diumenge, 26 de juny del 2011

Tindrem derbi de nou!

Gràcies a l'ascens a 2a B del Reus Deportiu, el CF Vilanova (que necessitava que pugés un segon equip català per a salvar-se després que ja ho fes en el seu dia el Llagostera) es mantindrà un any més (i ja en van 10) a 3a Divisió amb la qual cosa tornarem a reviure els sempre esperats derbis de rivalitat comarcal. Els de la capital del Garraf, després d'una irregular temporada, han estat mes i mig amb l'ai al cor fins que ahir per la tarda el Reus va certificar el seu ascens (0-1 i 2-0 a l'anada) al camp del Comarca de Níjar. Recordo però, que el que li donà vida al conjunt vilanoví va ser l'empat del Vilafranca (1-1) davant del Palamós en la darrera jornada del campionat...


Per altra banda, la Montañesa ha vist truncat el seu somni de pujar tot i que ha estat ben a prop... A la segona part, i amb 1-0 al marcador, ha fallat un penal que hagués canviat (i molt) el signe del partit i de l'eliminatòria. Poc després, dos gols del Sestao-River en tres minuts han esvaït completament les esperances de l'equip de Miki Carrillo que finalment només ha pogut empatar en temps d'afegit (2-2) sense que servís per a remuntar el 2-1 de Las Llanas.
I de retruc,... la FE At. Vilafranca s'ha quedat sense poder jugar a 2a Catalana. L'ascens del conjunt de Nou Barris suposava que la Fundació pugés també de categoria en haver estat el millor segon classificat dels 17 grups de 2a Regional. El fet de tenir al filial en una categoria amb certa exigència a nivell competitiu hagués anat molt bé per a jugadors que estarien a cavall dels dos equips. Una autèntica llàstima que no treu mèrit a la gran temporada dels nois d'en Parxi Atsarà.

Gran Reserva: L'ascens del Reus dedicat a la memòria de Jordi Pitarque. Un cop tan dur com la mort d'un company no és gens fàcil d'assimilar ni de superar i, en canvi, va ser com una raó més (o la principal) per a lluitar per a l'objectiu de pujar a 2a B. Enhorabona!

Vi picat: Les amenaces i llançaments d'objectes dels que van ser objecte alguns periodistes reusencs en finalitzar el partit al camp del Comarca de Níjar. A més, dos expulsats per l'equip andalús, pèsim comportament de l'afició local increpant la banqueta reusenca,... i tot davant la passivitat de la Guàrdia Civil.

16 comentaris:

Sherlock ha dit...

Bona nit a tots!!!
La Prèvia, moltes gràcies per dedicar part de l'entrada d'aquesta setmana a un dels equips que porto al cor. Només remarcar, que si, gràcies al Vilafranca que va empatar contra el Palamós ( i no m'agraden els punts suspensius que poses al final...) i gràcies al Reus per pujar a 2a B i a la LLagostera. No ho oblidem... Sense el seu ascens no hauria estat possible seguir un any més a 3a que, com bé dius, serà el 10è. Ara bé, jo també parlaria una mica de l'empat de l'última jornada a Cornella, quan a falta de 15 minuts perdiem 2 a 0. Mostra molt clarament, el que ha estat tot l'any del Vilanova, és a dir, patiment constant. Però, no per això se li ha de treure mèrit a haver-nos salvat 1 mes i mig més tard de la finalització de la lliga. Sobre el terreny de joc, ens vam salvar i avui s'ha certificat. I l'empat del Vilafranca no hauria servit per res si, no haguessim empatat a Cornellà. Així que, agrair a tothom a qui ha ajudat en aquesta permanència del CF Vilanova. I al Vilanova mateix també... No ho oblidem!!

PD: Tindrem derbi...
PDD: Prepareu-vos per la derrota... :) :) :)
PDDD: M'encanta la rivalitat sana!!!

Salut per tots!!!

La prèvia ha dit...

@Eloi: De res i enhorabona per la part que et toca!!!
Sabia que em diries lo dels punts suspensius... És més, quasi que ho he fet expressament per a veure si "saltaves" jejeje
Sigui com sigui o gràcies a qui sigui, el fet és que tornarem a tenir derbi i jo crec que és una gran notícia per al futbol comarcal, per l'afeccionat i per als dos clubs (econòmicament parlant). Així que preparem-nos per a tornar-nos a veure'ns les cares i que torni a regnar l'esportivitat de la temporada passada. Estic d'acord amb tu: m'encanta la rivalitat sana!!!

terra ha dit...

Enhorabona al Vilanova per la seva permanencia, jo també estic content de que l´equip del garraf estigui a la tercera divisió.
Ahir vaig poder veure el partit Mirandés-Guadalajara per l´ascens a segona divisió A (1-2) i ascens de l´equip de Guadalajara, totalment just.
Prèvia, quan camviaràs la pregunta de l´enquesta?... ja toca.

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:

Quin ha estat el millor gol del Vilafranca 2010/11?

Resultats de l'enquesta anterior:
A manca de 3 jornades pel final de Lliga, Premià i Ascó ja han certificat el seu descens a 1a Catalana. Quin serà l'altre equip que els acompanyi?
Amposta = 0 %
Balaguer = 3 %
Masnou = 27 %
Palamós = 41 %
Vilanova = 29 %

Javi_Reusenc ha dit...

Gracies a Sangrà avui em arribat a 2ªB, aquella pilota que va treure sota pals al 117 a Oviedo, la golejada contra el Náxara... me'n alegra que el Vilanova s'hagi salvat! :D, son petites coses que es poden destacar i que porten alegria a 5 equips, (2 ascensos i 3 salvats) tan de bo per molts la lliga acavi al Maig i no a finals de Juny, patin per avere si es queden a on han jugat o baixen!
Molta sort! Salutacions i avere si d'aquí uns anys ens tornem a retrobar però més amunt de 3ª :D

Anònim ha dit...

Prèvia està molt bé la enquesta però podrias posar els videos no?

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Sort també per a vosaltres en la nova categoria. Ja saps que pots opinar sempre que vulguis.
Ah, per cert, he tret l'enllaç del Reus com a nou equip de 2a B que és però he deixat el del teu blog ;)
@anònim 20:56: Tens raó, sempre hi haurà algú que no recordarà algun gol o que no l'ha vist si no viatja fora amb l'equip.

* Jornada 01: FCV - Masnou (2-1 Piñol) (Foto)
* Jornada 06: Terrassa - FCV (3-1 Puchi) (De 00:30 a 00:36)
* Jornada 24: Balaguer - FCV (1-1 Eitan) (De 01:23 a 01:28)
* Jornada 27: FCV - Pobla Mafumet (3-1 Rubén Ortiz) (De 02:38 a 02:47)
* Jornada 37: Llagostera - FCV (2-1 Bacaicoa) (De 01:00 a 01:08)

PD: Del gol de Piñol no hi ha imatges ja que aquell dia encara no van deixar entrar les càmeres de Penedès TV per a enregistrar el partit.

Apa, ja podeu votar!

Anònim ha dit...

el gol del puchi a terrassa a sortit a la mallatv com un dels 5 millors gols de la temporada entre tercera i segona b

La prèvia ha dit...

@anònim 23:31: Sí. Concretament ha quedat en 5è lloc. (Els cinc millors gols)

Javi_Reusenc ha dit...

Golas de Puchi, em va donar temps de veure el 5 millors gols i marxar, i pots comptar de que sere un seguidor del teu blog, llegir la opinio personal d'algu que va allà on sigui es maco verureu.

terra ha dit...

Jo he votat pel gol de Piñol, tot i marxar ben aviat de la plantilla, el gol va ser al darrer minut de joc de Xilena i va donar els tres primers punts de la temporada, molt important per la moral de iniciar una gran campanya a la tercera divisió.
Espectacular!!.

satèl.lit ha dit...

Previa, quan sortirà el calendari de tercera divisió?

La prèvia ha dit...

@terra: I jo que me'l vaig perdre per estar de vacances...!!! De fet, el partit al camp del Masnou tampoc el vaig veure (per motius familiars). Són els dos únics que m'he perdut crec...
@satèl.lit: L'any passat va ser el 22 de juliol. Suposo que serà per aquells vols enguany també.

satèl.lit ha dit...

Gràcies.
que saps quan sortejan el calendari de primera divisió?

Josep Anton ha dit...

Jo voto pel gol de ruben Ortiz, per tal com va anar el partit , l´emoció de jugar amb 2 jugadors menys i guanyar a un dels grans i sobretot perque es va fer a casa, ja que jo tansols veig els partits com a local.

Javi_Reusenc ha dit...

L'atletic Vilafranca encara pot pujar, ja que Castelló i Alacant han baixat per impagaments, depén com la federació vulgui. El 2 millors de la C.Valenciana (Novelda i Nucia), els dos millors classificats del territori G-3(Zaragoza B i Utebo) o els 2 millors classificats en play-off (Montañesa i Nucia o Constancia) o pujaria un d'aquests ja que hi han el Logroñes (bones tapes en C/Laurel jeje) o Osasuna B (l'ultima vegada que vam baixar a 3ª va ser amb ells) es podrien colar en el grup 3