diumenge, 26 de maig del 2013

Sí, vull

Setmana de renovacions al degà penedesenc. Dotze jugadors han donat el a vestir la samarreta del FC Vilafranca una temporada més. Són el porter Roberto, els defenses Javi González, Bacaicoa, DomínguezIsma, els migcampistes Oriol Molins, Marcos, Antolínez Guti, i els davanters Valerio, Alabau i Puchi.
Què vol dir això? Doncs bàsicament, dues coses. La primera que, a diferencia d'anteriors estius, no caldrà fer quasi una plantilla nova amb tot els inconvenients que comporta. I la segona, el compromís d'aquests futbolistes amb el seu entrenador i amb el club (més encara tenint en compte la rebaixa del pressupost prevista). L'exemple més clar l'hem tingut quan, en una entrevista al sotspresident del CF Vilanova Geltrú (Siscu Barberà) a Canal Blau TV, aquest relatava que en l'intent de "fer tornar" Marcos a la capital del Garraf, el jugador els va contestar: "En un any a Vilafranca m'he sentit més valorat i respectat que en tots els que vaig passar a Vilanova. Estic en deute amb ells".


Ara només queda completar la plantilla amb les quatre o cinc peces que falten. En aquest aspecte, podria haver-hi novetats al respecte ja que les conversacions amb alguns jugadors estan força avançades i l'anunci dels seus fitxatges pot ser qüestió de dies o, fins i tot, d'hores. Caldrà estar atents al blog...
També ha transcendit que Èric Roca, Marcos Guddies, Alberto Tavira i Jorge San Miguel (tots ells futbolistes de la FE At. Vilafranca) començaran la pretemporada a les ordres de Puchi el proper mes d'agost amb la idea de completar un planter més curt que altres anys amb jugadors de casa.

Gran Reserva: El cap de setmana ens ha deixat el retorn del CP Vilafranca a l'OK Lliga quatre anys després. Per tant, Vilafranca tindrà la temporada vinent futbol i hoquei al màxim nivell.

Vi picat: No m'ha agradat escoltar entre setmana en Pere Montserrat a Ràdio Marca Barcelona quan al llarg de les darreres setmanes ha declinat qualsevol entrevista a Ràdio Vilafranca... Lleig.

5 comentaris:

08720 ha dit...

Dels altres noms que no surten, es que encara no han parlat amb ells? Que s'ho estan pensant? O bé que deixaran el Vilafranca? Penso per exemple amb Miguel Ramos, Isaac Maldonado,Marquez, Nacarino, Bryan.

La prèvia ha dit...

@08720: Precisament Brian ha confirmat avui que seguirà també. Els altres jugadors, per diferents motius, no seguiran al degà penedesenc.

08720 ha dit...

OK previa!

08720 ha dit...

Llàstima l'Isaac Maldonado desequilibrava molt allà davant, també llàstima en Marquez.

.....Santi Triguero??.....

La prèvia ha dit...

@08720: Sí, eren dos jugadors molt vàlids. Els desitjo molta sort allà on vagin i si poden millorar estaré molt content.
Sobre lo de Santi Triguero és un rumor que ha sortit avui des de Vilanova. No en tinc cap constància.