diumenge, 6 de febrer del 2011

Visca el futbol aeri (Visc al futbol aeri)

CF Balaguer 1 - FC Vilafranca 2
La frase va dedicada a tots aquells que s'han passat la setmana parlant (o malparlant, millor dit) de l'estil de joc que empra el Vilafranca. Hem hagut d'escoltar en alguns mitjans que si el futbol que fem és rudimentari, que si només vivim de la pilotada llarga,... i llegir definicions del nostre futbol com de bombardeig aeri. El cas és que gràcies a aquest tipus de futbol el Vilafranca està realitzant una meritòria temporada en el seu retrobament (cal recordar-ho) amb la 3a Divisió, amb molts jugadors joves i inexperts en aquesta categoria (fet que dóna encara més valor a la tasca de Puchi i els seus nois).
A mi ja m'està bé. Si vols veure jugar bonic, avui en dia, has de veure el Barça. Si el que vols és guanyar i treure el màxim rendiment al teu equip qualsevol idea o filosofia és vàlida però respectem-la. Criticar o posar en dubte el treball d'aquesta plantilla, sincerament, ho considero una falta de respecte.

I si no és per aquesta entrega i l'anar i el vinga i el som-hi..., no es pot entendre com després de no realitzar un bon partit et pots endur els tres punts de Balaguer. És el premi a la constància. Ah, i a la valentia (perquè conec pocs entrenadors que arrisquin tant com el nostre). No és el primer dia que, amb el resultat en contra, decideix posar tota l'artilleria al camp i jugar-s'ho tot a doble o res. Un altre, perdent 1-0 i amb tota la segona part per endavant, hagués optat per mantenir el sistema i esperar a veure si en una jugada aïllada pots fer l'empat. Ell no. Ha apostat per anar a buscar el partit tot i còrrer el risc de perdre el goal-average particular. Al final, victòria amb dos golassos per tot l'escaire d'aquells que anomenen de traca i mocador. El primer, d'Eitan (amb dedicatòria al cel en record de la seva cunyada que va perdre la vida recentment) i el segon, de Puchi en transformar de forma magistral una falta directa a la frontal de l'àrea.
Tot són dades positives: l'equip es setè i segueix allunyant-se del descens, ha encadenat dues victòries consecutives per primer cop a la temporada, s'ha guanyat a Balaguer 43 anys després,... i la setmana vinent ens visita un equip de renom com és el Terrassa. Segur que els jugadors no han oblidat la derrota (amb "bany" a la primera part) del partit de la 1a Volta (3-1).

Gran Reserva: Faltava Puchi per a estrenar-se com a golejador de llançament de falta. Entre ell, Bacaicoa i Rubén Ortiz, el ventall d'especialistes dins l'equip s'amplia i dóna més opcions de cara a no dependre només d'un jugador.

Vi picat: Que en boca d'alguns afeccionats i gent que segueix l'equip hi hagi la paraula play-off. Evidentment que és una cosa que ens faria molta il·lusió i seria històrica, d'acord que estem a només 4 punts però siguem realistes: mantenir la categoria ja seria un gran èxit. Igual com ho és ser conscient de les teves limitacions i, en aquest cas, el club com a entitat per a jugar a 2a B en tindria moltes.

PD: A més, el futbol aeri del Vilafranca ha contribuït avui a que la cigonya que habitava en una de les teulades properes al Municipal balaguerí (i el sobrevolava constantment) hagi passat una tarda d'allò més entretinguda com segurament feia temps que no ho feia.

42 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J24:

Jordi Rivas = 5
Rai = 4
vicenç, Eloi, sasgas, dtor i Raimon4barres = 3 (TV)
La prèvia, Josep Anton, Jordi, terra, josep sauleda i vil4fr4nqu1 = 2 (TV)
ELPRIMERGOL = 1 (TV)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 147
sasgas = 139
Josep Anton (1 TG) = 128
josep sauleda = 127
dtor (3 TG) = 126
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 122
Raimon4barres (2 TG) = 119
Jordi = 117
vicenç (1 TG) = 109
terra (3 TG) = 108
itokp (1 TG) = 105
Eloi (2 TG) = 103
ELPRIMERGOL (1 TG) = 98
La prèvia (2 TG) = 90
Jordi Rivas = 12


JORNADA 25: 13/02/11 (Pronòstics fins el 12/02/11 a les 15:00 h.)
Sporting - BARÇA
ESPANYOL - R. Madrid
VILAFRANCA - Terrassa
Palamós - VILANOVA
Cubelles - MOJA
LA MÚNIA - Júnior
FE AT. VILAFRANCA - La Pobla Claramunt
MOLANTA - RIUDEBITLLES
LA GRANADA - Òdena
MEDIONA - Ribes
---
Capellades - LES CABANYES
MONJOS - Piera


PD: Després de l'escabetxada d'avui, per a la propera jornada només podran pronosticar Jordi Rivas, Rai i itokp. Deu n'hi do...

Sherlock ha dit...

Enhorabona pel magnífic resultat acosenguit a terres de la Noguera! No és gens fàcil treure res de positiu d'aquell camp i el Vilafranca ho ha fet!! Aneu escalant posicions i a poc a poc... amb un parell de bons resultats més estareu lluitant amb els de dalt!! Endavant!!

Vicenç ha dit...

Prèvia que fem aquesta setmana? ens ho mirem tots?
Vigila que en Jordi Rivas no t´atrapi.
Per una setmana els de 3 encerts també podrien participar.
Jo tenia 0-2 amb el nostre partit.

Anònim ha dit...

enhorabona pel resultat i gracies per el favorr! desde vilanova tambe dir que tant de bo podeu fer el play off seria el primer en anar-ho a veurel.

Anònim ha dit...

si fessim playoff vindria més gent de vilanova k de vilafranca

La prèvia ha dit...

@Eloi: I tant si és difícil. Si no que li preguntin a l'Espanyol B o al Terrassa. Això em dóna a pensar que no pots anar allà a jugar a futbol sinò que t'has de posar el "mono de treball" encara que sigui només per un dia. Avís a navegants...
@vicenç: Doncs sí, tu, quin remei... Tot i que no pugueu fer la travessa no us esteu d'opinar però eh, que ens coneixem... Per cert, ahir et feia a Balaguer (després que els pericos juguessin dissabte) però ja vaig veure que no. Anima't a venir algun dia, no?
@anònim 11:19: Has vist? Tant criticar el nostre joc i a sobre us fem un favor... jejeje
@anònim 11:53: Això no ho dubtis. És rist però seria la realitat.

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:

Després dels gols de Bacaicoa (Amposta), Rubén Ortiz (Gavà) o Puchi (Terrassa i Balaguer), el ventall de xutadors s'ha ampliat.
Qui és el millor llançador de faltes de l'equip?

Resultats de l'enquesta anterior:

En quina posició acabarà la lliga el Vilafranca?
Del 1r al 4t (Promoció d'ascens a 2a B) = 3 %
Del 5è al 10è = 38 %
Del 11è al 17è = 54 %
Del 18è al 20è (Descens a 1a Catalana) = 5 %

javi_reusenc ha dit...

Gran partit el proxim Diumenge a Vilafranca!! ve el Terrassa, el Reus va jugar malament, el Terrassa també i el gol va arribar a 5' del 90' amb una errada d'Alfred. Si feu el vostre joc i els egarencs juguen tal com ahir, l'empat el podeu tenir assegurat.

P.D. Ara a la classificació esteu empatats amb el Reus, espero que si ensopega el Reus vosaltres també jeje :D

Vicenç ha dit...

Lluís, l´iontenció era venir el cap de setmana a Balaguer pero per culpa d´una Torticulis forta de la meva dona em vaig tenir de quedar-me a casa, pero com saps us vaig seguir ben atentament per la radio.
Felicitats a tots per la gran victòria.
Que tremoli el Terrassa.

vicenç ha dit...

Reusenc, contra qui jugueu el proper diumenge?
Us veieu forts per arribar a jugar els playoffs d´ascens?

javi_reusenc ha dit...

@vicenç, El proxim diumenge ve el Premia.

Si seguim com vam jugar ahir, poc probable. Pero suposo que el Reus voldra anar-hi i espero que es vagin superant partit a partit i que no facin patir a l'afició reusenca, per que ahir els 60 que hi erem de Reus va tocar patir bastant!!

terra ha dit...

Prèvia, el primergol vols dir que no te 2 encerts?
El Barça i el Riudebitlles.

ELPRIMERGOL ha dit...

Gràcies TERRA, per defensar els drets dels més humils, tot un exemple de companyerisme, targeta vermella directa per LA PREVIA ja,ja,ja.......

Rai ha dit...

Sporting - BARÇA 2
ESPANYOL - R. Madrid 2
VILAFRANCA - Terrassa 2 (0-2)
Palamós - VILANOVA 2
Cubelles - MOJA 12
LA MÚNIA - Júnior 1
FE AT. VILAFRANCA - La Pobla Claramunt 1
MOLANTA - RIUDEBITLLES 1
LA GRANADA - Òdena 12
MEDIONA - Ribes 2
---
Capellades - LES CABANYES
MONJOS - Piera

Sherlock ha dit...

Quins gols que han marcat Eitan i Puchi!! No se amb quin quedar-me. Potser el de Puchi perquè a pilota parada sempre em sembla més dificil fer-lo, ja que tothom està pendent de tu i el porter t'espera,sabent que xutaràs...
D'altra banda, la prèvia, et veig molt ressentit amb el "futbol aeri"... No ho estiguis home!! Les critiques te les has de prendre com jo me les prenc quan em diuen que el meu equip intenta jugar a futbol i no li surt i per fer això val més la pena buscar el futbol directe i "aeri" ejej... Cada equip té el seu estil i sí, els resultats els marca els gols a favor i gols en contra... Però una cosa es clara i no pots negar: El futbol del Vilafranca és aeri i directe Ara bé, dona excel·lents resultats pels jugadors que té l'equip i pel rendiment que els hi treu l'entrenador. El Vilafranca té opcions i tot d'arribar a lluitar pel play-off! Això és el que compta! I al final,ja sabem que en el món del futbol el que realment val es que la piloteta entri... sigui de la forma que sigui i això, de moment el Vilafranca ho té. A més, per qui pensi que el vostre joc es avorrit, només ha de venir a veure els partits al municipal vilafranquí! Qui no s'animi del tot amb el joc de l'equip, sempre farà la "rialla" amb en Puchi que la veritat... en deix anar cada una que tela... :) Permeteu-me aquesta conyeta avui que hem guanyat 3 a 1 a l'ex-lider. Es el dia de fer-la!!
PD: I no em diguis que amb un Milan-Juventus on tot són patadons i futbol aeri no t'has avorrit perquè no m'ho crec :)
PDD: Per cert, que pel matí m'he oblidat: Moltes gràcies pel resultat a balaguer!! Ens va de de conya! S'ha de saber ser agraït en aquesta vida!! ;)
Salut amics!!!

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: A veure si podem guanyar-los. A priori, vosaltres ho teniu fàcil amb el Premià però ja se sap que no hi ha enemic petit...
@vicenç: Bueno, la intenció és el que compta. Diumenge vinent seràs al Municipal? És que m'han dit que t'han vist entrenar amb vistes a la Cursa de 10 km... És veritat?
@terra: Sí, sí, tens raó!! Molt bé, així m'agrada. Ara penjaré la classificació rectificada. Gràcies!
@ELPRIMERGOL: Ho sento...
@Rai: Apa que ho tens bé per a escapar-te a la General, eh.
@Eloi: No estic emprenyat. El que molesta és que les crítiques siguin amb ànim de desprestigiar la feina del cos tècnic i d'uns jugadors que ho donen tot. En tot lo altre tens raó.
PD: Procuro no mirar cap partit del Calcio i intento no perdre'm els de la Premier. Amb això està dit tot.
PDD: Ja t'ho vaig dir, us ajudarem a que us manteniu a Tercera. Hem de fer "calaix" de nou l'any vinent. Jejeje.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA (Rectificada)

Resultats J24:

Jordi Rivas = 5
Rai = 4
vicenç, Eloi, sasgas, dtor i Raimon4barres = 3 (TV)
La prèvia, Josep Anton, Jordi, terra, josep sauleda, ELPRIMERGOL i vil4fr4nqu1 = 2 (TV)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 147
sasgas = 139
Josep Anton (1 TG) = 128
josep sauleda = 127
dtor (3 TG) = 126
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 122
Raimon4barres (2 TG) = 119
Jordi = 117
vicenç (1 TG) = 109
terra (3 TG) = 108
itokp (1 TG) = 105
Eloi (2 TG) = 103
ELPRIMERGOL (1 TG) = 99
La prèvia (2 TG) = 90
Jordi Rivas = 12

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca remonta en la segunda mitad con dos golazos de Eitán y Puchi (MUNDO DEPORTIVO)
* Balaguer 1 - Vilafranca 2 (EL PUNT)
* El Vilafranca mostra el seu poder remuntant a Balaguer (1-2) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 39:44 a 41:36)
* Punts i Gols (07/02/11) (RTVVILAFRANCA.COM)
* La valentia del Vilafranca a la segona part li dona tres punts molt treballats (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* S'escapen 3 punts del Municipal (WEB OFICIAL CF BALAGUER)
* Tercera: Jornada 24 (FUTBOLCAT) (Del minut 01:15 a 01:35)
* Dos espectaculars gols sentencien el partit a la segona part (EL 3 DE VUIT)
* El Balaguer, en zona perillosa (SEGRE)
* El FC Vilafranca remunta a Balaguer i suma la desena victòria a Tercera (EL CARGOL)

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA (II):
* Els 3 millors gols de la 24a jornada de futbol català (LA MALLA.TV)

vicenç ha dit...

els gols molt ben escollits,el del
vilanova tot i ser als últims minuts va ser molt bó.
La llàstima es que no hi hagi també el de Puchi!!, no ho entenc.
Lluís si que intentaré còrrer la cursa, com a mínim tinc el dorsal.
Pero no pateixis es a les 10 del matí i després estaré a lhora a l camp municipal.

Sherlock ha dit...

Vicenç, després de veure el video estic d'acord amb tu... El gol del jugador de la montañesa, no se que hi pinta ennimg dels altres... Hauria d'entrar a la llista el de Puchi si o si...

ELPRIMERGOL ha dit...

Rovira ha estat destituit com entrenador de l'Espanyol B, ja es veia venir, encara com han tardat tan.

satèl.lit ha dit...

Està clar perque han posat el gol de la Montanyesa , pq. ha estat un gol important que ha posat l´equip barceloní en el liderat de la categoria, tansols per aixó i pq. Araujo deu caure força bé.
Gols com el seu en veiem cada diumenge a la categoria.
Voldria destacar que Enric Paredes també es un bon xutador de faltes i per això jo l´he votat, com " altres".

Jordi Rivas ha dit...

Sporting - BARÇA 2
ESPANYOL - R. Madrid 2
VILAFRANCA - Terrassa 1 (3-0)
Palamós - VILANOVA 1
Cubelles - MOJA X2
LA MÚNIA - Júnior x
FE AT. VILAFRANCA - La Pobla Claramunt 1
MOLANTA - RIUDEBITLLES 1
LA GRANADA - Òdena 2
MEDIONA - Ribes 1
---
Capellades - LES CABANYES 12
MONJOS - Piera 2

ELPRIMERGOL ha dit...

L'Espanyol B, ja te nou entrenador, es tracta de Ferran Manresa, un gat vell en el mon del futbol, primer com a jugador i després, amb bastant éxit, com entrenador, fins ara era el coordinador del futbol base perico.

La prèvia ha dit...

@vicenç: D'acord. Ja em veig a venir que "no podràs dir ni fava"... Jajaja.
@ELPRIMERGOL: Doncs no descartis que si diumenge tinguèssim la sort de guanyar al Terrassa el seu entrenador corrés la mateixa sort.
@satèl.lit: Ah si? Ja li preguntaré. Amb l'Igualada havia fet algun gol o què? Com ho saps?
@Jordi Rivas: Has fet malament la travessa!! Només s'han de pronosticar els 10 partits. Els suplents no. Només serveixen en cas de suspensió d'algun partit i adoptarien el signe que haguessis posat. Au, refes-la.

Vicenç ha dit...

Martín Posee crec que hauria estat millor elecció per al filial blanciblau, ja que actualment ja entrena al juvenil A.
Com ho saps lo de la cursa? qui em va veure corrent?.
Diumenge contra el Terrassa 3 punts mes, no ho dubtis.
I la llàstima va ser perdre 2 punts a darrera hora contra el Gavà a casa.

ELPRIMERGOL ha dit...

Continua el ball d'entrenadors, el Palamos ha destituit a Ramon Monras, el substitut fins a final de temporada serà Jordi Condon.

ELPRIMERGOL ha dit...

Marc Guzman deixa el Vilanova i fixa pel Reddis de Preferent.
Julian Lopez de Lerma nou jugador del Gava (tenia fitxa profesional amb l'Espanyol) ara ho farà amb fitxa amateur, aquest jugador s0ha passat quasi dos anys de lesió en lesio.

1 indignat ha dit...

les sancions de la F.C.F , comptan per fer la kini de la previa ?? ja ke tenim un participan que ha estat sancionat amb 12 partits , i veix que pot ferla, o tots moros o tots cristians...no anem be , Previa

Vicenç ha dit...

Previa, el proper diumenge podem saber si el guanyador de la copa( en Jordi) estarà al municipal per poder-li fer entrega del seu premi corresponent?

i qui del grup ha estat sancionat amb 12 partits??.

La substitució de l´entrenador del Palamòs em sorprèn força.

ELPRIMERGOL ha dit...

Als dos equips capdavanters del nostre grup de tercera, ja començen a notar la duresa de la competició. Quim Boadas (defensa) del Llagostera, es perd la resta de competició, una greu lesio dels lligaments creuats és la causa. Albert Comas (defensa) Montanyesa, una lesió el fa passar pel quiròfan i diu adeu a la temporada.

ELPRIMERGOL ha dit...

El nostre pròxim contrincant, el Terrassa, es presentarà al Municipal amb les baixes de Urbano i Suarez (targetes), Trives, Adri i Erencia (lesio), són dubtosos Montero, López i Aranguren. En canvi recuperen per aquest diumenge Andreu, Arau i Reyes. Una bona ocasió per deixar els egarencs completament despenjats.FORÇA VILA!!!!!!!!!!!!!!!

La prèvia ha dit...

@vicenç: Un "ocellet" em va comentar que t'havia vist entrenant i vaig deduïr que seria per a la cursa. No et diré qui és...
Sobre lo dels punts que vam deixar escapar contra el Gavà hi ha partits que ha estat a l'inrevés, per tant uns compensen amb els altres.
En Jordi mateix pot dir-nos si baixarà diumenge al camp. Seria una bona ocasió per a entregar-li el premi. Si no ho podríem fer un dilluns a la ràdio també. Què us sembla?
Lo de la sanció no en facis cas. Hi ha gent que li agrada "tocar el que no sóna".
@ELPRIMERGOL: Gràcies per tota la informació que ens deixes. S'agraeix tenir bloggers tan eficients.
@1 indignat: Lo dit anteriorment, no busquis tres peus al gat. O si opines fes-ho amb el "nick" de sempre (perquè dedueixo que ets un dels asidus, no?).

terra ha dit...

Primergol, estàs en tot saps moltes noticies, que ets un periodista?
Gràcies, es bó saber-ho i que ens ho comuniquis.

Jordi ha dit...

Segurament no em serà possible baixar al municipal aquest diumenge.

En canvi, dilluns sí que crec que podria acostar-me a la ràdio.

Deu ni do quina jornada, aquesta última de la travessa. Que només dos participants encertessin més de 3 signes ho diu tot, i més quan la resta (menys un) buscaven encertar...

satel.lit ha dit...

Jordi si es per no pagar entrada no pateixis.
Heu vist que en les últimes pagines del tres de vuit hi han entrades gratuïtes tant per veure el parit d´hoquei com el del F.C. Vilafranca per a dues persones.
Ho hem d´aprofitar.

Jordi ha dit...

No és per diners, satel.lit, és per un tema personal.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Sporting 1 - BARÇA 1
Cubelles 1 - MOJA 0
MEDIONA 2 - Ribes 4


Altres resultats:
3a Divisió: Llagostera 2 - Balaguer 3
2a Regional: MONJOS 3 - Piera 0

terra ha dit...

Quasibé tots els resultats del dissabte són una gran sorpresa.
A veure com van la resta demà.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 0 - R. Madrid 1
VILAFRANCA 2 - Terrassa 0
Palamós 0 - VILANOVA 1
LA MÚNIA 0 - Júnior 0
FE AT. VILAFRANCA 4 - La Pobla Claramunt 0
MOLANTA 4 - RIUDEBITLLES 0
LA GRANADA 1 - Òdena 2

Vicenç ha dit...

Rai!!!, el Vilafranca de tant en tant guanya partits i tu per molt que vagis primer a la classificssció no hi confies gaire amb aquest equip!.
Perque??