diumenge, 19 de maig del 2013

Dia de comiats

UD Cornellà 2 - FC Vilafranca 0
Partit amb poca història el que ha disputat el Vilafranca al Nou Municipal de Cornellà (per cert, un estadi modern amb totes les comoditats del món). Els locals, amb possibilitats de quedar campions sempre i quan l'Olot haguès perdut al camp de la Rapitenca, han sortit decidits a sentenciar aviat i als 6 minuts ja guanyaven 1-0 amb un gol de Xavi Civil de xut llunyà. El Vilafranca, per la seva part, amb un equip format pels jugadors menys habituals ha evidenciat que no es jugava res i ha creat poc perill a la portería d'Iñigo.
La tònica del segon temps ha estat similar i entre badall i badall ha arribat el 2-0 local obra de Luis amb un xut que ha entrat per l'escaire previ rebot a l'esquena de Roberto.

Pere Montserrat pot dir adèu a la presidencia del FC Vilafranca
després de 23 anys al càrrec (en 2 etapes) 
(foto: FCF)

El partit ens ha deixat alguns noms propis en l'apartat dels adèus. Dani Delgado ha jugat el seu darrer partit amb el Vilafranca i com a futbolista ja que per motius laborals deixa la pràctica activa del futbol. Qui també pot haver viscut el seu darrer partit, però aquest des de la llotja, ha estat en Pere Montserrat. Tot sembla indicar que hi haurà relleu a la presidència del degà penedesenc i que el més ben posicionat és en Joan Soler "Giró" (fill d'un conegut exjugador vilafranquí de la década dels 70). En els propers dies hi haurà novetats en aquest aspecte i també en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent amb Puchi, si tot va com ha d'anar, a la banqueta un any més.

Gran Reserva: Javi González ha disputat el seu partit 400 a 3a Divisió. Tot un exemple de compromís i professionalitat als seus 37 anys.

Vi picat: La faceta golejadora. Els 35 gols d'enguany és el pitjor registre golejador des de la Temporada 1998/99 (29 llavors) quan es baixà de Tercera a 1a Catalana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El arbitre tambe era el seu ultim partit a 3a divisió ja que es retira. A disfrutar del estiu bloggers