divendres, 20 d’abril del 2012

Qui t'ha vist i qui et veu...

UD At. Gramenet 3 - FC Vilafranca 1
El degà penedesenc ha caigut en la seva visita a Can Peixauet i perd pistonada amb la part alta tot i que encara hi ha opcions (tot passa per guanyar a Manlleu). El més destacable del partit però, ha estat la lamentable actitud de part de l'afició colomenca envers jugadors, cos tècnic i acompanyants de l'expedició vilafranquina. El que ha començat amb un parell de brètols (amb símptomes d'embriaguesa) incordiant a Puchi, ha acabat amb bona part de la tribuna baixa insultant greument i provocant (coincidint amb els dos darrers gols) en un acte del tot censurable i denunciable.

El més greu de tot, és que cap membre de la Junta Directiva local ha mirat d'apaivagar els ànims posant una mica de seny. Res. Ja els anava bé perquè els jugadors vilafranquins, a banda de veure's superats futbolísticament pels de la Grama, s'han descentrat totalment.
I pensar que no fa gaire aquest equip jugava per pujar a 2a A contra equips com el Salamanca, Jaén, Ourense,... o que eliminava al Barça de la Copa del Rei arribant fins a quarts de final...
Pel que veig, la galopant crisi econòmica que viu el club també ha afectat en l'educació d'alguns afeccionats de la Grama. Sap greu però és així. És trist perquè actes vergonyants com els viscuts avui, fan mal i embruten la imatge d'un club històric del futbol català que lluita per no baixar a 1a Catalana.

Gran Reserva: La veritat, després del viscut aquest vespre, em costa trobar res postiu però el golàs de Rubén Ortiz (tot i no servir per gaire) ha estat antològic amb una volea des de 35 metres.

Vi picat: El porter de la Gramenet, Miguel Ramos, s'ha lesionat en una topada fortuïta amb Dani Delgado i ha hagut de ser traslladat a l'hospital. Tant de bo quedi en un ensurt i es recuperi aviat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

También destacar la poca profesionalidad del entrenador visitante, respondiendo a los comentarios de la grada, así como de algunos jugadores visitantes con sus gestos oscenos y desafiantes hacia la grada, hay que mirar a los dos lados

Anònim ha dit...

Professionalitat vol dir aguantar tot tipus d'insults.? Jo diria que aguantar-ho tot vol dir ser jilipolles.

Anònim ha dit...

Mal comportament per part de l'afició de la Grama a la qual pertanyo però caldria afegir també el mal comportament també de part de l'afició del Vilafranca i que l'únic que ha amenaçat d'usar la violència ha estat un aficionat del Vilafranca ben passat de quilets. Realment era per tancar-lo al manicomi de Santa Coloma per l'histericisme recalcitrant i pèrdua de nervis amenaçant a tort i a dret.

Anònim ha dit...

Me n'he oblidat també d'afegir que en part l'empipament de l'afició (tant la que actuat malament com la que no) ha estat degut al "gran saber fer" del Vilafranca al no tornar una pilota que havia tirat fora la Grama a l'haver un jugador lesionat. A part que Puchi no està lliure de cap culpa insultant els aficionats (cosa que no justifica gens que els aficionats l'hagin increpat). Podem haver jugat play-off per pujar a 2aA, podem tenir algun aficionat que malauradament el coneixem bé negativament, però feia anys que no veia un entrenador amb una actitut tan lamentable. És excusable que un àrbitre que comenci a girar-se cap a aficionats i a insultar-los a tort i a dret per molt que cridin? Gens excusable (igual que encara menys excusable l'actitut d'alguns aficionats).

#amuntvilafranca ha dit...

Pel que fa al de tirar la pilota fora, t'informo que els dos entrenadors ho van acordar abans de començar el partit, el seu hagues estat que ho diguessin pels altaveus. sobre l'actitud dels jugadors de la graderia axins amb algun seguidor present, que faries tu, si un energumen, begut "alè insoportable" et ve , i comença a insultar de la manera que ho feia.. l'impresentable aquest, (per cert .. on estava al final ... el vigotes i el calvito) Puchi és de temperament alt, no ho descobrirem ara, però fins els incidents d'aquests personatges i algun mes, em sembla que es va comporta de manera excel-lent, i reconeixem que aquestes coses poden succeir, a més entenem la situació delicada de la Grama .. però aquestes coses s'han d'evitar, crec que la junta de la Grama no va estar a l'alçada .. aquestes persones per cridar-los d'alguna forma, segons m'han comentat, estan identificades i no és la primera vegada que monten el xou aquest, el que no pots expressar a casa teva no vagis als camps a tocar el que no sona .... i si no se sap beure, almenys els de l'entrada (de tots els camps) que no els deixin entrar..un club historic com el vostre nos es mereix aquesta purria...i su no el voleu veura axins es problema vostre

el año que viene gramanet-palamos ha dit...

Tranquilos recordar que la ultima jornada hay un Vilafranca-Europa y quiza necesiteis un favorcito nuestro....... Os creeis que ganaremos? Saldremos a tocarnos los huevos y a tocaroslos a vosotros. Listillos de santako!! El año pasado el Palamos vino en plan guerrero y donde esta ahora? El año que viene Gramanet-Palamos en primera catalana jijiji

La prèvia ha dit...

@anònim 18:49: Puchi no es va dirigir als espectadors que l'increpaven fins als minuts finals quan el resultat ja era de 3-1. Tenint en compte que estava reben insults des del minut 20 de partit, crec que la seva professionalitat queda més que demostrada ja que va prioritzar el bé de l'equip abans que contestar a la gent. Entendràs que una cosa és un insult aïllat i una altra que "se't pixin a la cara" durant tot el partit. Tot i això, no aplaudeixo la seva reacció però, fins a cert punt, la entenc.
@anònim 00:57: Totalment d'acord. S'ha de saber mantenir la sang freda i no posar-te a l'alçada de l'afició rival. No creus que va mancar la intervenció de la Junta Directiva local per a tranquil·litzar els ànims? I la força pública, on era? No serà que us interessava un escenari com el que es va donar?
@anònim 01:04: El Vilafranca va fer un comunicat a tots els mitjans de comunicació fent saber que, en cas de lesió d'un jugador (tant nostre com rival), no enviaria la pilota fora. A més, abans del partit se li comunica a l'equip contrari i a l'àrbitre per a evitar problemes posteriors. En aquest cas, si el col·legiat interpreta que la lesió és greu ha de ser ell qui aturi el joc immediatament.
@amuntvilafranca: És el que deia, poca implicació des de la Gramenet per a aturar els incidents des d'un bon principi. La cosa es va anar embolicant i se'ls hi va anar de les mans.
@el año que viene gramanet-palamos: No deus conèixer la nostra manera de fer. L'any passat es va especular molt des de Vilanova amb que el Vilafranca perdria amb el Palamós ja que no ens hi jugàvem res. Després van haver de "menjar-se" les paraules perquè l'equip va sortir a guanyar com sempre independentment de qui fos el rival i la situació a la taula. I enguany passarà el mateix.