diumenge, 13 de febrer del 2011

Al final han estat bons "minyons"

FC Vilafranca 2 - Terrassa FC 0
Una vegada la pilota ha començat a rodar, tota la polèmica sorgida a rel de la petició de l'ajornament del partit per part del Terrassa i la posterior negativa del Vilafranca ha quedat en res (tal com havia de ser). Cal dir però que de les pressumibles 14 baixes que havien anunciat al llarg de la setmana des de l'entitat egarenca s'ha passat a només 5 ja que 6 jugadors han pogut disputar el partit (recuperant-se de forma miraculosa de les seves respectives lesions) i 3 més estaven sancionats (amb el qual no haguessin jugat tampoc un altre dia).
El cas és que el triomf del Vilafranca ha estat inapel·lable i tal com ha dit Miguel Olmo, a la roda de premsa, ni les baixes són excusa per a la derrota del seu equip que ha volgut canviar el seu estil de joc habitual i aquí és quan els rivals han begut oli.

El que també ha destacat el tecnic visitant és la gran temporada del degà penedesenc. I és que atenció, perquè després de la victòria d'avui, el pom de dalt està només a 2 punts de distància. El nostre cap de colla sempre ha dit que un cop assolit l'objectiu de la permanència (manquen 6 punts) intentaran tirar el castell el més amunt possible. Tenim la pinya, una canalla que sua la camisa setmana rere setmana i tota la il·lusió posada en coronar una temporada històrica.
Ara bé, s'ha d'anar partit a partit. El proper, Premià: cuer de la classificació, on tot indica que pot ser una diada ideal per a desplegar el teu millor repertori de gammes extra però sempre tenint en compte que si no es surt amb la concentració adequada o es treballa com si tinguessis davant al líder de la categoria el més fàcil és que facis llenya.

Gran Reserva: La setmana passada sortia publicat en un diari esportiu un reportatge on es destacava el fet que el Vilafranca era l'equip de Tercera amb més golejadors diferents. Doncs bé, un més a la llista. Sergio Ginés ha inaugurat el marcador avui i el seu compte golejador amb el degà.

Vi picat: La carta que va redactar la Junta Directiva del Terrassa. Si volia fer saber al nostre President la seva disconformitat amb la resposta del Vilafranca ho trobo respectable però enviar-la als mitjans de comunicació per a embrutar la imatge d'un club centenari com el nostre no és gens ètic.

53 comentaris:

Antoni Carbó ha dit...

Lluis com sempre genial la cronica pero avui mes amb el simil casteller

Javi_Reusenc ha dit...

Gran victoria del Vilafranca, per sort el Reus avui a jugat a tennis 6-0, el Premia el primers 45' ens a fet patir on s'anava apropant pero amb sort amb poc perill.

La proxima semana, alomillor podeu avançar al Reus ja que amb la Pobla sera dificil guanyar. Si perdem espero a la tornada a casa una victoria del cuer :D

sasgas ha dit...

Tot i la polemica duran la setmana sobre el tema de la suspensio , m`agradaria destacar la bona imatge a la roda de premsa dels dos entrenadors, no posan mes llenya al foc , axins con Puchi demanan disculpes per una petita friccio que ha tingut a primera hora amb l`entrenador visitan, sembla ser que l`entrenador local avia stat mal informat sobre unes presuntas declaracions contra ell , per part del tecnic del Terrassa..llastima k els directius egarens no han stat a la alçada....

La prèvia ha dit...

@Antoni Carbó: Gràcies company de retransmissions!
@javi_reusenc: Signem cada setmana anar pujant llocs a la classificació plegats? Jejeje. Sort!!
@sasgas: Tens raó. L'entrenador del Terrassa ha estat molt educat i ha reconegut el triomf. Calia dir-ho.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J25:

Rai = 7
Jordi Rivas = 6 (TG)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 154
sasgas = 139
Josep Anton (1 TG) = 128
josep sauleda = 127
dtor (3 TG) = 126
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 122
Raimon4barres (2 TG) = 119
Jordi = 117
vicenç (1 TG) = 109
terra (3 TG) = 108
itokp (1 TG) = 105
Eloi (2 TG) = 103
ELPRIMERGOL (1 TG) = 99
La prèvia (2 TG) = 90
Jordi Rivas (1 TG) = 18


JORNADA 26: 20/02/11 (Pronòstics fins el 19/02/11 a les 15:00 h.)
BARÇA - Athletic = 1X
R. Madrid - Llevant = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (1-3)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1 2
Sitges - LA MÚNIA = X
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = X
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = X
Les Roquetes - MEDIONA = 1
---
La Pobla Claramunt - MOLANTA
RIUDEBITLLES - PM Tossa Montbui

Javi_Reusenc ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=7uziMmEoBRQ&feature=player_embedded#at=18 , la roda de premsa d'en Jaume a Reus xD.

¿Algú del FC Vilafranca, a principis de temporada pensaria com esta avui en dia en Vila? Suposo que no, el Reus pensavem que estariem a play-offs i mira a on estem!! avere si tant de patiment pujem ja d'una vegada a 2ªB, Vilafranquins molta sort i si feu promoció intenteu arribar el més lluny posible. Salutacions!!

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Osti, aquest Jaume Creixell és tot un espectacle. Quina rajada ha fotut contra la FCF. El que ens espera diumenge que ve... La temporada passada, entrenant al Montcada, ja va protagonitzar un duel a les banquetes amb Puchi d'aquells per a enregistrar per a "Lo que el ojo no ve".

Vicenç ha dit...

estic destrossat!!, mes pel mal partit que ha fet avui l´Espanyol que no pas per la carrera; sort que el Vilafranca em dona alegries una radera de l´altre.
Felicitats nois ara a guanyar al Premià!!, pero aneu amb conte està ferit greu i sortirà a totes.
BARÇA - Athletic = 1
R. Madrid - Llevant = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-3)
VILANOVA - Masnou = 1X
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = 1X
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1
---

ELPRIMERGOL ha dit...

Previa, que t'has tornat del Madrid? Com és que l'has posat a la travessa?

terra ha dit...

El mes greu es que s´ha deixat l´Espanyol.
Ja et val Lluís.
Ara que fem?

La prèvia ha dit...

@ELPRIMERGOL: Buffffff... No, home no. Ha estat una errada (i greu). Podria haver posat com a excusa (i per a fer enfadar al vicenç) que com que porten 3 setmanes seguides perdent era previsible un "1" en el partit Osasuna-ESPANYOL però no, ha estat un lapsus.
@terra: Faré el que em digueu. Si voleu incloure el partit de l'Espanyol ho veig correcte perquè tota la temporada ho hem fet així. Si decidiu que com que ja han pronosticat un parell de persones val més no canviar la travessa també em semblarà bé. Vosaltres mateixos.
@vicenç: Enhorabona pel temps a la cursa (50:17). I com és que tu no te n'has adonat del meu error???

ELPRIMERGOL ha dit...

Previa.... això de l'1 al Osasuna-Espanyol....... mmmmm... tinc els meus dubtes, el Camacho l'han cessat, hi han posat a Mendilibar, amb molts jugadors en contra.... o sigui que l'1 ay,ay,ay..... el Vicenç i el Josep-Anton, et passaran factura, jajajaja.............

Vicenç ha dit...

Ja pots ara mateix, incloure el partit Osasuna-Espanyol a la travessa; i treure el del R. Madrid que no pinta res dins del futbol català, per cert molt bé Raül Agné,així es fa!!!!!.

No m´hi vaig fixar de tant cansat i emprenyat que estava ahir al vespre.
També vull fer una crítica al Sr. Batet per dir com a corresponsal del diari Sport que ahir a les grades del municipal vilafranquí tansols hi habien 150 espectadors quan quasi el doblabem l´aforament esmentat.

vicenç ha dit...

per cert dir-te també que el meu temps en la cursa va ser de 50:02 rosant la mitja de 5 min. per km.

Merci de totes formes.

I parlant de futbol, com veus el Premià per al proper diumenge?

Anònim ha dit...

El Vilafranca porta un molt bon ritme de victòries i l'objectiu de la salvació semblaria que està més que complert però si mirem la classificació veurem que les 7 primeres jornades del degà penadesenc són contra equips de la posició 10 de la taula per avall.
Això no treu que cada partit és molt difícil però si ens cenyim a aquesta dada diríem que els partits més i més difícil encara estan per arribar!!


TOTS AL CAMP A FER COSTAT A L'EQUIP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!!
No em cansaré de dir-vos-ho! Enhorabona per enèssima vegada aquesta temporada!!!
Comença a ser hora d'anar pensant en objectius més alts que la salvació... Aqui ho deixo... Ja sé que direu que és d'hora i allò del partit a partit, però.... s'ha de ser realista... Esteu en condicions òptimes per posar la cirereta al pastís...
Ara, permeteu que opini sobre la polèmica de la setmana.. ejeje

Crec que si el Terrassa vol ajornar el partit, pot fer la petició directament al Vilafranca. Però, si aquest no vol suspendre el partit(amb tot el seu dret) el Terrassa s'ha de dirigir a la FCF si realment té interès de suspendre el matx i, que aquesta decideixi. La carta dels directius del Terrassa està totalment fora de lloc.. No s'entén la veritat.I més, el fet de fer-la arribar als mitjans de comunicació... Aquí va ser quan van començar a perdre el partit... Si ja costa treure un resultat positiu del municipal vilafranquí, si a sobre tens els jugadors vilafranquins motivats.. No hi tens res a pelar... Ells mateixos van forjar la seva pròpia derrota.
Així doncs, endavant, que al camp del Premià, amb lluita i ganes, es poden treure 3 punts més per assolir pràcticament ja l'anhelada salvació i jugar per objectius més alts!
Salut a tots companys!!
PD: Gran victòria a Palamós que ens perment seguir lluitant per salvar la categoria!! Dels últims 4 partits 3 victòries (2 d'elles contra equips importants) fan que seguim lluitant i somiant!!

Vicenç ha dit...

Lluís, tansols tenies que dir-li pel blog al Jordi que avui tenia que anar a recollir el premi a la radio i ja t´hauria contestat, Així de sezill.
D´acord ho ferem dilluns vinent.

La prèvia ha dit...

@ELPRIMERGOL: Més raó encara per a fer bona la dita "d'entrenador nou, victòria segura". El vicenç ja me n'ha passat... Jajaja.
@vicenç: Ara l'incloc, tranquil. Ja t'he dit que va ser un error sense mala fe.
Sobre lo de l'aforament d'ahir no et puc ajudar perquè jo soc molt dolent per a aquestes coses.
Molt meritori el temps a la cursa de 10 km.
Repecte el Premià, aquests equips enfonsats on hi tens molt a perdre i poc a guanyar em fan molta por. I després hi ha el tema de la "rajada" d'en Jaume Creixell contra la FCF per no voler ajornar-los el partit a Reus. Com influïrà en l'actuació arbitral? Tota una incògnita...
@anònim 19:08: Bona apreciació però Prat i Terrassa caldria considerar-los, a priori (per plantilla i pressupost), superiors al Vilafranca.
@Eloi: Gràcies company! Optar a fites superiors (entenem play-off) no, però fer una temporada més que digna segur que els jugadors voldran fer-la.
De l'afer de l'ajornament, poc més a dir.
Sobre la vostra situació, la clau és encadenar una ratxa de bons resultats i, sobretot, alguna victòria. En una Lliga tan igualada, sumar 3 punts és vital. El partit amb el Masnou esdevé una nova final i seria importantíssim guanyar-los. Sort!

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

JORNADA 26: 20/02/11 (Pronòstics fins el 19/02/11 a les 15:00 h.)
BARÇA - Athletic = 1X
Osasuna - ESPANYOL = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (1-3)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1 2
Sitges - LA MÚNIA = X
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = X
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = X
Les Roquetes - MEDIONA = 1
---
La Pobla Claramunt - MOLANTA
RIUDEBITLLES - PM Tossa Montbui

satèl.lit ha dit...

Molt meritoria també la parada de Saperas a pocs minuts del final de partit, Impresionant.
Un gol en aquella jugada hauria portat nervis als nostres jugadors.

vicenç ha dit...

Previa.
Jo tot igual menys el partit Osasuna- Espanyol un 2 fixe.

ok.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: A mi en directe em va semblar molt bona però una mica ortodoxa en les seves formes. Vista després al resum televisiu, és una aturada increíble.
@vicenç: D'acord.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca encadena tres de tres y se acerca a la zona alta de la tabla (MUNDO DEPORTIVO)
* El Vilafranca no perdona un rival ple de lesionats (EL PUNT)
* Onzena victòria de la temporada (2-0) del FC Vilafranca davant el Terrassa (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 36:18 a 39:12)
* El Vilafranca pràcticament s’assegura la salvació i ara ja mira cap a dalt (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Tercera: Jornada 25 (FUTBOLCAT) (Del minut 03:54 a 04:09)
* Tres punts mes per un Vilafranca que és a dos de les places d’ascens (EL 3 DE VUIT)
* El Terrassa FC perd contra el Vilafranca i s'acosta a la zona de descens (TERRASSADIGITAL.CAT)
* Un minvat Terrassa FC cau a Vilafranca (2-0) (EGAR.CAT)
* El FC Vilafranca s’apropa a l’ascens sumant la tercera victòria consecutiva (EL CARGOL)

Anònim ha dit...

ja et val posar primer els links de terrassa que el cargol

Javi_Reusenc ha dit...

Amb el Jaume Creixell, pots riure molt, pero te tota la raó.

Es podria presentar per ser president de la federació!!

La prèvia ha dit...

@anònim 08:15: Collons, no em deixeu passar ni una, eh! Tu els pots mirar per l'ordre que et doni la gana, no?
@javi-reusenc: Davant les declaracions que va fer després del partit a Reus (Creixell esclata contra la Federació a roda de premsa) la FCF ha penjat en el seu web una nota aclaratòria (CAS PARTIT CF REUS DEPORTIU-CE PREMIÀ) del perquè de la no suspensió.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca continua molt fort i pot superar el Terrassa (2-0) (RTVVILAFRANCA.COM)

Javi_Reusenc ha dit...

Se considerará, en cambio, como fuerza mayor, el hecho de que por circunstancias imprevisibles causen baja, simultáneamente, un número de futbolistas que reduzca la plantilla a menos de once.

El Premia tenia més d'11 jugadors lesionats!! crec que tenia 14.

Jordi Rivas ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
R. Madrid - Llevant = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = X2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 2

Jordi Rivas ha dit...

Perdoneu, m'he deixat un signe.

BARÇA - Athletic = 1
R. Madrid - Llevant = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = X2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1 2

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Segons el que va aparèixer a diferents mitjans, el Premià tenia entre 8 i 9 baixes.
@Jordi Rivas: El partit R. Madrid - Llevant és substituït pel Osasuna - ESPANYOL. Fes el teu pronòstic de nou.

Jordi ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = X
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = 1X
Les Roquetes - MEDIONA = 1X

sasgas ha dit...

Jordi Rivas, amb tantes quinielas , al final faras el ple...jejejejeje

terra ha dit...

El Jordi i el Jordi rivas són diferents contrincants.

BARÇA - Athletic = 1X
Osasuna - ESPANYOL = X
Premià - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Masnou = X
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = 1
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 1
LES CABANYES - MONJOS = 1X
Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

ELPRIMERGOL ha dit...

Sancions a Tercera, al Balaguer li comencen a passar factura: Adria Gonzalez (4 partits) i Lluis Elcacho (entrenador) 3 partits.
El Vilanova a concedit una altra baixa es tracta de Sergi Venegas, aquest jugador ha recalat a l'Olimpic Can Fatjo.
Per cert he pogut veure, per PTV, la noticia de la visita del fins fa poc presi de la Catalana, en Casals deia que era una visita normal, pero vist com va anar la informació, va semblar més una visita pre-electoral o no? Els fets ho van delatar clarament.

Anònim ha dit...

Hola Previa,

Per diumenge Angel Casas López de Arce, l'arbite aviadó que el dia de l'Europa no ens va agradar gens.
Que en penses?

Vicenç ha dit...

Ostres, aquest col.legiat es aquell que no pitava cap falta i que l´Europa com a equip visitant es va posar a la butxaca?

No fotis!!!, si es ell aquest cop hem de dir als nostres jugadors que l´apretin mes.

Aquelll dia per ser bons minyons van volar 3 punts de casa.

Percy B. Suárez ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (1-3)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = X 2
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1 X
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 2

dtor ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 2
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-2)
VILANOVA - Masnou = 1X
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = X2

SASGAS ha dit...

BARÇA - Athletic = 1

Osasuna - ESPANYOL = 1

Premià-VILAFRANCA=2 (1-2)

VILANOVA - Masnou = 1

MOJA - Unif. Bellvitge = 1

Sitges - LA MÚNIA = 1 2

Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2

LES CABANYES - MONJOS = X

Vista Alegre - SANT PAU d'ORDAL =1 2

Les Roquetes - MEDIONA = 1

Rai ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 1
Premià - VILAFRANCA = 2 (1-3)
VILANOVA - Masnou = 12
MOJA - Unif. Bellvitge = 12
Sitges - LA MÚNIA = 2
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

La prèvia ha dit...

@anònim 00:55: Doncs penso que tant de bo tingui sort i no ens "faci l'avió" com aquell dia.
@vicenç: Els jugadors no poden apretar perquè no és el nostre estil. Ara bé, si els dos precedents amb el Vilafranca diuen que sempre ha guanyat el de fora... perquè no continuar amb la ratxa?

La prèvia ha dit...

@anònim 00:55, vicenç: Ah, tot lo relacionat amb el partit de diumenge millor parlar-ho al post de la prèvia no?

Josep Sauleda ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 1
Premià - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Masnou = 1X
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = X
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 12
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

ELPRIMERGOL ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = X2
Premià - VILAFRANCA = 2 (0-3)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = 2
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = X2
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

Sherlock ha dit...

Companys! Deixo la travessa!!!

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = X
Premià - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1X
Sitges - LA MÚNIA = X2
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

BARÇA - Athletic = 12
Osasuna - ESPANYOL = X
Premià - VILAFRANCA = X (1-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = 1
Sitges - LA MÚNIA = 2
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1X
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 1
Les Roquetes - MEDIONA = 1

Josep Anton ha dit...

BARÇA - Athletic = 1
Osasuna - ESPANYOL = 12
Premià - VILAFRANCA =2 (0-1)
VILANOVA - Masnou = 1
MOJA - Unif. Bellvitge = X
Sitges - LA MÚNIA = 1
Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MONJOS = 1X
Vista Alegre -SANT PAU d'ORDAL = 2
Les Roquetes - MEDIONA = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MOJA 4 - Unif. Bellvitge 1
Sitges 0 - LA MÚNIA 2
Vilanova Camí 2 - FE AT. VILAFRANCA 3
LES CABANYES 2 - MONJOS 1
Vista Alegre 4 - SANT PAU d'ORDAL 3

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 2 - Athletic 1
Osasuna 4 - ESPANYOL 0
Premià 2 - VILAFRANCA 1
VILANOVA 1 - Masnou 1
Les Roquetes 1 - MEDIONA 4


Deixo el missatge que em va enviar divendres en un correu electrònic en Jordi Rivas sobre el canvi del partit R. Madrid-Llevant pel Osasuna-ESPANYOL: "Deixa el 1 com a signe!! Gràcies!"

terra ha dit...

Encara t´avançarà el Jordi Rivas a la general, prèvia. I això que fa poques setmanes que ha començat.

La prèvia ha dit...

@terra: És que fer-la amb una setmana d'antelació no és el mateix que fer-la a finals de setmana on tens més informació sobre els partits. Ara bé, tampoc m'importa ocupar els darrers llocs, eh. Lo important és participar i passar una estona divertida.

terra ha dit...

Ahhhh vols dir que si la faig el dissabte pel matí n´encertaré mes que no pas que ja l´hagi feta?
No estic d´acord amb tu, això no es cert.