dijous, 11 d’agost del 2011

Futbol sí, "showtime" no

FC Vilafranca 6 - C Gimnàstic Tarragona Juvenil 0
Avui era la presentació de l'equip davant la nostra afició. I dic "era" perquè no ho ha estat. El normal en aquests casos és que els jugadors vagin sortint un a un per a que la gent els conegui, que els capitans i l'entrenador dirigeixin unes paraules als socis i afeccionats, el President també... Si el que es volia era fer una presentació, era això i no pas el que realment ha estat. I per acabar-ho d'arrodonir, lo de l'himne... Una versió innovadora de l'himne barrejant la música del Centenari amb la lletra del de tota la vida que ha estat com donar una puntada de peu als 107 anys d'història del club (i que consti que la noia que l'ha cantat ho ha fet molt bé i no en té cap culpa).
Aquí hem estat sempre un club humil. Senyor però humil. I aquestes coses a l'estil americà aquí a la comarca no encaixen. Recordem-ho: Vilafranca és una vila, no una ciutat! Ho dic pel nom del trofeu (que ni això han encertat a fer bé).


Ja sé que m'haurè d'escoltar que no trobo res ben fet i que tot ho critico però si una cosa no m'agrada no m'estaré de dir-ho. És així. I és més, crec que a partir d'ara tot el que no estigui relacionat amb la piloteta i la catifa verda me la suarà bastant (amb perdó de l'expressió).
Del partit, una primera part amb poques ocasions per ambdues bandes i el golet de Reyes en una jugada a pilota parada. En canvi, a la segona el fons d'armari del degà penedesenc ha estat superior al dels juvenils del Nàstic i Puchi (2), Valerio, Dani Delgado i Lluís han completat una golejada que ha deixat força contenta a la parròquia vilafranquina.

Gran Reserva: La manera de celebrar el I Trofeu Ciutat de Vilafranca per part dels jugadors. Ha estat un gest espontani lo de mantejar a Rubén Ortiz i m'ha donat a entendre que en menys de dues setmanes ja s'ha fet grup al vestidor. Molt important si tenim en compte la gran quantitat de cares noves que hi ha. M'agrada!

Vi picat: La forma física dels dos àrbitres assistents d'avui. Segur que encara no havien començat la seva particular pretemporada perquè anaven passadets de quilos... Ara bé, han estat encertats que és el que realment compta, tu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

estic 100% d'acord amb tot el que has posat, s'ha de dir que els assistents i l'arbitre no son de tercera. podries posar tots els noms i els dorsals?¿moltes gracies

terra ha dit...

l´arbitratge ho ha fet del tot correcte, segur que al llarg de la temporada en trobarem d´horrorosos.
La golejada important i el trofeu esperem que en les properes edicions el vagin millorant i vinguin rivals de mes entitat.
El nom de ciutat ve degut a la importancia que se li vol donar a la vila de Vilafranca , com a capital del vi, això ho trobo correcte.

La prèvia ha dit...

@anònim 00:12: Me n'alegro! Gràcies. Respecte els dorsals, són els que estan portant al llarg de la pretemporada. Suposo que seran els mateixos per a la Lliga... Els deixo per si algú vol anar lligant noms i cares en els propers amistosos:

1 Tato, 2 Kiki, 3 Raúl García, 4 Uri, 5 Isma, 7 Puchi, 8 Eitan, 9 Dani Delgado, 10 Eloi, 11 Valerio, 13 Sergi, 14 Bacaicoa, 15 Márquez, 16 Santolalla, 18 Dani Ortiz, 19 Rubén, 20 Calvo, 21 Lluís, 22 Josu, 23 Reyes i 24 Dani

@terra: Entenc el que em vols dir però per exemple, el Villa de Gijón (Sporting) o el Villa de Madrid (At. Madrid) no han canviat pas el nom. No hem de renunciar mai als nostres orígens.

Anònim ha dit...

em falta el del antolinez i el d'en pere roca,gracies.

La prèvia ha dit...

@anònim 14:32: Cert! En Pere Roca du el 6 de sempre i l'Antolínez el 17 però com que el primer marxarà a Itàlia al mes de setembre per estudis i l'altre tindrà fitxa amb la Fundació no te'ls havia posat.

CLOE LA CANTANTE ha dit...

Ya era hora que a los de la premsa os pongan en vuestro sitio , enjaulados , pareciais monos , solo faltaba que os tiraran cacahuetes, porcierto ,veo que estabais muy criticos con el vallado y sobretodo con la jardinera de la presidencia, nunca llueve a gusto de todos.