dijous, 27 de gener del 2011

... I Toni Ramírez el complement per l'atac

Ahir es concretava el fitxatge de Sergio Ginés i avui ha estat el torn de Toni Ramírez (Portmany). El davanter eivissenc (que no pas migcampista com ens havien informat...) serà l'últim reforç del Vilafranca, excepte sorpresa de darrera hora, ja que el dia 31 de gener es tanca el mercat futbolístic de la 3a Divisió.
Les seves dades són:

TONI RAMÍREZ Sánchez (22/03/89, Eivissa):
La curta trajectòria d'aquest jove futbolista ha transcorregut sempre en diferents clubs illencs. En la seva etapa formativa va pertànyer al Sant Josep i al Portmany. En edat amateur fitxà per la Peña Deportiva Santa Eulària on hi jugà les Temporades 2008/09 i 2009/10 alternant el filial amb el primer equip (2a B) amb qui marcà un gol al Mini-Estadi en la derrota 3-2. A finals de la temporada passada signà pel Portmany per mirar d'ajudar-lo a assolir l'ascens de categoria (fet que finalment no fou possible). Enguany, ha fet 5 gols i deixa l'equip de Sant Antoni en segon lloc de la Regional Preferent.
Ara arriba a Vilafranca il·lusionat per donar un salt important en la seva carrera tal com declara en una entrevista en un portal eivissenc de notícies relacionades amb el futbol.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vaia fichaje... qui li pagara el pis?aii q trnen ls fichajes made in Pere Montserrat... x ser xk sa de fitxar un jugaddor de les illes que esta jugan a regional preferent enlloc dun daqui? increible...

La prèvia ha dit...

@anònim 12:51: "Made in Pere Montserrat" com dius tu no crec. Aquells fitxatges imposats, a cop de talonari i per caprici del President han passat a la història. Ara qui fa i desfà en la parcel·la esportiva és Puchi i si ell no cregués que pot aportar coses positives a l'equip no se l'hagués fitxat.

Anònim ha dit...

A veure quan dura ...

vil4fr4nqu1 ha dit...

Em sembla que aquest jugador encaixarà a la perfecció en l'equip, perquè tots els comentaris d'internautes (excepte el d'un boig, el que hi ha a tot arreu) a l'entrevista són elogis per la seva qualitat tècnica i humana.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Jo crec que també. Pel que vaig veure ahir a l'entrenament, estan bastant integrats dins del grup però és que això és tàn fàcil amb la bona gent que hi ha en aquest vestuari...