diumenge, 15 de maig del 2011

Han fotut la "gamba" fins baix

FC Vilafranca 1 - Palamós CF 1
A hores d'ara, encara no sé perquè un equip com el Palamós, que necessitava els 3 punts i tenia davant un rival que no es jugava res (interessant-li que regnés un ambient cordial) ha portat el partit al terreny de les provocacions, les protestes i les presses des del minut 1 al 90. No ho entenc. Tot això, només ha fet que encendre els ànims de la gent i dels jugadors vilafranquins que han apretat encara més per a tancar algunes boques que dubtaven al llarg de la setmana de la seva professionalitat. I és que amb l'honor del Vilafranca i d'aquests jugadors no es juga. Ha quedat clar, oi? El Vilafranca ha sortit (com sempre) a guanyar el partit. Que s'ha empatat? Doncs per ganes no haurà estat. M'ha sobtat que, al descans, la gent de Palamós s'estranyava de l'actitud d'aquest Vilafranca. Que poc ens coneixeu...

Total, que després de la victòria del Balaguer (salvat passi el que pasi a les promocions d'ascens) i els empats de Masnou i Vilanova (els quals hauran d'esperar encara que pugin un o dos equips catalans a 2a B, respectivament, per a mantenir també la categoria), el conjunt de la Costa Brava s'ha vist abocat al descens directe a 1a Catalana degut a tenir el goal-average en contra amb aquests dos darrers equips.
Pel Vilafranca, en canvi, ja s'ha acabat tot. La temporada del retorn a Tercera ha estat de notable.
Ara la feina serà per a la parcel·la tècnica que haurà de començar a configurar l'equip per a la temporada vinent. I, en aquest sentit, es preveuen bastantes baixes o potser més de les que en un principi hom podria pensar... (algunes previsibles i altres del tot sorprenents). En tot cas, amb el pas dels dies s'anirà desvetllant el futur de la plantilla.
El que queda clar és que l'agraïment per l'esforç, l'entrega i la dedicació que han tingut aquests jugadors envers els nostres colors és infinit. Gràcies nois!

Gran Reserva: L'homenatge de la plantilla, amb l'entrega d'una placa, a Pere Costa que aquesta temporada deixa la pràctica del futbol. Des d'aquí em sumo al reconeixement. Enhorabona Pere i molta sort!

Vi picat: El penós comportament dels "hooligans" del Palamós que s'han passat el partit insultant i escupint al porter Saperas, encenent i llançant petards, pots de fum i fins i tot han saltat a la gespa per a agredir als jugadors vilafranquins. No hi ha gàbies per a tancar aquests brètols que no saben més que beure cervesa i anar pels camps buscant merders?

36 comentaris:

Anònim ha dit...

desde vilanova enhorabona per la vostra magnifica temporada, gracies per el favor d'empatar almenys,esperem hi hagi sort i pujin un parell d'equips a 2B.

Javi_Reusenc ha dit...

Enhorabona per la temporada i aqui et deixo un enllaç en un petit resum de cada equip http://cfreus.blogspot.com/2011/05/jornada-39-resum-dels-equips.html
Molta sort per la que ve i si jugueu tots els partits com el de Semana Santa, segur que estareu per dalt. Una forta abraçada!!

sasgas ha dit...

Un historic , de capa caiguda , penos el comportament del Palamos a Vilafranca ,(jugadors i afeccionats) tot i la experiencia del seu entrenador , crec que s`ha equivocat de totes a totes , jugante la permanencia , no et pots dedicart a jugar un partit amb tants fronts oberts, no pots provocar des de el primer minut a jugadors, directius, afecionats , banqueta contraria, arbits etc etc ...eixo es lo que ha passat aquets mati , i al final lamentable , public visitant entrant per agredir als jugadors locals , jugadors visitants (sustituits)que tamber han entrat a donar garrotades, tot plegat llastimos , per un equip historic del futbol catala...al final sembres per recollir...aaaaaaaaaaaaaah i si algu tenia dubte d`aquet equip , espero que sapiga rectificar, MOLTES FELICITATS EQUIP

kabutrika jr7 ha dit...

doncs mira potser s'ha de comensar en no vendre cerveses als camps i tampoc deixar-ne entrar cervesa al municipal. si beguessin aigua o gasosa segur que no estarian tan encessos.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J38:

terra = 8
ELPRIMERGOL, Raimon4barres i sasgas = 7
vicenç = 6
La prèvia, Rai, dtor i vil4fr4nqu1 = 5
Eloi = 4
Josep Anton = 3
josep sauleda = 1 (TV)


Classificació Final:
Rai (1 TG) = 219
sasgas (1 TG) = 215
josep sauleda = 207
Jordi (1 TG) = 192
dtor (4 TG) = 192
vicenç (1 TG) = 188
Josep Anton (3 TG) = 184
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 184
Raimon4barres (3 TG) = 177
terra (3 TG) = 176
ELPRIMERGOL (1 TG) = 154
Eloi (3 TG) = 154
La prèvia (1 TG) = 132
itokp (1 TG) = 119
Jordi Rivas (1 TG) = 31


@josep sauleda: Tranquil que no tindré en compte la targeta vermella i podràs començar la temporada vinent fent la travessa. Llàstima del partit LES CABANYES - Piera perquè si no haguessis fet 12 encerts i haguessis quedat segon.

La prèvia ha dit...

@anònim 19:36: Gràcies i de res. Sembla difícil que pugin dos equips però és més o menys els que solen acabar ascendint cada temporada. Jo confiaria sobretot en el Llagostera (per allò que té una única eliminatòria) i el Reus (per entitat i plantilla).
@javi_reusenc: Gràcies! Sobra dir-te que us desitjo el millor en la promoció d'ascens. Fins aviat!
@sasgas: Com dirien a Castella: "Quién te ha visto y quién te ve".
@kabutrika jr7: Em sembla que ja venien "tocadets"... M'han dit que algú ha tingut problemes per baixar de l'autocar! Vols dir que al "Bar de la Iaia" es ven alcohol?? Fa tants anys que no hi entro...

Anònim ha dit...

soc @anònim 19:36 tambe vull felicitarte per aquesta pagina,m'agrada molt sobretot amb l'objectivitat que hi ha a totes les croniques, enhorabona!

Anna ha dit...

Ja ho veus Previa, com deia ahir els de Les Cabanyes me l'han jugada, hauria quedat segon a un punt del lider.
Vicenç, veig que només hi ha premi pels dos primers, (no es considera el tercer com es fa en els jocs olimpics amb la medalla de bronze. De totes maneres, si tens en compte el meu final de lliga i haver quedat tercer penso que em mereixo al menys 50 gr. de pernil dolç (je,je,je)

Josep Sauleda ha dit...

No se perquè al comentari anterior ha sortit el nom d'Anna....

Jordi ha dit...

No entenc perquè s'ha esborrat la meva travessa de la última jornada.

Estic segur que la vaig omplir dijous al matí i que va quedar ben desada (vaig comprovar que s'havia afegit al final dels comentaris. No sé si va ser pels problemes que hi va haver més tard i divendres, però tot i que no hagués canviat de posició a la classificació em fa ràbia.

Sergi ha dit...

Felicitats al Vilafranca per la gran temporada que ha fet.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Palamós és un drama (EL PUNT)
* El Vilafranca certifica la defunció del Palamós (1-1) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 33:58 a 41:42)
* Vilafranca 1 - Palamós 1 (RTVVILAFRANCA.COM)
* El Vilafranca Palamós s’acaba amb ball de bastons i presència de força pública (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Trist descens a Primera Catalana: Vilafranca 1 - Palamós 1 (WEB OFICIAL PALAMÓS CF)
* El Vilafranca-Palamós acaba amb descens dels del Baix Empordà i garrotades (EL 3 DE VUIT)
* El Palamós tanca la temporada amb un històric descens a Primera Catalana (DIARI DE GIRONA)
* El Llagostera fa història i guanya la lliga de Tercera. El Palamós baixa directament a Primera Catalana (ARA)
* El Palamós perd la categoria (LAMALLA.CAT)
* Resum de la 38a jornada de futbol català (LA MALLA.TV)
* El Palamós CF empata a Vilafranca i baixa a Primera Catalana (RÀDIO PALAMÓS)
* El FC Vilafranca acaba la temporada empatant amb el Palamós (1-1) (EL CARGOL)

itokp ha dit...

Previa al bar de la iaia es ven alcohol t' ho garantitzo

dani ( males notícies) ha dit...

visca palamós, amunt la penya sport i ens trobarem l'any que ve colla fills de la gran puta

La prèvia ha dit...

@itokp: M'ho imaginava...
@dani (males noticies): L'any que ve? Com a mínim fins d'aquí dues temporades (en el cas que pugeu de nou a Tercera o bé si nosaltres baixem a 1a Catalana).
No sé perquè estàs tan enfadat. Saps explicar-m'ho sense insultar?
Per cert, anava a esborrar el comentari per la grolleria que ens dius però no, millor el deixo i així quedeu en evidència (més encara si es pot).
Ah, se m'oblidava... Hi havia una vegada, un equip gironí que també va decidir emprendre-la contra el Vilafranca després d'una famosa promoció on va sortir escaldat. Després d'uns anyets, i d'unes quantes "batalles" més pel mig, on és ara? No tempteu a la sort...

Anònim ha dit...

La desolació viscuda sobre el terreny de joc per part dels jugadors palamosins, que es van assabentar de l'igualada del Vilanova in situ, i que va comportar l'aturada del partit en el minut 38 després d'una picabaralla produïda, en part, per la pròpia impotència visitant, es va traslladar a les graderies al final del partit, on una part de l'afició desplaçada, sobretot a la zona de tribuna on hi havia fins a 15 directius palamosins a terres tarragonines, es va encarar a l'afició local, recriminant-los la possibilitat que el conjunt local anés primat per altres equips implicats en aquesta lluita per eludir el descens. Un pobre final en una temporada negra i per oblidar.


Aviam qui troba l'error....i es d'un diari com "El Punt". Que s'ho facin mirar de veritat, "es de ser inutiles"

itokp ha dit...

M'agradara veure si aquets valents del palamos fan ho mateix al camp de la gimnastica iberiana si tant valents son

La prèvia ha dit...

@anònim 20:55: Ja ho he vist ja, ara som de Tarragona... Deu n'hi do! Es clar! Per això l'àrbitre ens va afavorir! (Jajaja, és conya...)
@itokp: No jugaran al mateix grup. Pensa que la temporada vinent la 1a Catalana estarà composada per dos grups (formats per 18 equips segons proximitat geogràfica) a semblança de l'actual Regional Preferent.

satèl.lit ha dit...

Pero de que es queixen!!!
Si al minut 90 els hi vam deixar una pilota inmillorable per a marcar el segon gol i la van enviar als nuvols, voleu dir que no sou força dolents i us mereixeu baixar de categoria, tansols falta mirar els numeros que heu fet com a locals i no " hace falta decir nada mas".

aquest equip gironí era el Cassà i ves a saber on deu estar...pobrets!!.

Javi_Reusenc ha dit...

El Palamós presenta una impugnació per alineació indeguda d'un jugador del Vilafranca #futbolcat
twitter Futbolcatalunya.

En sabeu algo?

itokp ha dit...

Previa estas en tot no ho habia pensat aixo. Quina llastima

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: No, no en sé res. Em puc imaginar per on poden anar els "trets" però, després de consultar el Reglament de la RFEF, crec que tot plegat és un últim intent a la desesperada de salvar la categoria que no durà enlloc. No hi ha cap irregularitat.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Palamós impugna el darrer partit de Lliga contra el Vilafranca! (FUTBOLCATALUNYA.COM)

Javi_Reusenc ha dit...

@La prèvia, Quan ho vaig veure em vaig quedar, hostii, avere si la federació diu algo, aquests són de Barcelona xD. Esperem que tot quedi com el diumenge a les 14:30.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons informa el portal FUTBOLCATALUNYA.COM, "El Jutge de Competició i Disciplina ha acordat desestimar la reclamació formulada pel CF Palamós".
Per altra banda, a rel dels incidents del passat diumenge, Bacaicoa (Vilafranca) i Casagran i Javi Rodríguez (Palamós) han estat sancionats amb 4 partits. El míster vilafranquí, Puchi, amb 2 partits.

terra ha dit...

Sr. Sauleda veig que no ha posat el numero premiat de la panera al setmenari el tres de vuit, perque?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Cueja encara la impugnació del partit Vilafranca-Palamós per part del club del Baix Empordà. Sembla que el cas no està tancat:

* El Palamós impugna el partido contra el Vilafranca (FÒRUM FUTBOLCATALUNYA.COM)

Anònim ha dit...

La directiva del F.C. Vilafranca deja mucho que desear.Es un quiero y no puedo continuamente.Abunda la prepotencia en algunos de ellos.

Josep Sauleda ha dit...

Hola Terra,

aquesta setmana anava molt limitat d'espai i com que ja hi havia guanyadors, hem pensat que millor per la setmana vinant posar el tema lliurament de panera i TV i el tema Pera Costa. Al no haver-hi cronica del Vila gaudirem de mes espai.

Jordi ha dit...

@previa:

tal com vaig dir uns dies endarrere (uns comentaris més amunt)jo vaig fer la travessa el dijous, i després dels problems del blog el divendres no va tornar a aperèixer.

Però avui m'he fixat que hi havia dos comentaris més i voilà! Ha tornat a aperèixer la meva travessa i un comentari teu, tots dos del dijous.

Com vaig dir, no em serveix per pujar posicions, però sí per passar els 200 punts.

La prèvia ha dit...

@Jordi: Sí, és veritat! I no només això sinò que amb els 10 encerts que vas fer guanyes la jornada!!! Jajajaja...
Ara penjo les classificacions actualitzades:

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J38:

Jordi = 10
terra = 8
ELPRIMERGOL, Raimon4barres i sasgas = 7
vicenç = 6
La prèvia, Rai, dtor i vil4fr4nqu1 = 5
Eloi = 4
Josep Anton = 3
josep sauleda = 1 (TV)


Classificació General:
Rai (1 TG) = 219
sasgas (1 TG) = 215
josep sauleda = 207
Jordi (1 TG) = 202
dtor (4 TG) = 192
vicenç (1 TG) = 188
Josep Anton (3 TG) = 184
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 184
Raimon4barres (3 TG) = 177
terra (3 TG) = 176
ELPRIMERGOL (1 TG) = 154
Eloi (3 TG) = 154
La prèvia (1 TG) = 132
itokp (1 TG) = 119
Jordi Rivas (1 TG) = 31

vicenç ha dit...

No pateixis Rai, ben aviat et cridarem per donar-te el teu premi ben merescut.
De ben segur serà a la radio el proper dilluns.

itokp ha dit...

Odena 2 - Roquetes 2 amb aquet empat la fundacio depenene d' ells mateixos, i encara ja que l' odena aconseguit el gol de l' empat en el minut 90 + 5

warriors ha dit...

asobre amb ajuda arbitral que impresentables. 10 min d descompte, vaya jalebs. interessaria que la fundaciço pujçes per fomentar encara mçes si cap la pedrera

Anònim ha dit...

ara que a acabat la temporada aniras actualitzant el blog amb altres noticies?

La prèvia ha dit...

@itokp: Seria bo que ho aprofités doncs la Fundació aquesta tarda contra el Suburenc.
@anònim 11:32: Intentaré que no pari... Tranquil que miraré d'omplir aquestes setmanes d'inactivitat futbolística amb notícies sobre l'actualitat del degà penedesenc i altres més coses.