diumenge, 27 de març del 2011

La permanència a l'horitzó

FC Vilafranca 1 - UD Castelldefels 1
Puntet a puntet, el Vilafranca s'apropa cada vegada més a poder jugar de nou a Tercera l'any vinent. Avui, i per tercera setmana consecutiva, el degà penedesenc ha merescut endur-se la victòria en haver creat moltes més ocasions que el rival però la manca d'encert, la mala sort (dos travessers) i alguna que altra decisió polèmica del col·legiat ho ha evitat. Per resultats (quatre partits consecutius sense guanyar) les sensacions haurien de ser dolentes però per tot el demés (actitud, compromís, joc, ambició,...) l'afeccionat vilafranquí està satisfet i tranquil de cara al tram final de Lliga tot esperant la permanència virtual o matemàtica que no trigarà en arribar.

Dit això, la setmana ens deixa un parell de notícies que tenen, en major o menor mesura, al Vilafranca com a protagonista.
Una, les eleccions a la poltrona de la Federació Catalana de Futbol. Per una vegada, el nostre President ha encertat a l'hora de donar recolzament al candidat guanyador (Andreu Subíes). Segons ell, en principi, el cuc de tornar a col·laborar en pro del futbol català no hi és i només està centrat en el seu Vilafranca però... El temps dirà.
L'altra, el fet que la irrupció d'un jugador jove del planter (Álex Moreno) que apunta molt bones maneres hagi quedat en no res. Sembla ser que (com ja va passar la temporada passada amb l'Eric Via) el camí a seguir (escollit per no sé qui) no passa per jugar amb el primer equip del Vilafranca sinó per continuar formant-se al Juvenil de la Fundació o en un altre de superior categoria. Són maneres de veure-ho i no entraré a donar la meva opinió perquè crec que de sobres és coneguda. Només demano que, sigui qui sigui qui decideixi, ho faci pel bé del jugador i no pel seu propi o per perjudicar a altres.

Gran Reserva: Llegir a El 3 de Vuit que les butlletes de la Panera s'estan venent a un bon ritme. A veure si per fi una d'aquestes iniciatives dóna bon resultat!

Vi picat: El central visitant, Amantini, té el mateix de bon jugador que de poc enteniment i de mal esportista. S'ha passat el partit agredint (de forma disimulada) als nostres jugadors i repartint a tort i a dret. Confirma la teoria de la baula perduda de l'evolució humana...

29 comentaris:

Anònim ha dit...

No se si ha estat fruit de la casualitat o premeditat , el jugador que comentes acompanyat de 4 companys mes , "quant feia mes de tres quarts d'hora que finalitça el partit , estaven en el pàrquing del camp , a tot això que surt amb el seu vehicle el mister acompanyat de la seva senyora , a mes el president del club, aquests increpen , primer al president i despres a l'entrenador , aquest jugador , fa uns anys , va lesionar de gravetat a "Puchi" i sembla ser que la seva actuacio antiesportiva d'avui , ve relacionat amb aquest fet, al final la sang no ha arribat al riu , gràcies a unes persones presents...molt malament aquets jugador Amantini , axins con l`expulsat al partit Sascha, que quant deixava el camp , provocaba al public...tot aixo amb un partit força esportiu ...menys mal.

Anònim ha dit...

Algu més ha vist a carlos garcia, central del almeria, al municipal? He estat buscant informacio i el seu germà juga al castefa, per això puc assegurar q ho era.
Per un altra banda, prèvia, nose si parles irònicament del tema del juvenil de la fundació (que en té tota la pinta) pero et diré que faci lu q faci, pots estar segur que farà el que vulgui el jugador assessorat pel seu millor futur futbolístic (nose com se't ocurreix pensar que faran per perjudicar el vilafranca), i sinó q li preguntin al via si no esta content allà on està. Tornar a vilafranca sempre podrà, jugar al juvenil dl nastic era marxar o quedar-se amb les ganes d'haver-ho fet.
Salutacions.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J31:

terra = 9
dtor = 7
josep sauleda, sasgas, Josep Anton i ELPRIMERGOL = 6
vicenç = 5
La prèvia, Jordi i Eloi = 4 (TG)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 181
sasgas = 174
josep sauleda = 167
dtor (3 TG) = 162
Jordi (1 TG) = 152
Josep Anton (2 TG) = 151
Raimon4barres (2 TG) = 146
terra (3 TG) = 143
vicenç (1 TG) = 142
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 141
ELPRIMERGOL (1 TG) = 133
Eloi (3 TG) = 125
itokp (1 TG) = 111
La prèvia (4 TG) = 111
Jordi Rivas (1 TG) = 31


JORNADA 32: 03/04/11 (Pronòstics fins el 02/04/11 a les 15:00 h.)
Vila-Real - BARÇA = X
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (3-1)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 1 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = X
MONJOS - Capellades = X2
---
PM Tossa Montbui - LES CABANYES
RIUDEBITLLES - Piera

Anònim ha dit...

Lo de Via y lo de Alex , es vergonzoso que haya pasado , este chaval se podia haver aprovechado mucho hasta el final del campeonato para su futuro, jugando el 3ª division , no se si es culpa del padre , tal como se comentaba hoy en el campo , o de una mano negra que esta en contra de que nadie de la fundacion , triunfe en el Vilafranca , lo que esta muy claro es la mala relacion que existe entre las dos instituciones.

vicenç ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 1
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 2 (0-2)
Premià - VILANOVA = 1
Vilanova B - MOJA = 1
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1X
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1X
MOLANTA - Ribes = 1
MONJOS - Capellades = 1

La prèvia ha dit...

@anònim 22:32: Quan marxava del camp els he vist al pàrquing de la zona esportiva però vull pensar que no estava premeditat. Aquest individu és així dins del camp perquè no sap jugar d'una altra manera. Fora del terreny de joc no puc opinar perquè no el conec. Ah, i el que ha marxat provocant al públic ha estat Navarro en estar substituït al darrer minut i després de fer "comèdia" una llarga estona. Sascha (l'expulsat) ha abandonat el camp sense increpar al públic ni res.
@anònim 22:34: També m'ho han comentat però no l'he sabut veure.
Irònicament? No. Si de cas ho fas tu! I evidentment que sempre tindran les portes obertes del Vilafranca però aquesta forma de fer no agrada. Iep, i la culpa la té molta gent i en cap cas el jugador! Que quedi clar!
@anònim 22:54: A això em venia a referir. Si no hi ha bona relació perquè es continua amb aquesta "entesa"? Quins interessos hi ha?

El Pilar de 8 ha dit...

Això de la Fundació ja cansa. Sempre la mateixa història, si el President Pere Montserrat no és capaç de separant interesos personals dels del Futbol Club Vilafranca que plegui d'una vegada. Que es dediqui a patronejar la Fundació, a xupar de la Fundació o a jugar al parxís al casal d'ancians, però que no jugui amb el nostre club.

Anònim ha dit...

tot aixo es per culpa del pare,que es creu que el seu fill arribara 1 facilment i que el volen molts equips i no es tot cert,i buenu el nanu per el que men he assebentat tambe su te molt cregut i va pujadet,llastima perque es un bon jugador i aixo li fa perdre molt,
bon partit avui al municipal,llastima del empat socis i simpatitzants

Anònim ha dit...

"NO DIGAS TODO LO QUE PIENSAS" Y PIENSA TODO LO QUE DIGAS"
el temps posa a tothom al seu lloc i dòna la raó al que la té.És molt fàcil criticar...
Jo coneixo molt bé al jugador, i la veritat és que és molt sencill, treballador i amic dels seus companys i "mai" s´ho ha cregut com a jugador...I si no que ho diguin entrenadors i companys.
Espero que agafi el millor camí per ell.

La prèvia ha dit...

@El Pilar de 8: Ahir al camp alguns socis de tota la vida pensaven igual que tu. No seràs un d'ells?
@anònim 00.54: L'he tractat poc, però no opino com tu. En cap moment m'ha donat aquesta sensació i els companys del primer equip me n'han parlat molt bé. Una altra cosa és el famós "entorno". Tots sabem que és complicat gestionar totes aquestes coses quan venen de cop i volta.
@anònim 08:17: Tant de bo tingui sort al món del futbol i triï el camí adequat.

La prèvia ha dit...

Aquesta setmana a Esports 21...
Tot el relacionat amb el Vilafranca-Castelldefels i entrevista amb el porter Gerard Pujol (Dilluns 20:30, Ràdio Vilafranca)

terra ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 1X
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (2-0)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = X
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = X
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades =2

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* Vilafranca i Castelldefels igualen en un matx d'una sola part (1-1) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 36:03 a 38:37)
* Vilafranca i Castelldefels es reparteixen els punts (1-1) (RTVVILAFRANCA.COM)
* Es repeteix la història i el Vilafranca segueix sense guanyar (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* FC VILAFRANCA - UE CASTELLDEFELS: 1-1 (WEB OFICIAL UD CASTELLDEFELS)
* El Vilafranca fa prous mèrits per guanyar, però es repeteix la història (EL 3 DE VUIT)
* La UE Castelldefels arranca un punto del campo del Vilafranca (EL CASTELL)
* El FC Vilafranca no passa de l’empat tot i superar clarament el Castelldefels (EL CARGOL)

itokp ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 1
ESPANYOL - Racing = 1 2
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (2-0)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 1 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 1
MONJOS - Capellades = 2

Jordi ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (2-1)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1X
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades = 2

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1 X
Cornellà - VILAFRANCA = X (2-2)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1 2
MOLANTA - Ribes = 1
MONJOS - Capellades = X

ELPRIMERGOL ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 1 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (4-1)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1 2
MOLANTA - Ribes = 1
MONJOS - Capellades = 2

Rai ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = X (1-1)
Premià - VILANOVA = 12
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 12
MONJOS - Capellades = 2

SASGAS ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2

ESPANYOL - Racing = 1

Cornellà - VILAFRANCA = X (1-1)

Premià - VILANOVA X 2

Vilanova B - MOJA 2

LA MÚNIA - Unif. Bellvitge 1

FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes 1

LA GRANADA - MEDIONA 1 X

MOLANTA - Ribes 1

MONJOS - Capellades 2

Josep Sauleda ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (3-1)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades = 1X

Sherlock ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 1 (2-1)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = 12
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 12
MONJOS - Capellades = 2

dtor ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = X (0-0)
Premià - VILANOVA = X2
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades = 2

JOSEP ANTON ha dit...

Vila-Real - BARÇA = X-2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = X (2-2)
Premià - VILANOVA = 2
Vilanova B - MOJA = X
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 2
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades = 1X

2/4/11 01:25

vil4franqu1 ha dit...

Vila-Real - BARÇA = 2
ESPANYOL - Racing = 1
Cornellà - VILAFRANCA = 2 (1-3)
Premià - VILANOVA = 1
Vilanova B - MOJA = 2
LA MÚNIA - Unif. Bellvitge = 1X
FE AT. VILAFRANCA - Les Roquetes = 1
LA GRANADA - MEDIONA = 1
MOLANTA - Ribes = 1X
MONJOS - Capellades = X

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: Has fet servir 3 dobles!! N'hauries de treure un (a poder ser abans que es juguin els partits...). Si no, un cop jugats els dos primers d'aquests tres partits, el tercer es considerarà nul.

Josep Anton ha dit...

Doncs, Molanta - Ribes: 1 fixe.

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: D'acord.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Vila-Real 0 - BARÇA 1
MONJOS 3 - Capellades 2


Altres resultats:
2a Regional: PM Tossa Montbui 3 - LES CABANYES 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 1 - Racing 2
Cornellà 2 - VILAFRANCA 0
Premià 2 - VILANOVA 0
Vilanova B 2 - MOJA 0
LA MÚNIA 1 - Unif. Bellvitge 1
FE AT. VILAFRANCA 5 - Les Roquetes 2
LA GRANADA 4 - MEDIONA 2
MOLANTA 4 - Ribes 1