diumenge, 22 d’abril del 2012

Desperts i adormits alhora

AEC Manlleu 3 - FC Vilafranca 0
El degà penedesenc ha despertat del somni de jugar la promoció d'ascens després de caure derrotat a Manlleu. Tres derrotes en una mateixa setmana han enterrat les opcions vilafranquines d'assolir una fita històrica però no per això treu mèrit a la gran temporada realitzada per als homes de Puchi. Arribar a 4 jornades del final lluitant per a aquestes places en comptes de fer-ho per a mantenir la categoria (l'objectiu real i primordial a principi de Lliga) és ja tot un èxit.


La derrota d'avui, tot i ser clara, ha vingut propiciada per badades puntuals a principi de cada part en una recreació similar al que va passar dijous al camp de la Gramenet. Un gol als 4 minuts i dos més en els 5 primers minuts de la represa deixen tocat a qualsevol equip.
El cas és que amb la temporada quasi finiquitada, els tres partits que queden haurien de servir per a donar minuts als menys habituals i disfrutar de l'excel·lent paper realitzat. S'ha de valorar el que han fet aquests jugadors i la millor manera és acudint al camp i premiar-los amb els nostres ànims i aplaudiments. S'ho mereixen.

Gran Reserva: Ródenas ha aturat un penal amb 1-0 que ens ha fet pensar que l'empat encara era possible. Després, malhauradament, no ha servit per a res.

Vi picat: Si s'acaba confirmant, la intenció de La Pobla Mafumet, de jugar el playoff tot i que no pugués ascendir pel descens del Nàstic a 2a B. És legal perquè la RFEF ho permet però ètic? Estarien perjudicant a altres clubs catalans amb possibilitats de pujar... Veurem com acaba tot.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

us heu de sentir orgullosos del que esteu fent aquesta temporada, enhorabona!!

Javi_Reusenc ha dit...

Felicitats per la gran temporada d'aquest any, molt de merit, el més important que no esteu en perill, l'objectiu està fet i en ultimes jornades poguer somiar per un play-off aquestes alçades.

ENHORABONA!!

terra ha dit...

si l´equip de la pobla mafumet vol fer el play off d´ascens a segona B voldrà dir que ferà una gran marranada al futbol català.
com que l´any passat la van cagar aquest any volen veure com tot el futbol català sels tira a sobre.