diumenge, 1 de maig del 2011

Amb la feina feta

FC Vilafranca 0 - CF Amposta 2
Els nois de Puchi, com a bons treballadors que han estat al llarg de tot l'any, s'han pres al peu de la lletra la festivitat de l'1 de maig i s'han agafat un dia de descans.
Avui no ha sortit res. A la davantera, nul·litat total enfront de la defensa ampostina que ha estat impecable en la col·locació i l'anticipació. A la zona ampla, desbordats totalment per un mig del camp rival sobri i combinatiu que sempre trobava superioritat. En defensa, indecissos, excessivament contemplatius i poc coordinats. Per no tenir el dia, no l'ha tingut ni Saperas a la porteria (errant en el segon gol de forma clamorosa a l'estil d'ahir Casillas).
En definitiva, un dia d'aquells per a oblidar futbolísticament parlant.

En realitat, l'Amposta era qui s'hi jugava la vida i qui més havia de fer per a guanyar i fugir de la lluita per a evitar el descens. El Vilafranca en canvi, des d'una altura considerable a la classificació, veu i viu amb tranquil·litat aquestes jornades finals de Lliga.
La setmana vinent, un cas similar. El conjunt que tindrem davant necessitarà els punts però, en aquesta ocasió, per a mirar d'obtenir el primer lloc que li doni la possibilitat de jugar-se l'ascens a 2a B en una única eliminatòria. Sens dubte, serà complicat puntuar a Llagostera.
I és que quan arribes al tram final de Campionat sense opcions d'assolir fites superiors ni amb el perill de passar angoixes, equiparar el teu grau de motivació al del rival és molt complicat. El míster farà tot el que tingui a les seves mans però, inconscientment, el cap et diu que no fa falta còrrer aquells dos metres de més i el cos li fa cas amb els ulls tancats.

Gran Reserva: Les mares dels jugadors que no s'han cansat d'animar l'equip tot i que no sortien les coses. Felicitats a totes (pel dia d'avui i pel recolzament al llarg de la temporada). Avui, els jugadors us han homenatjat sent una mica unes "mares" dins del camp... Jejeje.

Vi picat: L'horari intempestiu (diumenge a les 19:30) del Llagostera-Vilafranca de la propera jornada. Això suposarà arribar a casa a quarts de quinze sent l'endemà dia feiner. A més, coincidirà plenament amb un Barça-Espanyol que podria decidir el títol de Lliga a 1a Divisió.

35 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

Gran horari per la semana que ve, jaja. Espero que alli a Llagostera no feu com avui!! Que si perd contra vosaltres i empata contra Amposta i el Reus guanya (Palamòs i Masnou) i la Pobla empata algún. Crec que l'aficionat reusenc serà el més feliç, una cosa casi imposible pero encara es posible.
Molta sort i a per totes!
Diumenge, si voleu abanç de veure el Vilafranca podeu anar a veure el Reus a Palamós, estareu a 30min, i el partit acava més o menys a menys deu. jejeje.

Josep Sauleda ha dit...

Hola terra,
Avui al minut 11 a la dreta de la llotja he comptet 48 persones, mes els dos presidents a la llotja i quatre a la cabina de retransmisions. A la dreta ni havia mes, pot ser un centenar sent molt optimistes, de manera que sent explendit als diaris vaig posar 200 persones. Com ho has vist, està bé, més o menys?

itokp ha dit...

Quina sort avui la fundacio marcant el gol de la victoria al minut 89 contra un capellades que a fet merits per aconseguir l' empat. Aixo si felicitar a l' equip vilafranquí ja que es el que fa el millor futbol de la categoria

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Crec que el primer lloc us queda una mica lluny però la promoció la fareu segur ja que a Palamós podeu guanyar "fàcilment". I si no, encara us queda el darrer partit a casa contra el Masnou.
@Josep Sauleda: Has estat explèndid perquè no crec que passèssim dels 150.
@itokp: Sí però l'Òdena no afluixa... Com a coneixedor de la categoria que ets, creus que l'Òdena només pot punxar a la Jornada 32 al camp del Ribes?

satèl.lit ha dit...

Estic "enfedat" pel partit d´ahir, no entenc que contra el Reus es vagi a tope, com sempre, i contra l´Amposta li "regalem" els tres punts.
que voleu enviar el Vilanova al descens directe??, jo no ho vull.

itokp ha dit...

JORNADA 31
Òdena - Les Cabanyes
Vilafranca Atl - Monjos
JORNADA 32
Ribes - Òdena
La Granada - Vilafranca Atl.
JORNADA 33
Òdena - Roquetes
Vilafranca Atl. - Suburense
JORNADA 34
Vista Alegre - Òdena
St. Pau Ordal- Vilafranca Atl.

En principi estic d' acord amb tu l' Òdena l'unic partit complicat es contre el RIbes i la Fundacio crec que te un calendari algo mes complicat pero tot i aixo el veig capaços de guanyar el 4 partits que resten pero cal dir que l' ôdena tindrie que perdre a ribes ja que si nomes empata el gol-average amb la Fundacio es favorable a l' Òdena

Anònim ha dit...

Bona tarda, primer de tot voldria felicitar a tot l’equip del Vilafranca per la temporada que ha fet i haver complert l’objectiu de salvar la categoria.
També m’agradaria parlar del partit d’ahir, per mi, el més dolent que ha fet l’equip a casa aquesta temporada.
Penso que no hi ha excuses que valguin però quan en una empresa (CLUB) fan un ERO (expedient de regulació d’ocupació) i el gerent (ENTRENADOR) ja ha parlat amb els jugadors i els hi ha dit TU SÍ, TU NO .... per la propera temporada, em pregunto si aquest no és un dels motius per la desgana i apatia mostrada pels jugadors del Vilafranca en el partit d’ahir.
Queden 2 partits per jugar i em fa por que seran iguals que el d’ahir.
Per tant els “culpables o responsables” d’acabar així la temporada no només són els jugadors perquè si hem de ser sincers, qui està a gust jugant quan ja se li ha comunicat que no compten amb ell pel proper any?

No hagués estat millor parlar amb els jugadors al final de la temporada?.

terra ha dit...

ok, ahir poca gent, Sauleda.

i anònim: pensa si fos al reves que per culpa de no haber parlat amb els jugadors abans, a lo millor algun altre equip tels podria pescar.
Així que es millor?, perdre els partits quan els punts ja no són importants o perdre els jugadors per adormir-se?.
Crec que tan el cos tècnic com la junta han actuat bé.

terra ha dit...

Itokp, quin resultat vau fer al camp de l´Òdena contra la fundació?
Ja que al municipal us van fotre una repasada de mil cuidados!!!.

Anònim ha dit...

Terra, els altres equips podran pescar, com dius tu, tots els jugadors que vulguin perquè segons sembla només se'n queden 4 per la propera temporada

Anònim ha dit...

terra, itokp és de Capellades...

Òdena - Fundació 4-0
Fundació - Òdena 3-1

itokp ha dit...

Terra disculpa pero com diu l' anònim soc de capellades i no tinc res a vere amb l' odena. Es mes t' asseguro que tota la plantilla del capellades vol que pugi la fundacio avans que l' odena

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: La guerra del Vilanova no és amb l'Amposta sinó amb Palamós, Masnou i Balaguer. Tenint en compte que s'ha d'enfrontar a dos rivals que ja no s'hi juguen res (Castelldefels i Cornellà) i en canvi els altres equips tenen un calendari més complicat, jo crec que s'acabarà salvant de baixar directament. Una altra cosa serà els possibles descensos compensats (tot i que sempre pugen un parell de catalans a 2a B...).
@itokp: Tens raó. A més, La Granada i Sant Pau no són camps fàcils, eh...
@anònim 14:46: Desconec si ja s'ha parlat en aquest sentit amb els jugadors. Si és així com tu dius, bé podria ser un motiu; però també penso que aquests jugadors han estat del tot professionals des del primer dia fins a l'últim i dubto que qulasevol baixada de rendiment sigui premeditada. Per tant, jo ho atribueixo a un cert (i, fins a un punt, lògic) relaxament o cansament mental després d'estar tota una temporada sotmés a molta pressió.
@terra: Està clar que una vegada ja has assolit l'objectiu marcat s'ha de començar a planificar la propera temporada.
@anònim 15:20: Quatre només??? Com ho saps amb tanta certesa? Em semblen pocs...

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J36:

vicenç i vil4fr4nqu1 = 6
Jordi, Rai, terra, sasgas i Josep Anton = 5
Eloi, ELPRIMERGOL, Raimon4barres i josep sauleda = 4
La prèvia i dtor = 2 (TV)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 207
sasgas (1 TG) = 200
josep sauleda = 197
dtor (4 TG) = 187
Jordi (1 TG) = 185
Josep Anton (2 TG) = 176
vicenç (1 TG) = 175
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 171
Raimon4barres (3 TG) = 170
terra (3 TG) = 168
ELPRIMERGOL (1 TG) = 154
Eloi (3 TG) = 144
La prèvia (1 TG) = 127
itokp (1 TG) = 119
Jordi Rivas (1 TG) = 31


JORNADA 37: 08/05/11 (Pronòstics fins el 07/05/11 a les 15:00 h.)
BARÇA - ESPANYOL =
Sevilla - R. Madrid =
Llagostera - VILAFRANCA =
VILANOVA - Castelldefels =
Martorell - LA MÚNIA =
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS =
RIUDEBITLLES - Vista Alegre =
SANT PAU d'ORDAL - Piera =
Suburense - LA GRANADA =
MOLANTA - Capellades =
---
PM Tossa Montbui - MEDIONA
Òdena - LES CABANYES

vicenç ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1X
Sevilla - R. Madrid =X2
Llagostera - VILAFRANCA =X (1-1)
VILANOVA - Castelldefels = 1
Martorell - LA MÚNIA = 1
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = 1
MOLANTA - Capellades = 1
---

vicenç ha dit...

Ja que no ho diu la previa, ja ho comento jo:

Espanyol 2 Ath. Bilbao 1.


un 1 a la travessa.

Ja porto guanyant 2 setmanes consecutives!!.

vicenç ha dit...

s´han decidit els horaris per a l´última jornada de lliga, tots els equips jugaran el diumenge 15 de maig a les 12 del migdia; així que el vilafranca - Palamós haurà de ser en aquesta hora i el sorteig de la super panera l´haurem de fer un cop acabat el partit.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Doncs ja saps que et toca: guanyar aquesta setmana i endur-te els 3 punts extra. Aquesta temporada només se'ls ha endut el sasgas una vegada.
El sorteig de la panera serà a les 20 h. del diumenge a les Fires.

Javi_Reusenc ha dit...

Vilafranca - Palamòs 17:00h
Reus - Masnou 17:00h
Amposta - Llagostera 17:00h
Els altres a les 12:00h

Segons FCF, crec que tots tindrien que ser a la mateixa hora i a les 17:00 o 18:00.

satèl.lit ha dit...

Tots els partits es jugaran a les 12 del migdia.
Ho diu al diari d´avui.

JOSEP ANTON ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1-X
Sevilla - R. Madrid =1-2
Llagostera - VILAFRANCA = 2 (0-1)
Martorell - LA MÚNIA = X
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre =1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 2
Suburense - LA GRANADA =X
MOLANTA - Capellades = 1

Anònim ha dit...

per itokp: hola soc jugador d la fundacio i diumenge es va veure un molt bon partit de futbol, llastima del resultat per vosaltres pero nosaltres voliem seguir l'estela de l'odena com sigues i vam tenir recompensa al minut 89. M'agrada q la gent reconegui el nostre treball per jugar i prefereixi q pugem nosaltres, però com be dieu esta dificil, tant com per guanyar nosaltres tots els partits, com q l'odena perdi algun.

PD: hem van comentar q havien escoltat en el vostre public, més concretament uns homes d'edat avançada, es veu q deien q nosaltres i l'odena erem els unics equips de la categoria que cobrem... jajajaja com suposareu es totalmnt fals, en el nostre cas, hi que hi han d'altres q si que cobren i van pitjor classificats.

Sort pel tram final.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* L'Amposta guanya i ja ho té gairebé fet (EL PUNT)
* Un FC Vilafranca amb la feina feta perd (0-2) contra (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 45:31 a 47:29)
* Un Vilafranca sense idees deixa escapar els tres punts (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Sensacional i espectacular victòria del C.F.Amposta que es salva del descens directe i d´un de compensat (WEB OFICIAL CF AMPOSTA)
* Tercera: Jornada 36 (FUTBOLCAT) (Del minut 02:09 a 02:28)
* Un equip ha jugat bé i l’altre malament (EL 3 DE VUIT)
* El FC Vilafranca, que ja té els deures fets, dóna la salvació a l’Amposta (EL CARGOL)

itokp ha dit...

Anònim aixo de cobrar ho diria algun iluminat que no te ni idea. Jo se que a la fundacio mai ningu a cobrat i tens rao que hi ha equips pitxor clasificats que vosaltres i cobren: I sincerament esper-ho que punxi l' odena perque pugeu volsatres, que ens veu guanyar al minut 89 pero el vostre comportament va ser com persones que som, no com l' odena que quan va marcar el 1 a 2 en el nostre camp al minut 88 el jugador ho va celebrar a l' estil pepe amb les butifarras i enrecordanse de les mares de la gent del public

Anònim ha dit...

ja veus itokp (soc el mateix q abans). Pq no vas veure com es van portar al nostre camp, al remontar-li el 0-1 la segona part, van començar tot de protestes al arbit i expulsions. Al seu camp vam tenir molt mal dia, com be has dit vem perdre 4-0 i dsd la grada s'escoltava com algun jugador de l'odena q havien canviat amb algun aficionat més dient que teniem la pitjor defensa d la lliga.
També algun jugador dl nostre equip que no podia jugar aquest partit hem va dir q varis jugadors d l'odena estaven al municipal d capellades diumenge i amb l'1-1, veu gaudir d'una ocasio clara, es van aixecar tots per celebrar el gol q no va poder ser. Després al marcar nosaltres, els nostres jugadors li van recriminar com es evident i van marxar aixecant el dit central cap a els nostres, i com es evident tb van replicar.

itokp ha dit...

Anònim si que estaba al vostre camp quan veu remontar el 0 a 1 i tambe estaba en el camp de l' odena quan veu perdre per 4 a 0. Sincerament quan vaig llegir totes les corniques dels diaris i tambe d' internet de la comarca de l' anoia vaig alucinar perque jo pensaba aquesta gent no a vist el mateix partit que jo ja que la gent de l' odena es queuxa del partit a vilafranca que va ser un robo segons ells i per a mi que vaig veure el partit no vaig veure res extrany perque diguesin aixo del robo. L' unic que vaig veure era la primera derrota en la temporada de l' odena i que no saben perdre

Jordi ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1
Sevilla - R. Madrid = X
Llagostera - VILAFRANCA = 1 (2-0)
VILANOVA - Castelldefels = 1
Martorell - LA MÚNIA = 2
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = 1X
MOLANTA - Capellades = 1X

vil4franqu1 ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1X
Sevilla - R. Madrid = 2
Llagostera - VILAFRANCA = 1 (1-0)
VILANOVA - Castelldefels = 1
Martorell - LA MÚNIA = X
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = 1
MOLANTA - Capellades = 1X

Rai ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1
Sevilla - R. Madrid = 12
Llagostera - VILAFRANCA = 1 (3-0)
VILANOVA - Castelldefels = 12
Martorell - LA MÚNIA = 2
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = 2
MOLANTA - Capellades = 1

SASGAS ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1

Sevilla - R. Madrid =X 2

Llagostera - VILAFRANCA = 1 (3-1)

VILANOVA - Castelldefels = 1

Martorell - LA MÚNIA = 2

FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1

RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1

SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1

Suburense - LA GRANADA = 1 X

MOLANTA - Capellades = 1

Sherlock ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1
Sevilla - R. Madrid = 1X
Llagostera - VILAFRANCA = 1 (1-0)
VILANOVA - Castelldefels = 1
Martorell - LA MÚNIA = 2
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = X
MOLANTA - Capellades = 1X

Josep Sauleda ha dit...

BARÇA - ESPANYOL = 1
Sevilla - R. Madrid = 12
Llagostera - VILAFRANCA = 1 (2-0)
VILANOVA - Castelldefels = 1
Martorell - LA MÚNIA = X2
FE AT. VILAFRANCA - MONJOS = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
SANT PAU d'ORDAL - Piera = 1
Suburense - LA GRANADA = 1
MOLANTA - Capellades = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Sevilla 2 - R. Madrid 6

Altres resultats:
2a Regional: PM Tossa Montbui 2 - MEDIONA 0 # Òdena 1 - LES CABANYES 0

Anònim ha dit...

i els resultats de la jornada on els tenim?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 2 - ESPANYOL 0
Llagostera 5 - VILAFRANCA 2
VILANOVA 1 - Castelldefels 0
Martorell 3 - LA MÚNIA 3
FE AT. VILAFRANCA 10 - MONJOS 0
RIUDEBITLLES 3 - Vista Alegre 1
SANT PAU d'ORDAL 7 - Piera 1
Suburense 3 - LA GRANADA 2
MOLANTA 4 - Capellades 6