dimarts, 22 de novembre del 2011

Álex Ródenas, el recanvi a la porteria

Ahir dèiem adèu a Tato i avui rebem a un vell conegut de l'afició vilafranquina. Álex Ródenas (Salou) és l'escollit per Puchi per a ocupar la porteria del degà penedesenc. El jugador tarragoní ja va defensar la samarreta del FC Vilafranca, sota les ordres d'Isaac Fernández, la Temporada 08/09 (1a Catalana).
En la seva anterior etapa va disputar 25 partits (26 gols encaixats) i va ser expulsat 3 vegades. Com a anècdota, dir que tot i arribar a principis de temporada, una lesió al dit va fer que no debutés fins al mes de novembre al camp del Tortosa (ben entrat ja el Campionat).
Aquest vespre ja ha entrenat amb els seus nous companys. Més informació:

Alejandro RÓDENAS Huertas (18/06/82, Tarragona)

Demarcació: Porter
Alçada: 1,81 m Pes: 79 kg
Trajectòria: UD Salou (11/12), CD Morell (05/07 i 10/11), FC Vilafranca (08/09) -foto-, CD Tortosa (07/08 i 09/10), Reus Deportiu CF (04/05), CF Pobla Mafumet (02/04) i Categories inferiors Reus Deportiu CF
Resum: De ben segur que ni en els pensaments més optimistes s'hagués imaginat que passaria de jugar (intermitentment) a 2a Catalana amb el Salou a donar el salt a 3a Divisió i gaudir d'una segona oportunitat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc res.

Anònim ha dit...

com vols entendre-ho si ni el mateix President enten el que està passant al club

terra ha dit...

Això es un disberat!!
aquest porter no em fa fer gens el pes quan va passar per vilafranca.
Crec que l´estem cagant.

Anònim ha dit...

lestem cagant fins sota arrel. on nem a parar..

Percy B. Suárez ha dit...

si més no... curios!!! saperas... tato... grans porters però que potser tenen l'orella petada!!!

Anònim ha dit...

se sap a quin equip anat Tato

La prèvia ha dit...

@anònim 23:19: El temps dirà si ha estat una decisió encertada o no.
@anònim 23:22: El President des del primer dia es va apartar de la parcel·la esportiva i la va deixar en mans del míster (i de moment, no li ha anat malament). Per tant, deu recolzar la decisió.
@terra: Tothom mereix una segona oportunitat, no?
@anònim 00:10: Temps al temps...
@raimon4barres: No tothom és capaç de jugar amb aquesta pressió. Fins a cert punt, comprensible.
@anònim 11:51: No, no se sap res.

Percy B. Suárez ha dit...

hi ha molts tipus de pressió, recordo en algún partit que a Saperas se li recriminava alguna acció que havia fet feia més de mitja hora i ja li havia dit 40.000 vegades...

Anònim ha dit...

Aixo passa perque a Puchi mai li han manat, ni a escola ni a la feina.

Anònim ha dit...

Previa la teva feina en aquest blog informatiu és excelent, brillant, i tots els seguidors t'estem molt agraits.
Però també et demanariem que ens informessis més de les males notícies. Esta bé tenir bona relació amb el club i els seus dirigents i tècnics, però el tema aquest de Tato es podria explicar una miketa més no? O no es vol parlar de coses que pugin fer mal?

La prèvia ha dit...

@raimon4barres: Ja et dic que Puchi amb els seus porters és extremadament exigent. I amb això no dic que estigui malament ser així, eh (tot lo contrari). Segurament, el que fallen són les formes.
@anònim 23:42: No ho sé. Sí???
@anònim 14:09: Gràcies però intento informar de tot, sigui bo o dolent (tot i que aquests conceptes són relatius...). Pel que fa a aquest tema en concret, en vam informar dilluns passat a Esports 21 i, fins i tot, li vam donar la possibilitat al jugador de donar la seva versió dels fets però va preferir no fer-ho dient que, de moment, no tenia res a dir. L'entrenador sí m'ha explicat els motius, però entendràs que ha estat en una conversació privada i no tinc perquè fer-ho públic. Si en el seu moment Puchi decideix explicar-los tothom els coneixerà.
Per tant, no es tracta d'amagar coses perquè no interessa explicar-les sinó de guardar confidencialitat.
Del que sí et puc informar és del que sortia publicat dimarts a El 9 sobre aquest assumpte:
"... el mateix futbolista no s'esperava la decisió, malgrat que admet que "no congeniava" amb el tècnic Puchi. "Em sorprén aquesta decisió perquè la situació de l'equip és bona, però hi havia diferències entre les nostres idees futbolístiques i suposo que aquesta en serà la causa" ..."

Anònim ha dit...

Sempre és la mateixa cançó... qui mana es pensa que té la raó, si més no en aquest cas li han donat els poders per fer el que vulgui.

Amb aquest entrenador que tenim de formes i educació poca.

Esperar qui serà el pròxim!!!!