diumenge, 27 de novembre del 2011

Fora dubtes

FC Vilafranca 1 - ADC Manlleu 0
Després d'una setmana mogudeta, amb la derrota al camp de l'Espanyol B, l'afer "Tato" i el posterior fitxatge de Ródenas, el partit contra el Manlleu esdevenia un bon test per a comprovar com podia haver afectat al vestidor tot plegat.
I ha quedat demostrat que poc. L'equip ha estat el mateix de sempre: seriós, compromés, sense escatimar cap esforç i conscient que per a guanyar un rival d'aquesta entita hauria de treballar fins al límit. Per acabar-ho de rematar, l'actuació del nou porter ha estat (a excepció d'una pilota que ha deixat morta després d'un refús) immillorable: manant la defensa, segur en les sortides per alt, exercint de jugador veterà i fent intervencions de mèrit.


Els 27 punts actuals són un més dels 26 que es van sumar la temporada passada al final de la 1a volta. Per tant, tenint en compte que encara queden tres jornades, el Vilafranca està tornant a realitzar una gran campanya arribant fins i tot, actualment, a millorar els registres de l'any passat.
Després de cada jornada, a l'hora de fer números la cosa és senzilla. Només hi ha dues coses a mirar: els punts que queden pels 42 o 43 que marquen la salvació i la distància amb la zona de descens (ara mateix 14 punts). I de moment, la cosa va bé...

Gran Reserva: La comunió públic-entrenador quan en el temps d'afegit, i amb l'equip tancat al darrere, ha apretat de valent per a mantenir el resultat i que el col·legiat fes anar el xiulet per a assenyalar el final del partit.

Vi picat: L'assistent de la banda de tribuna que no ha encertat ni una a l'hora d'assenyalar els fores de joc. Voleu dir que és tant difícil?

16 comentaris:

vila ha dit...

efectivament ke el vialfranca esta fent una gran campanya pero m agradaria ke l entrenador dongues explicacions d akestes baixes ke s esta produint........... perke penso ke no es normal i tinc molts dubtes de ke el vestidor estigui unit veien el ke veu. Es cert ke l any pasat tambe va pasa el mateix i es deia ke el vestidor no li afectava pero a final de temporada es va visualitzar kuan enric paredes o altres jugadors van decicir plega.......

satèl.lit ha dit...

Tres punts molt valiosos, felicitats per la victòria.
Crec que la baixa del sancionat Planagumà ens ha beneficiat molt.
Per la pròxima setmana que no pateixin els de Manlleu ja que juguen contra el cuer Amposta i a mes sense el seu porter titular ja que ha estat explusat amb vermella directa al minut 89.

La prèvia ha dit...

@vila: Demà el tindrem a Ràdio Vilafranca dins del programa Esports 21. Per tant, escoltarem les seves explicacions al voltant del que comentes.
Que el vestuari està unit ja t'ho asseguro jo. Com que també hi serà el nou fitxatge Álex Ródenas li preguntarem quina opinió en té després de conviure-hi una setmana. Et sembla?
Si algú més vol traslladar alguna pregunta... cap problema!
@satèl.lit: Totalment d'acord amb tu. Quan he vist Planagumà després del partit vestit de carrer he pensat el mateix. La seva veterania els hagués anat molt bé.

terra ha dit...

Victòria de molt de mèrit.Bé vila Bé.
Avui escoltarem la tertúlia de la radio, pot ser molt interessant.
Que li ha passat al Molanta aquesta setmana?, es foten a perdre contra el cuer Vista Alegre(3-1) quan la setmana passada aquest equip va perdre 10-1.
Això no s´enten.

terra ha dit...

Prèvia, que et va dir ahir en David fontanils?

La prèvia ha dit...

@terra: Lo del Molanta? El company Sauleda, tot tornant junts de la ràdio, m'ha donat una explicació que em sembla força interessant. Segur que ell te l'explica millor que jo.
Sobre la xerrada que vaig tenir ahir amb el David, queda entre ell i jo. Ara bé, només et diré que malgrat que no està jugant amb asiduïtat, ell té tota la il·lusió del món i es veu capacitat per a seguir treballant als entrenaments com fins ara i fer-se amb un lloc a l'equip del Manlleu. I jo crec que ho aconseguirà.

La prèvia ha dit...

@vila: Has escoltat Esports 21? Com va dir Schuster en el seu dia: "no hase falta desir nada más"...

joan ha dit...

Impresionant, mirant tots els resums de la jornada d´ahir de tercera vaig comprobar que l´arbitre que va pitar l´Amposta - Espanyol es el mateix que vam tenir l´any passat a Sant Adrià quan vam derrotar l´Espanyol B.(0-1)
Així veig que aquest colegiat no els i va massa bé als periquitos.

Anònim ha dit...

no u e pogut senir ke treballava em podries fer un breu resum graciesssssssssssss

Anònim ha dit...

soc el vila

La prèvia ha dit...

@vila: A veure, miraré de ser concís i concret:
En Puchi, sobre la baixa de Tato, ha dit que ha estat exclusivament per motius esportius. Com a persona no té cap queixa d'ell. El que va dur-lo a prendre aquesta arriscada (per molts) decisió van ser temes futbolístics. El que ell demana d'un porter no ho complia. Simplement això. I que en els 3 anys que du a Vilafranca sempre ha actuat d'aquesta manera a l'hora de donar algunes baixes. Pel fet de ser porter no li va influir.
Pel que fa a en Ródenas, ens ha recordat que la relació amb la premsa en la seva anterior etapa no va ser gaire bona però que la trajectòria de l'equip i alguns condicionants van propiciar que fos així. No ho ha dit explícitament però ha reconegut que l'anterior tècnic a Vilafranca (Isaac Fernández) tingué part de culpa. Ha comentat que mai s'hagués imaginat un vestuari amb un ambient tan bo com aquest. Que li feia especial il·lusió (i ja tenia ganes) de treballar a les ordres de Puchi i que se li veu que és una bona persona (tot i la imatge que pugui tenir de cridar molt,...). Valora molt el fet que sigui un entrenador que va de cara i amb la veritat per davant.

josep Anton ha dit...

el porter Tato ha fitxat pel Castelldefels, pero no entenc res, en aquesta categoria no passa allò que si jugues 5 partits amb un club de la mateixa categoria no es pot fitxar per un altre del mateix?

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: On has vist o escoltat aquesta notícia?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: El que sí és segur és que David Fontanils ha deixat de ser, des d'aquesta mateixa tarda, jugador del Manlleu. No se sap el seu destí ja que el jugador està a l'espera de rebre ofertes (no li faltaran).

josep Anton ha dit...

Avui ho ha publicat el Mundo Deportivo, pero no m´has contestat a la pregunta.

No vas dir aquesta setmana que en David volia lluitar per la titularitat al manlleu? i al cap de de cinc dies ja decideix marxar?

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: Pel que dedueixo del Reglament General de la RFEF, aquesta norma només és vàlida a partir de 1a Catalana en avall.
Si passen de dir-te "jugaràs poc" a "no comptem per res amb tu"...