diumenge, 15 d’abril del 2012

Galán Baró dóna ales als periquitos i "mata" al Vilafranca

FC Vilafranca 1 - RCD Espanyol B 3
Massa càstig per al Vilafranca davant un filial blanc-i-blau que ha tirat d'eficàcia (quatre xuts entre pals en tot el partit) i de Bakary (amb dos gols en un minut al tram final) per a endur-se els 3 punts de forma totalment immerescuda. A més, el col·legiat del partit ha ofert un constant concert de xiulet en contra del Vilafranca que ha desesperat a la parròquia vilafranquina. Sort que els jugadors, alliçonats per Puchi, no han caigut a la trampa de protestar i desquiciar-se donant un gran exemple.


Sempre he cregut en l'honestitat dels col·legiats i entenc que es poden equivocar en jugades aïllades, dubtoses i difícils de jutjar en dècimes de segon però el que no consenteixo és l'arbitratge sibil·lí que et va matant poc a poc, amb disparitat de criteri en assenyalar les faltes a favor d'una banda o altra i que quan més l'escridassen des de la grada més a gust es troba. Tots sabem que interessa (i molt) que l'Espanyol B acabi jugant la promoció d'ascens però amb la plantilla que tenen (on algun jugador sol deu cobrar el pressupost sencer del Vilafranca) no els calen aquestes ajudes...
El cas és que, tot i perdre, no hi ha res impossible. La 4a plaça (Manlleu) és a 3 punts o 2 (Terrassa) si tenim en compte que La Pobla no podria fer el play-off si s'acaba confirmant el descens del Nàstic a 2a B.
Per a seguir lluitant per aquest objectiu caldrà sumar en els dos propers desplaçaments: aquest dijous (20:30h) a Can Peixauet contra la Gramenet i diumenge vinent (17h) a Manlleu en un duel que pot ser decisiu.

Gran Reserva: Els afeccionats que han acudit avui al Municipal (uns 450 aproximadament) que han apretat de valent. Jugar així dóna gust. A més, han sabut apreciar l'esforç dels jugadors que han estat acomiadats amb una gran ovació.

Vi picat: El temps (plujós i ventós) a primera hora de la tarda no ha acompanyat i, qui sap, ha pogut restar més gent encara. L'únic cómode amb áquesta situació meteoròlogica era l'informador del Sunderland (9è classificat a la Premier League) que ha vingut a "espiar" als joves valors de la cantera perica.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

avui ha donat gust veure la grada i la manera d'animar i apretar l'equip. Haviam si poc a poc es pot anar animar la gent, i no sigui perquè venia l'Espanyol.

GRACIES EQUIP ha dit...

no sé com començar, no voldria carregar totes les tintes contra l'àrbitre, tot i que penso que el percentatge de culpa seria molt elevat, prefereixo quedar-me, primer amb el partidàs dels nostres nois, no han perdut la cara en tot el partit, després la graderia , avui si que donava gust estar al camp, pressionant al contrari, animant els jugadors etc etc espero i desitjo que el proper partit sigui igual o millor, a que aquest equip no és tan dolent com alguns volen fer creure? i el més important, encara podem si, si, encara podem, i si al final no ho aconseguim ens quedarem a gust ja que almenys ho hem intentat, tots a una, ara més que mai # AMUNTVILAFRANCA

David ha dit...

Sí, avui l'ambient era molt bó i ha sigut el dia que més ha apretat de tot l'any (de fet és el dia que hi havia més gent). l'àrbitre molt dolent, ni tant sols l'ha encertat amb el penal del Vilafranca...L'Espanyol B ha tirat d'efectivitat.

Anònim ha dit...

Lo que ha pasado hoy en el campo ha sido lamentable...y q nadie me malinterprete,por parte de los jugadores del vilafranca un EXCELENTE, ahora,si tenemos q valorar la actitud del trío arbitral...mejor me muerdo la lengua... Desde mi humilde opinión,es muy triste que un club de la categoría del Español tenga que tirar de la ayuda arbitral para irse a casa con 3 puntos en el bolsillo. Con el presupuesto de ese club ni con el arbitro en contra deberían perder,así q mi valoración es SUSPENSO, me han decepcionado muchísimo. Bueno,y ahora si,al trío arbitral solo decirles q si es así como piensan ganarse la vida lo llevan claro...si yo formase parte de un comité disciplinario desde luego q la carrera de estos tres acabaría hoy mismo. ES TRISTE VER COMO EN ESTAS CATEGORÍAS SUGUE REINANDO LA CARTERA EN VEZ DEL
AMOR HACIA ESTE DEPORTE.... Sin nada mas que decir hacia esta gente,solo me queda una ultima cosa....ARRIBA VILAFRANCA! sois los mejores dentro y fuera del campo! Y a toda la afición,por supuesto, GRACIAS!

josep ha dit...

Crec que dieu un munt de tonteries, el resultat poder es un xic augmentat pero jo no veig l´arbitre en el gran culpable, tal com diuen anteriorment el penal xiulat era segurament l unic que no va ser-ho.
El que passa es que això que guanyin aquests colors a Vilafranca hi ha gent que l´hi a fet molt mal de panxa!!.
Segurament si fos el Barça B moltes d´aquestes frases publicades se les haurien estalviat.

La prèvia ha dit...

@anònim 22:12: La llàstima és que s'han animat unpél massa tard. Però amb un camp més ple tota la Lliga i amb l'esforç d'aquests jugadors, el Municipal hagués estat un fortí.
@GRACIES EQUIP: Si s'assoleix quelcom important, perfecte! Però que ningú dubti que en cas contrari, l'ovació a l'equip el darrer partit de Lliga seran de les que fa història perquè s'ho mereixen de totes totes.
@David: No era penal per a tu? A mi m'ho ha semblat, eh. Potser Dani exagera la caiguda però el contacte existeix. Ho veurem després per Penedès TV.
@anònim 23:25: Totalment d'acord. L'Espanyol B no ha demostrat gaire cosa més que un parell de bones individualitats.
@josep: El que ens fa mal de panxa és que alguns vilafranquins només vinguin el dia que ve l'Espanyol i se n'alegrin de la seva victòria davant del club degà de la nostra comarca i que ens representa. Molts s'omplen la boca del seu vilafranquisme i després queden retratats.

josep ha dit...

I tu no creus que això passaria exactament el mateix si ens visités el F.c. Barcelona B ??.

La prèvia ha dit...

@josep: Ah i tant!! Hi ha pocs que prioritzin el Vilafranca per davant de Barça, Espanyol o Madrid per exemple. Però de veritat tu creus que l'àrbitre no va influir en el resultat final?

josep ha dit...

Si vols que et digui la veritat, he vist arbitre molt pitjors al municipal, sobretot el de la primera jornada.
El que passa que últimament estavem molt ben acostumats a casa.
No entenc com l´entrenador local es tira a la jugular del colegiat d´aquest diumenge, mai ho habia fet.
Això ens pot perjudicar amb un futur pròxim.

satèl.lit ha dit...

Aquest dijous trobarem a Sta Coloma en David Fontanils o al veure la targeta vermella no podrà jugar??
Tot i això felicitar-lo per la victòria del seu equip i del gol que va marcar.

La prèvia ha dit...

@josep: Què va fer Puchi per a que creguis que ens pot perjudicar? No sé a que et refereixes. A més, si tu creus que dirigir-se a la banqueta de l'Espanyol i suggerir-los que substitueixin el "9" perquè sinó l'expulsarà és una cosa normal... Ja he dit que no va ser un arbitratge escandalós sinó una feina molt ben el"laborada i disimulada.
@satèl.lit: En principi no pot jugar però la Gramenet ha recorregut l'expulsió per considerar que no era el darrer home i que toca pilota. Segons les imatges de FutbolCAT és expulsió clara. Tot i que em sàpiga greu per al bo d'en David és una baixa important si s'acaba confirmant.