diumenge, 25 de setembre del 2011

Setmana fantàstica

FC Vilafranca 2 - CF Amposta 0
No es pot demanar més: tres partits, tres victòries. Nou punts de nou possibles. Qui ens ho havia de dir! El Vilafranca (de la mateixa manera que el Terrassa i el Manlleu) han fet ple en la primera de les tríades amb jornada intersetmanal que tan malament se'ns van donar la temporada passada. Això, ens ha permés enfilar-nos al pom de dalt de la classificació (anecdòtic...) i, el més important, agafar un petit coixí de punts obrint forat amb la zona baixa de la taula.


Ara bé, el triomf d'avui ha estat d'aquells que te'n vas a casa mig content només. No vull dir immerescut perquè els jugadors hi han posat ganes, però si que ha estat un partit dolent de solemnitat per part del degà penedesenc. I el fet que l'Amposta s'hagi quedat amb 9 homes abans del descans també ha ajudat. Cal dir que, reglament en mà, les dues expulsions han estat justes (la segona, del golejador Miguel, del tot absurda) però què si et passa a tu, segurament demanaries al col·legiat (com han fet els visitants) un xic més de sentit comú a l'hora d'enssenyar les targetes en un partit molt net per ambdues bandes.
La superioritat numèrica no s'ha notat per res i el partit s'ha hagut de decidir amb dos gols de Dani Delgado que ha actuat com a autèntic revulsiu en la mitja hora llarga que ha jugat.

Gran Reserva: Es pot anunciar (tot i no ser oficial) el retorn de Pere Roca al Vilafranca. Després d'una curta estada a Itàlia per tema d'estudis (on no s'ha acabat d'adaptar) ha tornat i serà un gran reforç ja que va ser peça clau en les dues darreres temporades amb Puchi a la banqueta.

Vi picat: En el que portem de temporada he vist diverses situacions de penal (a favor i en contra, eh) que no s'han assenyalat perquè el jugador en qüestió no s'ha llençat i ha mirat de continuar la jugada. Cal llençar-se doncs per a que els àrbitres assenyalin penal? Estem incitant els jugadors a enganyar els col·legiats?

14 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

FELICITATS! costa conseguir 4 victories seguides en una categoria tan igualada com el grup català de 3ª, a seguir en aquesta ratxa tan positiva (esperem que Murphi encara no ho hagi vist)

sasgas ha dit...

dema a sports 21 , entrevista a Dani Antolinez

sagas ha dit...

Tens rao , prèvia , tot i la victoria (que era lo important) no ha stat un bon partit , el Vilafranca no ha sapigut jugar a un equip amb 9 homes tota la segona part , pero els gols tenian d`arribar tart o d`hora, Dani Delgado comença a funcionar , tambe dic , que ja firmo no jugar be i guanyar...suposo que la majoria de gent , pense el mateix que jo, tambe comentar que ja es hora de que ens xiulin un penal a favor, i mes quant sont tan clars , no acabent de tindra bona sort amb els linesmas

itokp ha dit...

No he vist el partit i no puc opinar gens pero espero que sense que molesti a ningu l' unic partit que e vist del fc vilafranca amb vaig aborrir molt

satèl.lit ha dit...

Avui contra un rival de dalt i onze contra onze, perdem el partit segur.
L´Amposta m´ha agrdat molt i de ben segur que ben aviat pujarà posicions a la classificació.
el que no aixeca cap es el Vilanova que ja l´any passat tenia de baixar de categoria, i patirà molt per no fer el ridícul.

sasgas ha dit...

jolin itokp , no siguis tan critic amb els del Penedes , no sera que a l`Anoia no ia cap equip a 3ª divisio i eixo no t`agrada? de bon rotllo

satèl.lit ha dit...

Com es que són els primers minuts de Dani Delgado amb l´equip? que li passava amb aquest noi?
Roca Benvingut a l´equip de nou.

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: I tant si costa!!! Enhorabona també a vosaltres per l'excel·lent temporada que porteu.
@sasgas: Tinc ganes de veure si davant els micros parla igual de bé que juga, jajaja...
@itokp: No t'ho tindrè en compte perquè em caus molt bé, jejeje. Aquí la qüestió és que si ets del Vilafranca, lo primer que vols és guanyar. Jugar bé? També! Però no sempre es pot i en aquestes categories s'ha de ser, sobretot, molt pràctic.
@satèl.lit: Hi estic d'acord. Com a molt, haguèssim empatat.
Dani Delgado no debutava avui, eh. Ja va jugar a Balaguer, al camp de la Montañesa i a Masnou.

itokp ha dit...

previa tens rao el que importa en aquesta categoria i en totes del futbol amater son els resultats i no el joc ja que et pot pasar com l' any del descens del capellades a la antiga tercera regional que cada partit et quedava la cara de tonto diente amb ho be que jugueu i no se com aneu tant malament. Al final ho que importa es el resultat per l' aficionat del seu propi equip

Anònim ha dit...

es veritat que el fc vilafranca ha fitxat moha del cornella??

terra ha dit...

Qui es aquest Moha?
ara toca jugar i guanyar fora de casa un altre cop, es jugui bé o no.
per cert el qui ens toqui es difícil?

La prèvia ha dit...

@itokp: Tinc més capacitat de convicció que en Guardiola veig...
@anònim 23:08: Això sortia publicat avui a Mundo Deportivo i després ens ho ha confirmat en Puchi al camp. El club fins que no sigui oficial no comunica res (com toca).
@terra: Demà o dimarts penjaré una mica d'historial sobre ell.
Diumenge es juga a Rubí (17:30 h.)

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!
Primer de tot felicitar-vos pel gran moment pel que travessa el Vilafranca! Com ja us he dit en alguna ocasió, disfruteu el moment dolç perquè de moments amargs sempre en venen (més o menys).
D'altra banda, no puc estar d'acord amb tu satèl·lit. L'any passat, no vam entrar en el descens directe i, per tant, si haguessim baixat hauria estat per causes sobre com està muntada la competició. Igualment, encara estic menys d'acord amb tu quan dius que patirem molt per no fer el ridícul.
Mira, pots tenir per segur que el ridícul no el farem, si més no per la gent que portem el Vilanova al cor. Una altra cosa es que baixem. Que de moment i que jo sàpiga està per veure. La temporada és molt llarga i les notes es donen a final de curs. Si per aquelles èpoques ens trobem entre els 3 darrers classificats o si ens trobem més amunt però per descensos compensats ens toca baixar, doncs baixarem. Això si. Amb el cap ben alt i intentant jugar sempre el millor possible (no sempre ho aconseguim) a futbol. Per tant, des del meu punt de vista això no és fer el ridícul.

Gaudiu el moment al màxim i disfruteu de l'alegria dels bons resultats que té el Vilafranca. I a veure si quan vinguin dos partits amb resultats negatius com al principi no veieu el got mig buit!! Pel que sembla, aquest any teniu opcions de fer play-off home!! Ànims i endavant a lluitar per l'objectiu!!
Salut!

La prèvia ha dit...

@Eloi: Sàvies paraules les teves (com sempre). Queda molta Lliga i del que es tracta és de començar a guanyar i encadenar una dinàmica positiva. Mals jugadors no té el Vilanova.
Ah, i sense que serveixi de precedent, quan vam perdre els 2 primers partits jo vaig fer una lectura optimista. Aquests jugadors ens han donat i ens donen cada diumenge motius per a creure en ells.
I de play-off, res de res! Ni tenim potencial (econòmic bàsicament) ni interessaria.