diumenge, 4 de desembre del 2011

Sí, existeixen

FC Santboià 1 - FC Vilafranca 1
Si algú més pensava (m'incloc) que no existien els bons àrbitres, l'hem trobat. Ja m'ho va semblar la temporada passada al camp de la Montañesa (0-0) i avui m'ho ha corroborat. Quina manera de dur un partit! Cap mal gest, dialogant, xiulant només lo imprescindible, no caient en la "trampa" del davanter que busca la falta del defensor, seguint el joc de prop, assistit a la perfecció pels liniers (amb qui conversa constantment),... Una actuació impecable del Sr. Bergadà Braña. Cal dir també que els jugadors d'ambdós equips han col·laborat en la causa (i això fa molt, eh).


La llàstima és que no s'hagi pogut arrodonir el partit amb una victòria tot i haver-la merescut. El Vilafranca, tal com ha declarat el míster visitant un cop acabat el partit, ha deixat escapar viu al Santboià (sobretot a la segona part). Després d'anar al descans 1-0 amb un golàs de falta on no s'ha estat encertat a l'hora de col·locar la tanca defensiva, el míster vilafranquí (una vegada més...) se l'ha jugat posant 4 davanters en la punta d'atac. Santolalla ha empatat només començar la represa i el degà penedesenc ha gaudit de fins a cinc ocasions clares de gol (amb dos pals inclosos de Valerio i Puchi) per a endur-se el partit però la sort no ha acompanyat.
La setmana vinent no hi ha Lliga ja que la competició s'atura per la disputa de la Copa Regions UEFA per part de la Selecció Catalana Amateur. La propera cita, doncs, serà el dia 18 a casa davant el Gavà tot just abans de l'aturada nadalenca.

Gran Reserva: Dimarts dia 6 pel matí, festiu, està prevista la presentació de la base de la FE At. Vilafranca i, en acabar, cap a les 12 aproximadament, es disputarà un amistòs entre el Vilafranca i l'amateur de la Fundació. Ja anava sent hora que anessin agafats de la mà...

Vi picat: Que en l'esmentada Selecció Catalana Amateur no hi hagi cap jugador del Vilafranca. Dels 10 primers classificats, treient Espanyol B i Pobla Mafumet que són filials i no poden aportar-hi jugadors, el degà penedesenc és l'únic equip que no hi està representat. Perquè?

12 comentaris:

joan ha dit...

Millor que no hi vagi ningú del vilafranaca amb aquesta selecció inventada, així ningú es farà mal tots reposaran una setmana , que molta falta els i fa; i podrem derrotar al pròxim rival que recordem que es un Gavà força dur.

La prèvia ha dit...

@joan: Vist així, tens tota la raó però també agrada als jugadors, cos tècnic i club en general que es reconegui la feina que s'està fent i la bona temporada realitzada, no?

Anònim ha dit...

podries nombrar els jugadors q han portat a aquesta seleccio?

sasgas ha dit...

VALENTIN MERCHAN PEREZ
UD. CORNELLA

ENRIQUE GALLEGO PUIGSECH
UD. CORNELLA

JORGE MUÑOZ SOUWEINE
UD. CORNELLA

RAMON ROVIRA TERRON
CE. EUROPA

ALEJANDRO CANO JIMENEZ
CE. EUROPA

IVAN ALVAREZ OSORIO
CE. EUROPA

ADRIA FRADERA RAYA
CF. GAVA

GERARD PUIGORIOL ARNAUS
AEC. MANLLEU

ALEX GRANELL NOGUE
UE. OLOT

ANTONIO TEXEIRA MUÑOZ
AE. PRAT

OSCAR SIERRA LUNA
AE. PRAT

CARLOS RUIZ MUÑOZ
AE. PRAT

FERRAN VILA BASSAS
AE. PRAT

CARLES MONTORO BAQUES
UE. RUBI

DAVID CARDENAS TRIAS
FC. SANTBOIA

JAVIER HEREDIA LOPEZ
FC. SANTBOIA

DAVID LOPEZ CASTILLO
FC. TERRASSA

CARLOS MARTINEZ RODRIGUEZ
FC. TERRASSA

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Aquest matí, una vegada s'ha fet la presentació del Futbol Base de la FE At. Vilafranca i amb la presència de Guillermo Amor (Director Tècnic del futbol formatiu del FC Barcelona) amb qui s'ha signat un acord de col·laboració, s'ha jugat l'amistós entre la Fundació i el primer equip del Vilafranca. El resultat final, 2-3 a favor del degà penedesenc amb gols de Valerio, Márquez i Uri.

joan ha dit...

Pero si la Fundació ja te prou feina en salvar la categoria aquest any.
Ara nomès faltava un acord amb l´amic Amor i el Barça, encara els hi pujaran més els fums amb aquests xiquilineros.

joan ha dit...

Prèvia, poder que amb l´enquesta que fas treguis a Tato de la llista.

La prèvia ha dit...

@joan: Sí, potser sí... jajaja. Se t'acut alguna nova enquesta?

Anònim ha dit...

L'acord amb qui s'ha fet, amb Amor o amb el Barça?

La prèvia ha dit...

@anònim 09:13: Amb el FC Barcelona. Potser no ho vaig explicar prou bé. Tens raó.

vila ha dit...

Quins jugadors d aqui a la comarca creieu que per la qualitat que tenen podrien jugar am el vilafranca a 3divisio ?¿

Anònim ha dit...

El porter Carlos de la Fundació va sobrat a 3 catalana...