dimecres, 22 de juny del 2011

Nova incorporació: Raúl Calvo

Mica en mica, el Vilafranca va completant la plantilla per a afrontar aquesta segona temporada consecutiva a Tercera. Si dies enrere comentava la necessitat de cobrir les baixes que hi ha hagut al mig del camp, avui s'ha conegut el fitxatge de Raúl Calvo (Manlleu). Es tracta d'un jugador amb una amplíssima experiència a 2a B i Tercera que podria aportar aquella dosi de veterania necessària en tot equip. Més dades:

RAÚL CALVO Ávila (20/09/79, Palafolls)
 
Demarcació: Pivot defensiu
Alçada: 1,78 m Pes: 67 kg
Trajectòria: ADC Manlleu (09/11), CE Premià (07/09), CD Blanes (06/07), CF Badalona (05/06), Novelda CF (04/05), Mérida UD (03/04) UE Lleida (02/03) UD At. Gramenet (99/02), CE Premià (98/99) i Categories Inferiors CE Premià
Resum: La passada temporada disputà només 6 partits ja que patí una greu lesió que l'apartà dels terrenys de joc durant 7 mesos. Va reaparèixer en la darrera jornada del Campionat.

6 comentaris:

satèl.lit ha dit...

voleu dir que aquest jugador no està molt fotut?
no n´estic gaire convençut.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Fotut? Exactament a què et refereixes? Concreta el teu comentari.

satèl.lit ha dit...

Molt senzill, quan un jugador surt facilment d´un equip per a fitxar per un altre i resulta que es va passar en blanc tota la temporada vol dir que aquest jugador tardarà molt agafar la forma i que no interessa gaire.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Per aquesta regla de tres, es podria aplicar el mateix argument amb el fitxatge d'en David pel Manlleu (recordo que va ser operat del pubis a final de temporada...). Jo ho veig més com un "canvi de cromos" entre dos jugadors que poden ocupar demarcacions similars.

Anònim ha dit...

Pere Costa ha fichat pel Masnou? Ho diu al mercat del futbol catalunya. Creia que es retirava??

La prèvia ha dit...

@anònim 19:37: Ha de ser un error per força. La idea d'en Pere Costa era deixar la pràctica del futbol.