dijous, 10 de febrer del 2011

Tot sobre el Vilafranca - Terrassa


3a Divisió - Jornada 25 - 13 Feb 11
Hora: 12:30 (Ràdio Vilafranca)
Estadi: Municipal (Vilafranca del Penedès)
Així arriben al partit
Classificació 11è
36 Punts 32
32-30 Gols a favor - Gols en contra 33-27
66 Targetes grogues 94
6 Targetes vermelles 7
2-4 Penals a favor - Penals en contra 4-3
Puchi (7) Màxim golejador Carlitos (8)
Historial d'enfrontaments directes
14 Partits jugats 14
5 Partits guanyats 6
3 Partits empatats 3
6 Partits perduts 5
19-24 Gols a favor - Gols en contra 24-19
Darrers precedents
Temp. 91/92 (1a Cat) = 0-0
Temp. 90/91 (R Pref) = 0-2
Temp. 89/90 (3a Div) = 1-1
Temp. 85/86 (3a Div) = 5-2
Temp. 84/85 (3a Div) = 1-0
L'àrbitre
Fernández Pérez, Alejandro (Delegació de Barcelona)

Precedents amb el FC Vilafranca (0 PG - 1 PE - 1 PP)
Temp. 07/08 (1a Cat) / UE Vilassar Mar 1-0 FCV
Temp. 07/08 (1a Cat) / FCV 1-1 UD Cornellà

Aquesta temporada (5 Victòries locals - 1 Empat - 2 Victòries visitants)
Local: 18 TG 0 TV 1 Penals favor # Visitant: 20 TG 1 TV 0 Penals favor
Sabies que ...
... L'11 de maig de 1969, Vilafranca i Terrassa disputaven el matx corresponent a la Jornada 34 del Campionat de Lliga de 3a Divisió. L'encontre acabà amb victòria visitant (3-5) però aquest partit ha passat a la història vilafranquina per ser el del debut d'un dels milors jugadors (sinó el millor) que ha vestit mai la samarreta del degà penedesenc: en Raimon Cervera. (Crònica)
... Per tercera setmana consecutiva, al Vilafranca el xiularà un col·legiat amb el que encara no ha guanyat. Esperem que es trenqui l'estadística com en les dues anteriors vegades.
... A més, Fernández Pérez té la curiosa dada que l'únic penal assenyalat en tota la temporada fou a favor del Terrassa en el triomf davant del Vilanova (3-1).
... El Terrassa atravessa una ratxa negativa de resultats ja que només ha guanyat un dels vuit darrers partits disputats.
... El Vilafranca està a només 2 punts d'arribar als 700 a 3a Divisió. Per tant, en cas d'assolir la victòria diumenge superaria aquesta xifra.

10 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Doncs deuria jugar molt malament en Raimon Cervera ja que el van puntuar amb la pitjor nota de tots.
Quin debut tan fluix per arribar a ser el millor vilafranquí en defensar la samarreta del degà penedesenc.

ELPRIMERGOL ha dit...

PREVIA: Es suspén el partit del diumenge amb el Terrassa? Les causes? Puchi ha carregat contra els egarencs i Olmo no s'ha quedat curt.

La prèvia ha dit...

La polèmica està servida (o no). El Terrassa ha demanat l'ajornament del partit d'aquest proper diumenge adduint nombroses baixes a la seva plantilla per diferents motius (sancions, lesions, malalties,...). El Vilafranca s'hi ha negat al·legant que ell també ha passat per situacions similars i en cap cas va demanar la suspensió. En tot cas, hauria d'haver estat la FCF qui hagués hagut de donar el sí a l'ajornament però el club egarenc no els ha traslladat la petició sinó que ho ha fet directament al Vilafranca. Malgrat tot, tampoc crec que hagués prosperat la petició ja que el Premià es troba en una situació similar o pitjor per a enfrontar-se al Reus i se li ha denegat.
Per tant, l'encontre es disputarà tal com estava previst i tot ha derivat en una "enrabiada" de la Junta Directiva del Terrassa que ha enviat la següent carta al Vilafranca i que us transcric literalment:

Terrassa, a 10 de febrer de 2011

Distingit Sr:

M'adreço a vosté per comunicar-li que el Terrassa F.C. no enviarà cap directiu representant al partit que han de disputar ambdós clubs el proper dia 13 de febrer.

Aquesta decisió ha estat presa com a conseqüència a la resposta que hem rebut a la sol·licitud d'ajornar el partit, davant la situació en que ens trobem (i que el seu club coneix), i que consisteix en les nombroses baixes del primer equip. Aquesta circumstància ens obligar a assistir al partit en unes condicions que desvirtuen la competició.

No creiem en absolut que la nostre sol·licitud sigui desgavellada, ja que aquesta mateixa temporada el Terrassa F.C. ha atés una petició idèntica d'un club que presentava circumstàncies menys greus que les que nosaltres patim aquesta setmana.

Entenem que la resposta no ha estat a l'alçada d'un club com el Vilafranca F.C., resultant fins i tot poc elegant, i no tan sols per l'argument en el que es basava, sinó també per les bones relacions institucionals i personals que existien.

Simplement volem fer-li arribar la nostra decepció per l'atenció i la resposta rebudes.

Desitgem que el partit esdevingui un bon espectacle esportiu, aspecte que tractarem d'aconseguir sobreposant-nos a les circumstàncies actuals.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca-Terrassa es jugarà diumenge malgrat la petició egarenca d'ajornar-lo (TERRASSA DIGITAL)
* El Vilafranca no accepta la petició del Terrassa FC per ajornar el partit de diumenge (ÈGAR.CAT)
* El Vilafranca s'enfrontarà a un Terrassa en quadre (ESPORTSPENEDES.CAT)

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: En aquesta vida s'ha de tenir memòria i, per sort, les hemeroteques digitals ens serveixen de gran ajuda. Així, buscant sobre l'ajornament del partit Espanyol B-Terrassa, he trobat la següent notícia publicada al diari Avui on el tècnic del Terrassa, en Miguel Olmo, en una entrevista mostrava la seva disconformitat amb aquella suspensió:

RECULL DE PREMSA:
* Olmo no veu bé que s'hagi ajornat el partit (AVUI, 12/12/2010)

En què quedem, senyors?

sasgas ha dit...

El de la carta , ho trobo una "payasada", sobrava , si el Vilafranca no vol accedir a la suspensio , et dirigeixes a la F.C.F , i ells decidiran ,i si el dia de l'Espanyol , accedeixes , és perquè algun interes tens...i segon , entre molts partits que el Vila ha hagut d'anar en quadre per falta de jugadors , recordo , el dia de l'Amposta , amb tres jugadors a la banqueta i un d'ells era Gerard , el segon porter , que a mes va haver de jugar uns minuts ,i molt bé que ho va fer.........
axins que no tantes cartes i no tant de rebombori......

La prèvia ha dit...

@sasgas: És que és això. Jo trobo normal que, si és veritat que tenen moltes baixes, proposin la suspensió del partit (i si ho fan que sigui a la FCF). Ara bé, un cop t'han dit que no (el més lògic per altra banda) no cal muntar el sidral que s'ha muntat. I més encara quan el seu entrenador en el seu dia va manifestar que ell no estava d'acord en aquest tipus de suspensions. Llavors NO i ara SÍ?
En fi, que jo he recabat informació sobre les possibles absències i veurem demà quantes són en realitat, perquè aquest paper d'anar de víctimes no me l'acabo d'empassar. A saber:

Lesionats: Erencia, Adri, Aranguren, David López, Montero, Carlitos, Gerard Trives i Dani Andreu.
Sancionats: Urbano, Ramon Suárez i Jony.
Amb grip: Siscu, Alfred i Miguel Ángel.
Sense fitxa: Addae.

satèl.lit ha dit...

Doncs tandebó no fagi el Terrassa un resultat tan bó com va aconseguir el Vila a Amposta,perque sino anem malament.
Jo per demà pronostico un 3-0 o millor 4-0.

vil4franqu1 ha dit...

Que no saben que al llarg de la temporada hi ha lesions i sancions? Doncs que tinguin una plantilla més amplia i si no tenen peles perque no se saben administrar doncs que tinguin més confiança en el juvenil. No et fot!! Demà a rematar-los!!

sasgas ha dit...

sorpreson:
Llagostera 2 Balaguer 3