diumenge, 5 de juny del 2011

Fitxatges en l'ombra

Sobta quan, a diari, llegim en els diferents mitjans de comunicació que els equips poc a poc van configurant les seves plantilles per a la propera temporada i veiem que el Vilafranca resta allunyat de qualsevol moviment del mercat futbolístic. Ni es coneix cap novetat ni se sap el destí dels jugadors que no continuaran a l'entitat. És com si de cop i volta el degà penedesenc i tot allò que l'envolta hagués estat engolit per un forat negre.
De totes formes, els que coneixem al míster sabem que des d'abans que acabés la Lliga ja s'estava movent en busca dels reforços i que molts d'ells restaven a l'espera que acabessin les respectives competicions amb els seus clubs. En aquest aspecte, en el transcurs d'aquesta setmana (fins i tot, en les pròximes hores...) podria haver-hi novetats i, obviament, els asidus al blog sereu els primers en assebentar-vos.


Pel que fa als dos conjunts de Tercera que lluiten per a pujar a 2a B disparitat de valoracions en els resultats obtinguts. El Reus te els dos peus a la següent ronda després d'aclaparar al Náxara a lo "Rafa Nadal" per un contundent 6-0. En canvi, la Montañesa haurà de tirar de l'infern de Nou Barris per a remuntar l'1-0 advers amb el que torna de la seva visita al Rayo Cantabria.
Ja més a prop, a la comarca, la Copa Ràdio Vilafranca té definides les semifinals que enfrontaran al Base Espirall-Les Clotes contra la FE At. Vilafranca per una banda i per l'altra al Molanta enfront del Suburense. Serà el cap de setmana vinent al Camp Municipal de l'Espirall.

Gran Reserva: L'ambient de futbol que es respira a la Copa. Sembla mentida la manera com el Penedès es volca amb els equips del seu poble i que el Vilafranca no acabi de captar l'atenció futbolística de la gent de la comarca.

Vi picat: El fort aiguat que va deslluïr la jornada d'ahir a la tarda a La Granada. Va ser curt però intens. Lo just per a que molts afeccionats decidissin marxar cap a casa en absència d'aixopluc en no haver-hi tribuna coberta.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

previa a vilanova ya ens agradaria començar a moure fils per fer fitxatges pensant en que estarem a tercera pero nomes podem pregar perque el reus ens salvi,en cuant a la copa presenta unes semifinals molt atractives. a vilafranca tant com a vilanova si els equips els formesin majoria de jugadors de les comarques segur hi hauria molt mes public.

satèl.lit ha dit...

Això no es veritat anònim, ja que el Vila ha tingut al llarg dels anys plantilles amb molts jugadors de casa i mai hem passat dels 300 espectadors.

Es llastimòs que al camp de la Granada no tingui una petita grada, poder que es plantejin a fer-ne alguna, que ja toca.

satèl.lit ha dit...

Qui es Josu Rodriguez?
Veig que es el primer fitxatge de l´any i provè del masnou.
De que juga??

satèl.lit ha dit...

Ara ja podem dir que el Vilanova continuarà 1 any mes a la tercera divisió gràcies al Reus ja que ha guanyat el partit d´anada 6-0 , irremuntable.

La prèvia ha dit...

@anònim 21:42: Tens raó, és molt diferent fer una plantilla per a jugar a Tercera que a 1a Catalana.
@satèl.lit: Abans que res, pensa en tot el que vols opinar i així t'estalvies d'escriure tants comentaris... Jejeje.
Usar la paraula llastimós tampoc cal. És un camp de 2a Regional o 3a Catalana com vulguis dir-li. Pensa que a camps d'equips de 1a Catalana com el Poble Sec, Santfeliuenc, Iberiana, Sants,... tampoc en tenen.
Aquest possible fixatge l'has vist al twitter d'esportspendes,cat, oi? Jo també. És un extrem. Tranquil que estic damunt la seva pista, no et preocupis.
I per a que el Vilanova es salvi falta que el Reus o la Montañesa passin una eliminatòria més a part de la que estan jugant actualment.

Josep Sauleda ha dit...

Parlant de la pluja al dissabte a La Granada, ens vam inventar un titolar d'aquells que a vegades és llegeixen en premsa maliciosa i que sent veritat pot perjudicar.
"El partit Sant Sadurní-Espirall de la Copa Radio Vilafranca, es va ajornar al minut 85 perquè els jugadors van ser apedregats"
Efectivament, a part de la pluja va començar a caure pedre i tothom va haver d'aixeplugar-se, però, es clar que segons com pot semblar un altre cosa.

itokp ha dit...

Que si va ploure dissabte no se com podia haber tanta gent amb aquell cuartet de la granada, per cert el joan soria esta be o esta amb un gran costipat peruqe no vegis com tenia la camisa de xopa, i tambe per el proxim dia que plogui millorar el recursos per els cameras de penedes televisio que tambpe la pobre xenia com va acabar

Havok CF Gavà ha dit...

Segons diu Mundo Deportivo heu fitxat a David Márquez, fill de Tintin Márquez, que fins ara jugava al Europa Juvenil.

La prèvia ha dit...

@itokp: Tots aixoplugats allà dins... El Sória està perfectament (té una salut de ferro jejeje). Totalment d'acord amb tu. S'ha de mirar de comprar una furgoneta tipus "papamóvil" per als càmeres de VTV jajajaja...
@HAVOK: Sí, te visos de ser veritat la notícia però com que aquí som els últims en enterar-nos... De totes maneres, demà hi haurà moltes novetats pel que fa al tema fitxatges. Resteu atents al blog...

terra ha dit...

Sona el nom d´un porter juvenil de l´hospitalet.