dimecres, 12 d’octubre del 2011

Aterratge forçós

AD Prat 3 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha caigut al Prat d'una forma clara i merescuda trencant-se així la ratxa de victòries consecutives (el rècord ha quedat en 6). No ha estat un bon partit del degà penedesenc. Més aviat dolent. Només en els primers minuts l'equip s'ha apropat amb perill a la porteria contrària i ha ensenyat les seves habituals armes però poca cosa més. A rel del primer gol (en una jugada desafortunada) i sobretot a partir del segon (en una altra jugada mal resolta en defensa) l'equip s'ha desdibuixat i no ha trobat la manera de fer mal al rival.


Pels locals, en canvi, el partit ha estat com una desfilada militar i s'han mostrat infinitament superiors en totes les línies i els aspectes del joc. Abans de començar el Campionat era un dels conjunts de la categoria cridats a fer quelcom important, amb la victòria d'avui ja s'apropa als primers llocs i acabarà la Lliga sent un dels equips que lluitarà per pujar a Segona B. N'estic segur. Pocs equips tenen aquesta qualitat tècnica i el nivell futbolístic de bona part dels jugadors que configuren el planter pratenc. Ara bé, barats tampoc no deuen ser...
Oblidem-nos però de l'ensopegada i mirem endavant. Diumenge, a casa, i davant d'un Castelldefels que avui ha guanyat 5-0 la Montañesa, tindrem l'oportunitat de rescabalar-nos d'aquesta derrota i continuar amb la bona trajectòria duta fins ara.

Gran Reserva: Visitar el Sagnier sempre agrada excepte pel fet que mai hi hem guanyat... Ara bé, la resta és de lo milloret de la categoria. Un bon Bar per a esmorzar-hi, en bona companyia, i un tracte de la premsa local exquisit.

Vi picat: L'actitud de l'entrenador local, Agustín Vacas, no m'ha semblat correcta. S'ha passat bona part del partit "buscant" als jugadors del Vilafranca recriminant-los no sé quines coses, reclamant al col·legiat faltes i targetes,... I tot això, amb 3 a 0. En fi, fent el numeret quan no tocava. Tant important és saber perdre com saber guanyar.

5 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Avui veig que res a sortit bé i també m´han comentat que la defensa força dolenta i molts canvis respecta el diumenge passat.
Tampoc entenc que el prat fins avui n o hagi aconseguit la primera victòria com a local.
També m´extranaya la mala ratxa de la Montanyesa , avui pallissot inclòs.
I Sort que els quatre de darrera nostre han ensopegat.

La prèvia ha dit...

@terra: Molts canvis? Alguns obligats com el de Dani Delgado i altres pensats per a dosficar jugadors. Però avui no era el dia. Ni davant, ni darrera ni a la porteria. Malament en general. I si al rival li surt un bon partit...
Jo tampoc ho entenc. Haurà estat qúestió de mala sort perquè mira que juguen bé a la pilota.
La Montañesa està acusant aquell tòpic de que la 2a temporada a Tercera és la més difícil. I el Masnou tres quarts del mateix. Esperem que a nosaltres no ens arribi una ratxa així.

terra ha dit...

Us comentaré que el 12 d´octubre no ens va gens bé,
Ja l´any passat vam perdre pel mateix resultat (3-0) al camp de la pobla de mafumet i amb expulsió inclosa a l´últim minut.
I del vilanova que me´n dieu?

terra ha dit...

Prèvia, No entenc el perque em contestes a mi el que et pregunta el Satèl.lit; pero també ja m´està bé, així sabem més coses .
Com veus el castelldefels( proper rival) després de golejar a la montanyesa per 5-0 ?

La prèvia ha dit...

@terra: Jajajaja, doncs no ho sé. Ara ho veig. Perdona. És igual, ara ja ho sabeu tots dos, jejeje...
Sobre el Vilanova prefereixo que ens doni la seva opinió l'Eloi (per cert, fa temps que no opina...).
I del Castelldefels, dir-te que és un rival que no se'ns dóna gaire bé darrerament (ni a casa ni a fora).