diumenge, 1 d’abril del 2012

Beneïda victòria

FC Vilafranca 1 - CF Pobla Mafumet 0
Triomf de mèrit el que ha assolit el degà penedesenc davant un dels "cocos" de la categoria com és La Pobla de Mafumet en aquest Diumenge de Rams gloriós. En un dels millors partits de la temporada, els homes de Puchi han aprofitat l'ensopegada general dels equips de la part alta (no ha guanyat cap dels 5 primers) i tornen a entrar de ple en la lluita per les places que donen accés a disputar la promoció d'ascens a 2a B.

(foto: Josep Sauleda)

Un solitari gol de Valerio -foto- ha valgut per a sumar els tres punts però a banda d'això, el gol del "mag" el fa entrar en la història del club al ser el núm. 1100 a 3a Divisió. Pere Sadurní, autor del primer gol a la categoria (Temp. 56/57) ha estat convidat a la llotja per a celebrar tal efemèride i ha gaudit d'alló més amb el joc i la victòria vilafranquina. I no ha estat l'únic... Avui el Municipal tenia una entrada millor que altres diumenges (350 espectadors) degut a la promoció dels 4 partits a casa per 10€ (dels que s'han venut uns 650 abonaments aproximadament).
La setmana on hem sabut la renovació de Puchi i de gran part de la base de l'actual plantilla no podia haver acabat de millor manera. Ara, descans per Setmana Santa i d'aquí quinze dies a rebre la visita de l'Espanyol B en el que pot ser un altre partidàs. Jo no me 'l perdria...

Gran Reserva: Després de 10 jornades, el Vilafranca ha deixat la porteria a zero. La darrera vegada havia estat al camp de l'Olot (0-0) el 29 de gener.

Vi picat: La disbauixa de partits que es jugaran entre aquests propers dies i el dimecres 18 d'abril (data en la que es jugarà el Gramenet-Vilafranca) corresponents a la Jornada 33. I tot degut a la Copa Regions UEFA que ha de disputar la Selecció Catalana Amateur on, per cert, no hi ha cap jugador vilafranquí.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

la veritat que Via m'ha semblat força fluixet. Voleu dir q no podria estar jugant amb el Vilafranca?

Anònim ha dit...

Ha tingut la mala sort k la marcat un inspirat Uri ,es un bon jugador i a mi personalment m`agradaria k stes a Vilafranca.... bona entrada , bon partit , bon resultat k mes bolem , la verita es que els dos darres partits an stat de notable , la recuperacio ja va arribar a Vilanova i avui sa confirmat , sembla que en tornat a recuperar el bon toc ..el dia del Espanyol tots al camp els jugadors que defensant els nostres colors ja posaran la resta.....

satèl.lit ha dit...

Impresionant partit, al igual que l´any passat contra la pobla de mafumet;El millor.
El que m´extranya i molt, es que tot i tocar les plaçes de promoció d´ascens l´equip vilafranquí tingui encara -2 gols en la seva conta golejadora, sembla difícil que passin coses així.

Anònim ha dit...

la resposta es que en 5 partits ben encaixa 16 gols , tot una llastima , on podrien star ara ??

La prèvia ha dit...

@anònim 21:56: És clar que podria. De fet, està jugant a la mateixa categoria. No té gaire sentit el comentari...
@anònim 22:06: Totalment d'acord. Uri ha fet un partidàs i està en un gran moment de forma. I Valerio? I Puchi? Tots! Ara sembla que tornem a tenir l'equip al 100%. Ens espera un tram final de Lliga apassionant!
@satèl.lit: Molts dels partits que hem perdut ha estat de golejada. Alguns per mèrits del contrari i uns altres perquè quan ho tens perdut, el míster arrisca al màxim i alguna vegada li ha donat resultat.
anònim 22:43: Tot equip passa una mala ratxa i no s'hi pot fer res. Lo important és que els indicis són que l'hem deixat enrere i ben lluny!

David ha dit...

Molt bon partit del Vila. Doncs jo m'esperava més de la Pobla. L'àrbit s'ha tragat unes mans del Vila quan anàvem 0-0. Molt bon ambient al camp.

terra ha dit...

Bon ambient se li pot dir aquesta setmana al camp de l´Olot, 1400 espectadors contra l´Espanyol B i ademés era jornada econòmica on tenien que pagar tots.
Impresionant.
això es podrà veure algun cop a Vilafranca?

Anònim ha dit...

Hola, hem podrieu dir on buscar el sorteig del trio, per poder veure si em toca el premi de 100 euros?

josep ha dit...

Ostia, això ja es lo últim, dir on surt el trio!!!!
A la pagina web de les apostes de la generalitat, a tots els diari, per tv3 entre d altres llocs!!!!!.

La prèvia ha dit...

@terra: Difícilment. La prova la tindrem dintre de dues setmanes quan ens visiti el filial "perico". En cas de triomf vilafranquí els igualaríem a la classificació i seria un pas de gegant per entrar en playoff. Més alicients que aquests i amb uns preus super reduïts?
@anònim 13:15: Aquí ho pots comprovar: Loteria de Catalunya (TRIO)

satèl.lit ha dit...

partit d´avui:

Balaguer - Gramanet, 2-1.

Anònim ha dit...

I quan jugarem contra la Grama ??

La prèvia ha dit...

@anònim 13:51: El dijous 19 d'abril a les 20:30 h.