dissabte, 3 de març del 2012

Pinta negre

UE Vic 2 - FC Vilafranca 0
Després d'encadenar 9 partits consecutius sense conèixer la derrota, ara en portem ja 3 sense guanyar. Preocupant? Fins a cert punt. Més que pel fet en sí, perquè l'equip està patint unes greus manques de concentració defensiva que ens estant costant molt cares. Si a això afegim que avui davant de porta tampoc hem tingut el dia, el partit ja està explicat.
Ara bé, per la situació a la taula classificatòria i per com està anant la temporada no ens posarem a dramatitzar. A més, potser entre tots havíem llançat les campanes al vol amb objectius que no estan al nostre abast si ens atenem al nostre potencial econòmic i futbolístic. No anirà malament tocar una mica de peus a terra... I que consti que nosaltres (els que ho expliquem) també estem dins del sac.


Una dada a tenir en compte és que la meitat de les derrotes sofertes en el que portem de Lliga han estat contra equips que ocupaven llocs de descens quan ens hi hem enfrontat. Està clar que aquest tipus de rivals no ens acaben d'anar bé. Per això, i per estrany que sembli, un respira en veure que la setmana vinent ens visitarà el Prat (líder provisional). És hora de deixar la pressió al vestidor, sortir a jugar com sabem i plantar cara com hem fet amb altres rivals d'entitat. Que serà difícil? És clar! Però aquests jugadors han demostrat que després de caure varies vegades s'han tornat a aixecar i amb més força.

Gran Reserva: Haver-nos retrobat amb el company Joan Sayol que s'ha escapat fins a Vic per a veure el Vilafranca. Per si algú no el coneix, va ser la veu dels partits del degà penedesenc a Ràdio Vilafranca durant 20 anys.

Vi picat: L'individu darrere la banqueta vilafranquina que, al minut 90 i amb 2-0 al marcador, s'ha dedicat a insultar greument a jugadors i cos tècnic. A tots els camps hi ha l'imbècil de torn però no se li ha de permetre tot o disculpar-lo pel fet de ser-ho.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bo el gag del boli BIC

La prèvia ha dit...

@anònim 11:24: Deus voler dir el símil, no? Jajaja Gràcies!

sasgas ha dit...

em tens content, entre els "bolígrafs" i la noia del "cincocientos", no vegis quin cap de setmana

La prèvia ha dit...

@sasgas: No em facis parlar... Ja veus que no t'he posat al Vi picat per l'amistat que ens uneix, però el viatge de tornada que ens vas obsequiar és de traca!!!

Anònim ha dit...

hola previa, saps si per diumenge contra el prat els passes federatius serveixen??gracies!

La prèvia ha dit...

@anònim 11:04: No ho sé. Trasllado la pregunta al club i quan em contestin et dic res. Ahir, per exemple, al Vilanova-Terrassa (que vaig poder presenciar) no servien i obligaven a tothom a passar per guixeta i pagar els 15 € de rigor que valia l'entrada.

Anònim ha dit...

sisi ja ho vaig comprovar tambe era el dia del club pero normalment serveixen, al camp del terrassa i gava per exemple tampoc serveixen,

La prèvia ha dit...

anònim 11:04: Segons m'han informat des del club, serveixen sempre i quan siguin d'aquesta temporada.

Anònim ha dit...

moltes gracies , alla hi serem per presenciar el partidas!!