dilluns, 30 de maig del 2011

El Masnou salvat i el Vilanova camí de fer-ho també

A manca d'activitat relacionada amb el Vilafranca, i exceptuant la final de la Champions, el focus d'atenció es centrava en els partits de tornada de les promocions d'ascens i en la finalització de la 1a i 2a Regional.
Pel que fa els equips catalans de Tercera que buscaven pujar a 2a B el percentatge d'èxit ha estat del 75% (3 de 4). Un, el Llagostera, ja és a la categoria de bronze del futbol espanyol i ho ha fet per la porta gran (triomf 0-1 a Cerceda combinat amb el 2-0 de l'anada). Altres dos, Montañesa i Reus, van classificar-se (alguns amb patiment extra) i s'enfrontaran en la següent ronda al Rayo Cantabria i al Nàxara respectivament. En canvi, la Pobla Mafumet (que havia guanyat 1-0 i tenia encarada la seva eliminatòria) va veure com una impugnació del Constància per aliniació indeguda d'un juvenil provocava l'eliminació automàtica per part de la RFEF.


Si ens centrem en la comarca, les coses no han anat gens bé. És més, pitjor crec que no podien haver anat.
A 1a Regional, Moja i La Múnia van cloure una temporada que es pot considerar d'exitosa ja que ambdós clubs han mantingut categoria i l'any vinent jugaran a 2a Catalana.
En canvi, a 2a Regional la darrera jornada fou nefasta per als equips penedesencs. Per dalt, la FE At. Vilafranca es va quedar a les portes de pujar en busca d'una ensopegada de l'Òdena que no es va produïr. El triomf de la Fundació suposà que el seu rival, el Sant Pau d'Ordal, consumés el descens a 4a Catalana. L'acompanyaran el Mediona (que perdia 0-1 amb el Vilanova Camí en un duel dramàtic a vida o mort), Els Monjos i Les Cabanyes.
Ara, només queda la fase final de la Copa Ràdio Vilafranca (l'habitual competició que cada estiu tanca la temporada futbolística al Penedès). Evidentment, també en faré el seguiment al blog.

Gran Reserva: L'entrega de premis de "La Travessa del Blog de la Prèvia" (foto) dilluns passat dins del programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca. L'enhorabona als tres primers classificats: Rai, sasgas i josep sauleda (per aquest ordre). I també, per descomptat, als patrocinadors que van ser d'allò més generosos amb els seus obsequis: Carns Uberni, Caves Torres Prunera i Casanella Xocolaters.

Vi picat: Sap greu que un equip penedesenc perjudiqui a un altre (més quan al final la victòria tampoc li va servir de res...). Ara bé, hi havia altres equips de la comarca implicats també que podrien haver-se vist afectats en cas de derrota xiquilinera. En aquest aspecte, la professionalitat i l'honradesa dels jugadors de la Fundació ha quedat fora de qualsevol dubte.

20 comentaris:

itokp ha dit...

Previa tu que ho saps tot en cas d' ascendir el reus i montanyesa, podriaa ser que la funadacio ascendis com a millor segon se lla segona regional, ja que hi tindria que haber un ascens mes de primera catalana a tercera divisio nacional i aixo arrastraria a les categories inferios. Pot ser cert aixo?

terra ha dit...

Bona pregunta!!!!.
Jo tampoc ho sé.

La prèvia ha dit...

@itokp, terra: Doncs tindria la seva lògica... Un cop els ascensos han servit per a equiparar els descensos compensats, el millor classificat de la categoria immediatament inferior es veu beneficiat i puja de categoria. Amb aquesta regla de tres, com que només puja un equip de cada grup de 2a Regional, hauria d'ascendir el millor segon.
Tinc pregunta però: és la Fundació el millor de tots els grups? Ara mateix no tinc el diari davant meu...

itokp ha dit...

Jo per ho que he vist avui al mundo deportivo de tots els segons classificats la fundacio es el que te mes punts i diria jo que si que es el millor segon

Josep Sauleda ha dit...

Hola Prèvia,
Avui parlaré dels nostres "amics".
M'he posat en contacte amb el col.legi d'arbitres i m'han dit la classificació final dels col.legiats.
1er. Sauleda Torrent (Mataró) (La Pobla de Mafumet-Vilafranca, 3-0)
2on. Salas Montoro (Baix LL.)(Europa-Vilafranca, 5-1)
3er.Avalos Martos (Igualada)Balaguer-Vilafranca 1-2) i Vilafranca-Amposta 0-2)
Aquests son els que amb permís de Madrid pujarien a Segona B.
No els ha anat bé la campanya i aniran a Primera Catalana
Cano Gazquez (Lleida) (Llagostera-Vilafranca, 5-2).
Liarte Pérez (BCN) (Terrassa-Vilafranca, 3-1) i Palamos-Vilafranca, 1-1).
José Barrera (Igualada) No ens ha xiulat
Otal Gonzàlez (Penedès Garraf) No ens pot xiular per ser del Penedès.

SASGAS ha dit...

QUARTS DE FINAL AL CAMP DE LA GRANADA DE LA COPA RADIO VILAFRANCA

DISSABTE 4 DE JUNY:

17.OOH SANT SADURNI - ESPIRALL

19.00H TORRELLENC - MOLANTA

DIUMENGE 5 DE JUNY:

17.00H. TANCAT - SUBURENSE

19.00H. RIUDEBITLLES - ATC.VILAFRANCA

Javi_Reusenc ha dit...

@Josep Sauleda: 3er Albert Avalos Martos?? si molta gent s'ha queixat d'ell i l'equip local mai a quedat content d'aquest home, ja que 6 victories visitants, 5 empats i 0 victories locals.

itokp ha dit...

No se com li harua anat a l' Albert Avalos Martos, pero se que el cap de setmana pasat va estar a madrid fent les proves per pujar a segona b

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: I aquell que tant ens va agradar (Bergadà Braña) com ha quedat?
@sasgas: Miraré d'anar a veure algun partidet. Com no!

vicenç ha dit...

Avalos Martos, oi que ja va pujar l´any passat?
No tenim gaires bons records amb aquest noi; si no m´equivoco.

Josep Sauleda ha dit...

Hola,

Javi Reusenc.- La classificació és una mica extranya en el sentit que arbitres que no tenen problemes, queden mes avall que d'altres que passen situacions complicades. els que evaluen quan hi ha problemes puntuen com es desenvolupa el col.legiat, en canvi, si l'arbitre ho fa bé, el que puntua no sap que dir.

Itokp.- A l'Albert li va anar bé, però encara no sap si tindrà un lloc a segona B.

Previa.- Bergadà Braña, ha quedat el 25é de 33. i t'en faries creus d'alguns arbitres que hi ha entre els deu primers, però com l'he dit a Javi-reusenc, la reacció davant situacions complicades puntua molt.

Vicenç.- Com a mínim han d'estar dos anys a una categoria, per tant va pujar com amínim l'any anterior. Efectivament els d'Igualada amb el Vilafranca fa uns anys li feien mals arbitratges.

itokp ha dit...

Previa ves el diumenge a la tarde a veure la copa que anire jo que el dissabte no puc anar

Anònim ha dit...

previa,ja se sap algo de algun fitxatge par el vilafranca o que interessa?i de les baixes si algu ha fixat par algun equip?osasuna promeses 2a b o 3a?

satèl.lit ha dit...

previa , com tenim el tema porteria?
Ja que han marxat els 2 porters de ben segur que ja s´han mogut per aquesta posició.

ruiz pueyo ha dit...

tot influeix qui els interessa valur bé o no. a madrid(segona b en amunt) només volen gent jove per potenciar-los i promocionarlos a dalt. gent veterana com(otal gonzalez) el més veterá de tercea divisió se l'han carregat als informes i així alguns més. als joves els ha sobrevalorat amb altísimes puntuacions. per diro aixi entre familia informen a qui volen i com volen, agi sagin de carregar u faran i aixi u an fet.

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: El 25è??? Ara sí que no entenc res. Millor dit, ara ho entenc tot. Així va el món arbitral...
@itokp: Encara no sé si hi aniré dissabte, diumenge, tots dos dies o cap! Jejejeje. Si hi vaig ja ens veurem.
@anònim 16:04: No se sap res. Del contrari ja hagués informat. No pateixis que estaré a l'aguait.
@satèl.lit: Suposo. Jo tinc en ment tres noms que no estarien gens malament. De moment, per respecte, me'ls guardaré.

itokp ha dit...

Previa al final si no pasa res de raro anire els dos dies a veure la copa

Josep Sauleda ha dit...

Hola itokp,

si em veus algun dia a la Copa Radio Vilafranca, diguem alguna cosa, m'agradaria coneixet.

itokp ha dit...

Ok Sauleda ja et dire algo, encara que amb sembla que de vista ja amb coneixes que ens em vist molts cops per moja diria jo

itokp ha dit...

Primer partit de copa

Sant Sadurní 0 - Espirall 4