dilluns, 21 de novembre del 2011

Sorprenent baixa de Tato Burgada

La notícia ens la feia arribar el club a través d'un dels seus comunicats oficials: el porter Tato Burgada deixa de ser jugador del primer equip del FC Vilafranca per decisió tècnica.
Sincerament, a hores d'ara encara em costa creure'm-ho. Que Puchi és molt exigent (fins a un punt extrem) amb els seus porters, ho sabem (que li diguin a Saperas). Que vol que manin dins del camp des del minut 1 al 90, també. Que no és fàcil adaptar-se al que vol el míster, està clar. Però d'aquí a que, havent transcorregut 15 jornades, es produeixi un canvi a la porteria (la demarcació més complicada i delicada dins un equip)...
Evidentment, si Puchi ha pres aquesta decisió, els seus motius tindrà i no crec que es llanci pedres a la seva pròpia teulada però és, sense cap mena de dubte, una de les decisions més arriscades i compromeses que haurà pres des de que arribà a Vilafranca fa tres temporades. Com ell va dir: "jo decideixo i si m'equivoco no tindré cap problema en reconèixer-ho".


Com era d'esperar, des del club ja es treballa en buscar un company al bo d'en Sergi Pagés (probablement i si fem cas a la lògica, titular diumenge davant el Manlleu). Oficialment no han transcendit noms però (segons he pogut esbrinar) la recerca està acotada en trobar un porter veterà i amb experiència. Hi ha una primera opció amb moltes possibilitats de signar (qui sap si demà mateix) i una altra a la recambra per si fallés.
Des del blog, desitjar-li molta sort a en Tato ja que tant en l'aspecte esportiu com en el tracte envers nosaltres ha estat un professional de cap a peus.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem punxen i no hem treuan sang

Anònim ha dit...

que expliquin perque el fan fora perque no ha fet res malament, al contrari es un molt bon porter!

Anònim ha dit...

Como siempre, este "mister" TAN HUMANO.

Este chico no ha sido padre hace poco? pues no será verdad que los hijos vienen con un pan debajo el brazo.
Esto que hace el entrenador son payasadas..

Anònim ha dit...

i la junta no te res a dir? es com mourinho que florentino li riu totes les gracies, ai pere pere

Anònim ha dit...

El Vilafranca s'esta convertint en la riota dels altres clubs.
Ja se que ell es l'entrenador i pot fer el que vulgui pero a aquestes alçades i sense cap motiu aixó no es fa.
potser si que passa com el Madrid, que estem perdent el senyorio!!!.
Ara començo entendre perquè molts jugados de la temporada passada van deixar el club. No li van donar el gust de que els despatxes ell. ja ja ja

satèl.lit ha dit...

La veritat es que si que el cridava moilt cada partit pero a que el fes fora de l´equip en va un troç molt llarg, la noticia es molt sorprenent.
Ho entendria si anessim a la cua de la classificació pero aquest any anem la mar de bé.
Esperem que ens expliquin el que ha passat ben aviat.