dimecres, 9 de novembre del 2011

Pere Roca deixa el Vilafranca

Segons ha comunicat oficialment el club aquesta mateixa nit, Pere Roca (que s'havia incorporat a finals de setembre tot i que havia fet tota la pretemporada) s'ha vist obligat a deixar el FC Vilafranca per motius laborals. El migcampista (i alhora capità) no pot compaginar entrenaments i feina, raó per la qual ha hagut de prendre aquesta important i dura decisió.


Després d'anunciar, a l'estiu, la seva marxa a Itàlia (per a cursar uns determinats estudis) va tornar fa un mes i mig i ràpidament entrà de nou als plans de Puchi per a ajudar l'equip. Dissabte passat a La Pobla -foto- va exercir de capità per darrera vegada.
Des del blog, desitjar-li tota la sort del món tant en l'aspecte personal com professional. Un jugador que sent el Vilafranca i l'ha defensat amb tot el seu orgull. Fins aviat Pere!

14 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Ah, i felicitar al nostre porter, en Tato Burgada, per la seva recent paternitat. Un més a la família del FC Vilafranca!

Anònim ha dit...

Arrel d'aquesta notícia voldria deixar el meu comentari, ja que marxa l'últim representant de la comarca, important, que hi havia fins ara a la plantilla del primer equip. Amb aquesta dada tindriem que fer una reflexió: no hi ha jugadors a la comarca per poder jugar al primer equip del F.C.Vilafranca? Estarem d'acord que, potser no hi ha jugadors per portar l'equip (més que res per experiència), però jo crec que a la comarca hi ha alguns jugadors que poden servir per aquest equip. No em val que diguin que si els jugadors d'aqui no son competitius o d'altres excuses, el que hem de veure és que fa tres anys que el Sr.Puchi està amb nosaltres i em pregunto quantes vegades ha anat a veure algun partit d'equips de la comarca (Moja, La Munia, St.Pere Molanta, La Granada, etc...) per veure si hi ha cap jugador que s'adapti al seu joc (que no es complicat). No ens enganyem,que actualment hi ha un bon equip, però es trist que el F.C.Vilafranca no tingui cap jugador de Vilafranca o comarca, i amb això no estic dient que tots tindrien que ser d'aquí, perquè també es cert que potser no tenim tots el jugadors per fer una plantilla competitiva a Tercera, però si que crec que hi ha suficients jugadors per complementar una plantilla de Tercera. Doncs, pensem una cosa: I després de Puchi, què?...

joan ha dit...

podria ser la marxa de Roca degut als 2 canvis seguits als primers 25 minuts de joc amb els 2 passats partits.
_Marxa emprenyat o poder m´equivoco?.

La prèvia ha dit...

@anònim 13:14: És una pregunta que no et negaré que me l'hagi fet alguna vegada però igual me la feia quan teníem altres entrenadors amb una política esportiva semblant. De fet, el club té 107 anys d'història i ha sobreviscut a la marxa d'entrenadors que han deixat empremta i han portat el club a tenir bons resultats.
Ara bé, el tema que tractes l'hem parlat molts cops i tens part de raó en el que dius, eh. Però passa una cosa, repasses els jugadors d'aquests equips de la comarca que anomenes i què hi veus? La majoria ja han arribat a debutar amb el Vilafranca (en edat juvenil o pujant de l'amateur) i no van quallar. Per quina raó? Una (la principal), i siguem clars, manca de nivell per a jugar en categories com Tercera o 1a Catalana. L'altra, perquè és molt més còmode jugar a 2a o 3a Catalana (on no t'exigeixen tant) que haver de complir amb les obligacions que representen jugar amb el degà penedesenc (compromís, responsabilitat,...). Ah, i menys encara per 300 € que ho consideren poca cosa. És així. Podria donar-te noms d'un i altre cas però crec que no cal, oi?
La única esperança és confiar en fornades de gent jove amb nivell acceptable per a ser el que tu dius, jugadors que formin part de la plantilla del Vilafranca, i amb el pas dels anys acabar sent referents dins l'equip.
De totes maneres, m'agrada aquest debat que has obert. Si algú pensa diferent que ho exposi.
@joan: No és el cas. He pogut parlar amb ell i tot es degut a motius de feina que no el permeten estar al 100% amb el treball de la setmana. I tots sabem que per a jugar en aquest equip l'exigència és màxima.
A més, davant el Vilanova va ser canviat perquè no jugava al seu lloc però el míster a la roda de premsa el va disculpar i es va atribuïr a ell la culpa per haver-lo posat. I a La Pobla va ser el propi jugador qui va demanar el canvi per problemes físics (indisposició).

joan ha dit...

Gràcies prèvia, et crec.
Doncs, que tingui molta sort.
i molt ben explicat amb lo de la gent de la casa, sempre ha faltat molt de compromís!!! i menys per 300 euros.

Anònim ha dit...

pues que vayan a ver al moja o a la munia k tecnicamente hay jugadores iguales o mejores que en el vilafranca!!!ojo a la temporada k estan haciendo estos dos equipos y he podido seguir varios partidos de la munia este año y he visto gente muy buena,sobretodo algunos jovenes k despuntan,a parte de tener tmbien unos veteranos con experiencia!creo que el mister podria ir a ver partidos de moja y munia porque se pondria las botas de ver buen futbol!OLE MOJA i OLE VILA! sergio

satèl.lit ha dit...

ahir mirant el partit de copa entre l´Hospitalet i el barça, vaig quedar acollonit quan el locutor va dir que hi habia jugadors de l´equip local que cobraben entre 300 i 400 euros i això que juguen a segona B i van ben amunt a la classificació.
Aquest Hospitalet te moltes oportunitats de pujar a 2 divisió A, aquesta temporada.

anonim 13:14 ha dit...

Jo en el meu post ja comento que a lo millor no hi ha jugadors per fer una plantilla de Tercera tota de casa. El que també et diré que hi ha jugadors que en el seu moment no van quallar per la falta de confiança de l'entrenador de torn, però deixem el passat i mirem el present i el futur i a mi si que em sembla que hi ha jugadors per estar en aquest Vilafranca.
El tema dels diners, sincerament crec que a segons quines persones es secundari, perque no crec que equips de 2ª i 3ª catalana, actualment, ofereixin mes que el Vilafranca.
També et diré que s'han d'anar a buscar la gent jove d'aquests equips i no els veterans.
Gracies.

La prèvia ha dit...

@joan: De res. I sí, en Pere es mereix que li vagin bé les coses.
@anònim 00:26: La temporada fins al moment de Moja i La Múnia és per a truere's el barret. I que el míster no vagi a veure partits de la comarca no significa que no tingui controlats a jugadors que podrien interessar. Hi ha gent dins i fora del club que sí veu futbol comarcal i que són de la màxima confiança de l'entrenador per a assessorar-lo.
@satèl.lit: Jo també però deixa'm que ho dubti, eh.
@anònim 09:08: Si vols dir noms pots fer-ho, eh. Jo, sincerament, segueixo el futbol comarcal però una mica des de la distància. Segurament els que cada cap de setmana veieu els partits teniu una opinió més formada.

Anònim ha dit...

anònim 00:26, no et conec i ets del Moja, jo també ho sòc? Més aviat deus ser de la Múnia? Perquè parles que has vist partits de la Múnia i els seus jugadors, i no dels teus jugadors de l'AE Moja?
Xavi

terra ha dit...

Un detall, si l´ entranador puchi anes a veure aquests equips comarcals que dieu i agafes un parell de jugadors de cada equip( com no, serien els millors) i els fitxés pel Vila, que dirieu llavors?; que el Vilafranca destrossa els altres equips comarcals per no pujar de categoria o com aniria la cosa?

Anònim ha dit...

que siguin de maxima confiansa no vol dir que tinguin els mateixos ulls que el puchi que es lentrenador. que es qui mana i qui decideix finalment. donem pena a tercera divisio amb cap jugador nascut a vilafranca. ni tan sols lantolinez akest es vilafranki. es una vergonya.


i ja que parles parle-ho tot i digues noms no et quedis a mitjes.

eric via tercera divisio, roger olle valls primera catalana, raimon marchan juvenil dh del reail madrid, jugadors interesants i bons de segona catalana i a altres ekips i categories. sincerament ens u auriem de plantejar.....que si ens costa mes forma a jugadors bé desde le base per aconseguir el nivell del joc de puchi+exigencia i compromis deixant d banda els euros o portar la gent de fora i pagar gasolina etc etc.....


vilaenfadat

terra ha dit...

Pero si cap d´aquests nois volia quedar-se a vilafranca perque els seus respectius pares tenien ocellets al cap.
Pero que els hi vagi molt bé, així ho desitjo, sort per tots.

Anònim ha dit...

@terra:

Diria que l'Anònim de les 16:32 volia contestar al qui ha dit que a la comarca no hi ha/surten jugadors de nivell, no pas que aquests 3 els hauria d'haver fitxat el Vilafranca.

Per cert, estàs dient que pel futur futbolístic del Raimon Marchán era millor quedar-se a jugar amb el Vilafranca del Puchi a 3a divisió que fitxar pel juvenil del Madrid? O que l'Eric Via està pitjor a la Pobla (tenint en compte que és filial d'un 2a A) que al Vilafranca?

Si us plau...