diumenge, 11 de març del 2012

A començar de nou

FC Vilafranca 0 - AD Prat 1
A manca de 10 jornades pel final del Campionat, amb l'objectiu de la permanència quasi assolit i ja fora dels llocs de playoff (àdeu pressió), toca fer un "reset" per a deixar enrera aquesta mala ratxa de resultats i encarar el tram final de temporada mirant d'acabar el més amunt possible. No vull pensar que pugui succeïr com l'any passat quan, un cop salvats, només es va guanyar 1 dels darrers 11 partits de Lliga.


Llavors però hi havia una petita diferència ja que les aspiracions d'optar a playoff no hi eren. Cert és però que el panorama a la part alta s'ha complicat i molt. A banda del Prat, que amb la victòria d'avui és més líder encara (7 punts d'avantatge), entre l'Espanyol B (2n amb 48 punts) i el Cornellà (8è amb 42) hi ha un grup de 7 equips, entre ells el Vilafranca (6è amb 44), en només 6 punts que opten a la promoció. Què cal fer doncs? Recuperar la bona línia de nou, anar partit a partit i demanar que les lesions ens respectin una mica més ja que darrerament no estem tenint gaire sort (per no dir poca). Desgraciadament, Isma, amb un esquinç a l'espatlla, s'ha sumat a la llista de baixes. Haurem d'estar atents a la gravetat de la lesió i esperar recuperar algun efectiu de cara al partit de diumenge vinent a Castelldefels.

Gran Reserva: L'excel·lent labor de l'àrbitre Fernández Pérez. Ens comentaven abans de l'encontre que és un dels col·legiats més valorats de la 3a Divisió i ben bé que ho ha demostrat. Darrerament estem gaudint d'uns arbitratges d'alt nivell. Que duri!

Vi picat: Avui no hem tingut marcador electrònic al Municipal. M'han explicat que ahir per la tarda, un "graciós" (emprenyat per no sé què) donà una puntada a l'aparell que el fa anar i per això no funcionava. Si és així, quina pena, no...?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

he pressenciat el partit i crec que el vilafranca a arribat al tram final de partit molt fos fisicament, per la resta encertes molt amb el titular cal fer u nreset perque les opcions estan intactes, tornare al municipal perque queden bons partits encara

satèl.lit ha dit...

Miquel Olmo destituït de la banqueta del Terrassa!!!!!.

LLàstima del resultat d´avui, a partit d´ara haurem d´apretar l´acelerador per acabar la tempoorada al lloc que es mereix de sobres el Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@anònim 21:19: Pensa que el fet que hi hagi baixes de llarga durada et permet fer menys rotacions i el desgast físic es nota més. Tot i això, l'actitud de l'equip és encomiable.
@satèl.lit: Això sembla... però l'embolic a Terrasa és important. Olmo ha estat qui ha fet còrrer la notícia de la seva destitució, els jugadors no hi estan gaire d'acord i la Junta ara pot recular i fins demà (quan es reuneixin) no prendran una decisió definitiva.

David ha dit...

Bona primera part del Vilafranca i el Prat ha apretat a la segona. Hi havia més ambient avui al camp,no?