diumenge, 18 de desembre del 2011

Els nens i la "màgia" del Nadal

FC Vilafranca 3 - CF Gavà 0
De tots és conegut que aquestes dates que s'apropen estan plenes de màgia i que qui més les disfruten són els nens. Doncs el partit d'avui n'ha estat l'exemple clar. Valerio per una banda i Moha i Antolínez (els "petits de la casa") per altra, amb els seus gols, han portat el Vilafranca a sumar una nova victòria que, junt amb la dels primers cinc classificats, obre una petita escletxa entre el pom de dalt i la resta d'equips de la zona mitja.


Amb 31 punts i a manca d'un partit per acabar la primera volta (el 8 de gener al camp de l'Europa), el Vilafranca està realitzant una de les seves millors temporades a 3a Divisió. Només la supera la de la Temporada 80/81 (la millor de la història) ja que si traslladem els punts per victòria als registres d'aquella època trobaríem que llavors s'haguessin sumat 36 punts. Era aquell equip entrenat per Juan Miguel Reina i que va acabar 4t a la taula.
Espero i estic segur que amb els anys recordarem també aquell Vilafranca entrenat per Puchi i que tantes satisfaccions ens va donar. Si més no, que cada diumenge ens regalava una alegria en forma de donar-ho tot dins del camp. Bones festes a tots!

Gran Reserva: A la mitja part sonava per megafonia les cançons del disc de "La Marató" de TV3. Entre elles, la promocional "Em dónes força". Ha estat començar la represa i dos gols en menys de cinc minuts. Això és motivació. La llei de causa i efecte.

Vi picat: Feia pena veure l'aspecte de les graderies del Municipal. A poc de començar el partit, amb prou feines 50 persones. Més tard, potser hem sobrepassat les 100. Nul·la resposta de l'afeccionat vilafranquí. I no em digueu que si la Fira del Gall ni res!

8 comentaris:

satèl.lit ha dit...

tens tota la raó, aquest vilafranca es espectacular i la veritat es que cada dia ens dona més alegries.

prèvia que a passat amb el lateral esquerra del teu blog?

La prèvia ha dit...

@terra: Està lesionat jajaja. No, que vaig inserir un anunci de la FCF sobre el Catalunmya-Tunísia i ho va desplaçar tot avall. Ja està solucionat i tornar a veure's com abans suposo.

Anònim ha dit...

que t'esperes 800 aficionats?
es el que que hi ha i punt, ens agradi o no. la gent no pagarà una entrada si necessita per menjar.

joan ha dit...

I llavors que em vols dir anònim que a Olot,Terrassa,Manlleu entre d´altres no mengen??.
el que passa que això de baixar una hora abans a vilafranca no hi estem acostumants i costa força acostumar-se.
Previa quan tornarem a l´horari normal?

Javi_Reusenc ha dit...

Per que no repetir aquell 4rt lloc? Si es fes més, gent hi aniria, fa pena que no s'arrivin a 100, veient els petits resums, creec que l'equip esta fent una magnífica tasca per donar la sorpresa.

Ara a mitjans de temporada, esteu entre els 8 favorits per fer play-off, tan de bo, en un futur poc llunyà estigueu viatjant més enllà que Catalunya.

Bon Nadal Vilafranquins! i que seguiu prenent aquesta "pocima" que te el Puchi.

La prèvia ha dit...

@anònim 00:01: Ah, no, no. Ells s'ho perden!
@javi_reusenc: Gràcies! Igualment! Deu n'hi do la temporada que esteu fent vosaltres també l'any del retorn a 2a B. Sort!

Uff! ha dit...

Hola a tothom, només vull desitjar-vos unes bones festes amb pau, salut, feina i solidaritat. Jonsay

Anònim ha dit...

En tenen la culpa els de Imacsports?
Potser es creien que farien miracles, ells. Jo ho faría millor