diumenge, 19 de juny del 2011

Rei de copes

Ara sí. La temporada futbolística a la comarca s'ha acabat. I com ve sent habitual, ho ha fet amb la final de la Copa Ràdio Vilafranca. El Molanta, el gran favorit a priori, s'ha imposat (2-0) a l'Espirall-Les Clotes i s'ha alçat amb el tercer títol de la seva història convertint-se així en l'equip que l'ha guanyat en més edicions.
Xavi Surroca, exjugador del FC Vilafranca la Temp. 2001/02, ha estat un dels noms propis de la tarda ja que, a banda de proclamar-se màxim golejador (3) de la competició, avui s'acomiadava de la pràctica activa del futbol. Vagi aquí el meu reconeixement per a un jugador que du el futbol (i sobretot el gol) a les venes i que ha estat sempre tot un exemple de professionalitat.


I si mirem cap a les promocions d'ascens... excel·lent resultat del Reus a casa (2-0) contra el Comarca de Níjar i esperançadora derrota de la Montañesa (2-1) al camp del Sestao-River.
Els reusencs tenen peu i mig a 2a B (i, conseqüentment, el Vilanova a Tercera) ja que en tota la temporada només li han fet 3 gols una vegada (a Amposta) i mai ha perdut per més de 2 gols.
En canvi, la "Monta" haurà de tirar d'èpica i de la pressió ambiental de Nou Barris per a remuntar el gol de desavantatge. És possible. De fet, repetint el marcador (1-0) de les dues altres eliminatòries que ha jugat en tindria prou. A Tàrrega (amb l'amic Robert Palau), obviament, també n'estaran molt pendents...

Gran Reserva: La presència (un any més) de Marc Bartra a la Copa Vilafranca TV de Futbol 7 en categoria Infantil. Em sobta i al mateix temps m'agrada, per ser qui és ja dins del món del futbol, la seva paciència amb els nens, la humilitat i lo poc cregut que s'ho té.

Vi picat: I al contrari, que molts que tot just comencen ara a despuntar i encara no han empatat amb ningú i, en canvi, vagin de figures mundials del futbol. Cada cop ho tinc més clar: la clau està en l'educació que reben dels seus pares.

10 comentaris:

itokp ha dit...

Previ Si puja montañesa i reus el tarrega ascenderia de categoria, aixo voldria dir que arrastraria un ascens mes en categories inferios i si es aixi la fundacio tindria que ascendir crec jo

La prèvia ha dit...

@itokp: Suposo... però és tan embolicat tot! I més quan entren en joc demarcacions territorials i etc...
@BLOGGERS: Tant el web oficial com el portal planetajupiter.com es fan ressó del fitxatge del fins ara nostre jugador Aleix pel club de La Verneda. Des d'aquí desitjar-te tota la sort del món! Ets molt gran!

aless morenitowww ha dit...

Vi picat: I al contrari, que molts que tot just comencen ara a despuntar i encara no han empatat amb ningú i, en canvi, vagin de figures mundials del futbol. Cada cop ho tinc més clar: la clau està en l'educació que reben dels seus pares.

Anònim ha dit...

a l'anonim 20/06 01:16
Vas errat. No és el cas de l'Alex, que va ser dels POCS juvenils que van assistir al dinar de la cloenda de la fundació i el dissabte anterior va estar amb el torneig dels benjamins de 9 a 15 h.

VISCA EL MOLANTA ha dit...

MOLT BE TOT A LA FINAL DE LA COPA RADIO VILAFRANCA , LLASTIMA QUE QUANT JUGA EL VILA NO PUGUI ESTAR EL CAMP COM AHIR , FEIA GOIX , ARA, QUE ALGUNS IMPRESENTABLES DEL ESPIRALL , ES PUDIAN HAVER QUEDAT A CASA , MOJA PREPAREU EL TALONARI , QUE MULTES TINDREU UNES QUANTES

Anònim ha dit...

algu pot explicar aixo de que els de l'espirall van al moja? gracies

La prèvia ha dit...

@VISCA EL MOLANTA: Doncs sí, llàstima... Tampoc va ser per tant, la gent de l'Espirall va cridar molt i no van deixar d'animar al seu equip. Que és un equip que ho protesta tot? D'acord. Però alguna cosa hi tindrà a veure l'entrenador, no? Puchi no ho permetria segur!
@anònim 20:02: Es rumoreja que tot aquest grup de jugadors marxaria la temporada vinent per a ser filial del Moja a 4a Catalana.
@BLOGGERS: Més destins pels exvilafranquins: David Fontanils ha signat aquesta mateixa tarda per l'ADC Manlleu (això vol dir que serà rival del Vilafranca a Tercera!). Molta sort en la nova etapa.

Anònim ha dit...

doncs previa per qui hoi dius lu del vi picat?

La prèvia ha dit...

@anònim 13:44: Era una reflexió en general, no anava per a ningú en concret. Durant els molts anys que porto seguint el futbol he vist tants jugadors (molt bons futbolísticament) que han fracassat per no saber conduïr prou bé la seva carrera...

Anònim ha dit...

sa ta vist el plumeru,perque u as dit en present,i et donc la rao..i un cas recent com es el den alex moreno,aquest nanu no arribara enlloc i per lu qe em van comunicar desde el club es que el barça el vol cedir a un altre equip.