diumenge, 2 de gener del 2011

"M'hagués fet especial il·lusió poder jugar el derbi"

Carlos Caballero Adalid "Tito" (Barcelona, 26-04-1984) viu la seva 2a temporada al Vilafranca d'una forma molt diferent a l'anterior. Una lesió a l'esquena, que es va produïr a finals de la campanya passada, el manté totalment allunyat dels terrenys de joc. Des del blog de la prèvia volem copsar en quin punt es troba la seva recuperació i parlar una mica sobre tot el que envolta l'actualitat del degà penedesenc.

Bon Any, abans que res. Després d'un 2010 tan dispar, amb alegries com l'ascens a Tercera i desencisos com la greu lesió que has patit, què li demanes al 2011?
Bon Any! Com bé dius, després d'un any de contrastos, el primer i el més important és gaudir de bona salut i que les lesions no estiguin a l'ordre del dia (com darrerament ha passat). Després, veient la trajectòria de l'equip a 3a Divisió, esperar que les coses segueixin igual ja que s'està fent una campanya molt digna tenint en compte que vens d'una categoria inferior.
Perquè exactament, en que va consistir la lesió, com te la vas fer i en quin punt de la recuperació et trobes?
Al llarg de la 2a volta de la temporada anterior vaig començar a patir molèsties a les cervicals. Primer, per motius quotidians i de males postures a la feina. Amb la pràctica del futbol aquesta situació es va anar agreujant fins que en una jugada desafortunada vaig caure lesionat. El diagnosi fou una hèrnia cervical a la zona C3-C4 amb compressió de la medul·la espinal. Havia de passar pel quiròfan el más aviat possible perquè qualsevol cop o xoc fortuït podia originar-me conseqüències greus. Per sort tot va sortir bé i l'operació fou un èxit.
Els metges es van marcar algun termini per a que tornessis a la pràctica del futbol?
Els metges no sabien si podria tornar a jugar a futbol perquè aquest tipus de lesions evolucionen de forma diferent segons el pacient. Només em van dir que si tot transcorria correctament podria jugar de nou però sense marcar-se un termini concret. Sembla que les coses van pel bon camí i ara començaré un tractament per a entrenar i reforçar la zona afectada.
És dur estar apartat dels terrenys de joc tant de temps sense poder ajudar als companys?
Sí que ho és. Primer perquè mai havia patit una lesió d'aquesta gravetat i també perquè es troba a faltar poder aportar el teu granet de sorra en un vestuari amb tan bons companys.
Des de fora, quin balanç fas de la 1a volta realitzada per l'equip?
Penso que, en línies generals, ha estat una primera volta bastant bona. Hi ha un gran salt pel que fa a la qualitat i l'experiència dels rivals i l'equip ha sabut interpretar-lo molt bé.
I de cara a la 2a volta, quines expectatives hi veus?
Referit a l'equip, les segones voltes solen ser més dures i competitives. Els equips ja es coneixen una mica més i cal remarcar que molts conjunts es reforcen amb fitxatges al mercat d'hivern. Però de totes formes, estic segur que l'equip seguirà en aquesta línia. Pel que fa l'aspecte personal, com he dit abans, toca esperar. Desitjo estar el més aviat possible amb el grup.
Creus que hi ha prou efectius suficients a la plantilla per a afrontar el que queda de Campionat?
Hem tingut mala sort amb les lesions. És molt important tenir una plantilla àmplia per a afrontar els problemes que solen donar-se en tots els equips. La sort és que comptem amb molts jugadors polivalents i això et dóna el gran avantatge de cobrir algunes vacants que en altres casos s'hauria d'anar a fitxar. Toca conformar-nos i sacrificar-nos amb el que disposem. I si pot venir algú, serà ben acollit.
S'apropa el derbi Vilafranca-Vilanova, suposo que pel fet d'haver jugat un parell d'anys allà t'hagués agradat poder jugar-lo.
Sí, és un partit que m'hagués fet especial il·lusió jugar per haver tingut l'oportunitat d'estar en els dos equips però les coses han anat així i no s'hi pot fer més. La vida dóna moltes voltes i espero que aquests derbis es repeteixin durant molts anys i els pugui disfrutar dins del camp.
Per cert, com veus la situació de l'equip de la capital del Garraf?
El Vilanova ha acabat la primera volta en zona de descens però estic convençut que aixecarà cap. Hi ha un bon entrenador amb experiència i un grup molt treballador.
Ja per acabar, quin missatge d'optimisme (personal i col·lectiu) voldria llançar el "4" del Vilafranca a l'afeccionat vilafranquí?
En l'aspecte col·lectiu, que l'equip segueixi sobre el guió exposat i ens respectin les lesions. Per la meva part, estar el més aviat possible ajudant a l'equip i disfrutant de la pràctica del futbol.
Gràcies, Tito. Esperem veure't recuperat aviat i gaudint del teu joc damunt del camp. Una abraçada!
Una altra per a vosaltres!

Gran Reserva: Com estan quedant les obres dels nous vestidors del Municipal vilafranquí. Ja us avanço que el company Sauleda ha preparat un acurat reportatge que sortirà publicat divendres a El 3 de Vuit.

Vi picat: La poca informació sobre el Vilafranca apareguda en els mitjans de comunicació locals com és habitual cada any per aquestes dates.

28 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

JORNADA 20: 09/01/11 (Pronòstics fins el 08/01/11 a les 15:00 h.)

Deportivo - BARÇA = X
ESPANYOL - Zaragoza = 1X
Masnou - VILAFRANCA = 1 (2-1)
VILANOVA - Manlleu = 1
MOJA - Junior = X2
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 1
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = X
MEDIONA - La Pobla Claramunt = X
---
Capellades - RIUDEBITLLES
MONJOS - PM Tossa Montbui

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Coincidint amb l'inici de la 2a volta, i tal com ja va passar la temporada passada, aquesta setmana comença la competició paral·lela (en format de COPA) a l'habitual TRAVESSA DE LA PRÈVIA.
El funcionament és molt senzill:

* En ella, hi participaran els darrerament habituals en fer la travessa (és a dir, 14 participants). I l'ordre dels caps de sèrie quedarà establert segons la Classificació General després de la Jornada 19. El 1r i 2n classificats quedaran exempts de participar en la 1a Ronda passant directament a la 2a Ronda. (Amb el quadre adjunt serà més entenedor)
* El mateix pronòstic de cadascú per a la TRAVESSA DE LA PRÈVIA servirà per a la COPA BERGER DUSSOURD (anomenada així en honor als fundadors del club).
* Es dirimirà el guanyador de cada eliminatòria segons qui hagi obtingut més encerts. En cas d'empat, el vencedor serà aquell que hagi pronosticat la travessa en primer lloc al blog.
* Si algun participant estigués sancionat en alguna jornada per a participar a la TRAVESSA DE LA PRÈVIA no l'impediria fer-ho a la COPA BERGER DUSSOURD.

COPA BERGER DUSSOURD 2011

1a Ronda (JORNADA 20)
A) Rai (EXEMPT)
B) Josep Anton (EXEMPT)
C) sasgas - La prèvia
D) josep sauleda - ELPRIMERGOL
E) dtor - Eloi
F) vil4fr4nqu1 - vicenç
G) Raimon4barres - itokp
H) Jordi - terra

2a Ronda (JORNADA 21)
I) Guanyador A - Guanyador H
J) Guanyador B - Guanyador G
K) Guanyador C - Guanyador F
L) Guanyador D - Guanyador E

Semifinals (JORNADA 22)
M) Guanyador I - Guanyador L
N) Guanyador J - Guanyador K

Final (JORNADA 23)
O) Guanyador M - Guanyador N

vicenç ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 2 (0-2)
VILANOVA - Manlleu = 2
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc = 1X
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = X2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 1
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1
---

Sasga-la Prèvia, deunidó quin derbi en la primera jornada de copa!!jejeje.

vicenç ha dit...

Veig per l´hora,que ha sescrit el missatge, que no has vist el partit de tv3 entre el València i l´Espanyol.
I ara que me´n dieu del 2 gol de l´equip Ché? es que n´hi ha per fer aborrir el futbol i plegar.
Que ja està bé home....!!!.

Jordi ha dit...

Deportivo - BARÇA = 1
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 2 (0-1)
VILANOVA - Manlleu = X
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = X2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 1X
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

La prèvia ha dit...

@vicenç: Jajaja, que tremoli el sasgas que l'eliminaré a les primeres de canvi...
Sí que vaig veure el València-Espanyol (existeix una cosa anomenada portàtil... jejeje) i et puc assegurar que em vaig emprenyar més que tu ja que tenia una X fixa a la travessa i és l´'unic partit que fallo dels 9 que van jugar-se ahir. Fora de joc claríssim!!

sasgas ha dit...

La Previa , ja semblas el "MOU" , jo anire de mes modest , intentare fer una bona kini , ja k el rival k tinc es molt dificil de guanyar jejejejejejeje

La prèvia ha dit...

@sasgas: I tu el Guardiola, filósofo!!!... Jajajaja

vil4fr4nqu1 ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = X
Masnou - VILAFRANCA = 2 (1-2)
VILANOVA - Manlleu = 2
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc = 1X
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = X2
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

Anònim ha dit...

RAIMON 4BARRES...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = X(1-1)
VILANOVA - Manlleu = X 2
MOJA - Junior = X
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA= 1 X
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = X
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

Anònim ha dit...

Els pericos nomes us queixeu quan us interessa, ara, quan li fan un penal clar a un del sporting llavors no dieu res. I de l'expulsió d'Aduriz tampoc en diem res ...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Avui, ja dia de Reis, el Vilafranca es desplaça a Cornellà per a jugar un amistós contra el Sant Ildefons de Regional Preferent. El partit començarà a les 12:00 h.

dtor ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Manlleu = X
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc = 1X
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = X2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 2
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

itokp ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 2(0-1)
VILANOVA - Manlleu = 2
MOJA - Junior = 1 2
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA= 1 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 2
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: En l'amistós d'aquest matí: UE Sant Ildefons 1 - FC Vilafranca 1 (amb gol de Dani Tacón per al degà penedesenc).

Josep Anton ha dit...

Els culerots sempre us heu d´amagar amb un anònim per dir algo en contra de l´Espanyol?
I del penal de l´Abidal a favor del Llevant tampoc en voleu sabr res?
Un comentari mes en contra de l´equip blanc i blau i deixo per sempre els comentaris i travessa del blog.
pero qui us penseu que sou?

Perico de les morenes ha dit...

Si home Josep Anton, només falta que pleguis tu que vas bé i deixis la competició sense emoció. No et deixis trepitjar per aquests culerots.

sasgas ha dit...

Deportivo - BARÇA = X 2

ESPANYOL - Zaragoza = 1

Masnou - VILAFRANCA = X (1-1)

VILANOVA - Manlleu = X

MOJA - Junior = 1

LA MÚNIA - Espluguenc = 1

Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 1

SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1

LA GRANADA - MOLANTA = 1 2

MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: Tothom té dret a donar la seva opinió mentres no es falti el respecte a ningú. Estic d'acord amb tu: va ser penal d'Abidal a Juanlu. Però mira, hi ha gent del Barça que no ho va veure així. En el fons, això és lo maco del futbol: que tothom pot dir-hi la seva i tothom es creu entés per a fer-ho. No et sulfuris que no val la pena... Ah, i a mi tampoc m'agrada que la gent opini sota un anonimat.

Rai ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 1 (2-0)
VILANOVA - Manlleu = 12
MOJA - Junior = 12
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 1
MEDIONA - La Pobla Claramunt = X

Josep Sauleda ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Manlleu = X
MOJA - Junior = 1X
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 1
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 12
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

La prèvia ha dit...

@terra: Que estiguis sancionat per la Lliga no significa que no puguis fer la travessa per la Copa. Afanya't...
@Josep Anton: Més o menys el mateix. Tu estàs exempt en aquesta ronda de la Copa però igualment has de fer la travessa per a la Lliga...
@ELPRIMERGOL, Eloi: No sé si esteu de vacances, però em sabria greu que no puntuessiu aquesta setmana...

ELPRIMERGOL ha dit...

Josep Sauleda ha dit...
Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 2 (0-1)
VILANOVA - Manlleu = 2
MOJA - Junior = 2
LA MÚNIA - Espluguenc = 1
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 1X
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = X2
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

ELPRIMERGOL ha dit...

Perdó......... S'ha m'ha colat el Pep Sauleda al meu pronòstic, com que el tinc de contrincant............

terra ha dit...

Deportivo - BARÇA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1X
Masnou - VILAFRANCA = X (0-0)
VILANOVA - Manlleu = X
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc = 2
Suburense - FE AT. VILAFRANCA = 1
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = 1X
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

Josep Anton ha dit...

Deportivo - BARÇA = x-2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
Masnou - VILAFRANCA = 1 (2-0 )
VILANOVA - Manlleu = x-2
MOJA - Junior = 1
LA MÚNIA - Espluguenc =2
Suburense - FE AT. VILAFRANCA= 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
LA GRANADA - MOLANTA = x
MEDIONA - La Pobla Claramunt = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MOJA 1 - Junior 1
MEDIONA 3 - La Pobla Claramunt 3


Altres resultats:
2a Regional: MONJOS 0 - PM Tossa Montbui 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits restants de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Deportivo 0 - BARÇA 4
ESPANYOL 4 - Zaragoza 0
Masnou 1 - VILAFRANCA 2
VILANOVA 1 - Manlleu 1
LA MÚNIA 2 - Espluguenc 1
Suburense 3 - FE AT. VILAFRANCA 3
SANT PAU d'ORDAL 1 - LES CABANYES 3
LA GRANADA 1 - MOLANTA 2