diumenge, 12 de maig del 2013

Un monument a tots!

FC Vilafranca 2 - CF Gavà 0
El Vilafranca ha assolit la permanència a manca d'una jornada per acabar la Lliga després d'una temporada molt difícil en molts aspectes. Al fet de comptar amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, enguany s'han ajuntat altres factors que encara donen més valor a la salvació del degà penedesenc.
La primera part ha estat marcada pel nerviosisme vilafranquí sabedors els jugadors del que es jugaven i que només els servia la victòria després dels resultats del matí. Pel que fa a ocasions, un gol anul·lat al Gavà per fora de joc (clar segons les imatges de Penedès TV) i un centrexut de Javi González que ha refusat el porter visitant Aleix.

La pinya dels jugadors vilafranquins després de la celebració d'un gol
(foto: Sergi Ros)

L'entrada de Valerio abans del descans ha revolucionat l'equip i el degà penedesenc ha anat a buscar el partit de totes totes. Als 53 minuts, després d'un servei de còrner, una pilota penjada a l'àrea l'ha caçat Oriol Molins i ha batut Aleix per alt. S'havia fet el primer i calia posar pausa al joc però mirant de sentenciar amb un segon gol per a no acabar patint.
El gol de la tranquilitat ha arribat 10 minuts més tard obra de Valerio en rematar de cap una falta servida per Bacaicoa.
El fet que el Gavà sigui un equip que tracta bé la pilota ha facilitat la feina defensiva ja que amb prou feines han penjat pilotes a la desesperada. Només al darrer minut ha hagut d'intervenir Roberto, avui titular, per a refusar un xut de Vivó abans que el col·legiat xiulès el final i arribès el deliri al Municipal.

Gran Reserva: Les llàgrimes de Puchi al final del matx diuen molt del que ha patit. També ha estat significatiu l'agraïment en públic a la seva dona, en roda de premsa, per l'ajut al llarg de la temporada.

Vi picat: Avui és un dia tan feliç per a tots que no cal posar res negatiu. És un dia per a disfrutar. Estem d'enhorabona. I és que l'any vinent seguirem tenint futbol de Tercera!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la família vilafranquina per haver aconseguit quedarse un any més a tercera.

Amics de la garrotxa

Anònim ha dit...

ho mereixeu, un exemple

Uff! ha dit...

Tan sols quatre ratlles, mal contades, per trencar una llança a favor de La Prèvia. Per el bon treball, per la seva entrega, any rere any, des de fa moltes temporades amb un sol objectiu… el Degà Penedesenc. Treball i interès que no sempre (mai!) se li ha reconegut ni que fos indirectament.
Jo, et felicito i et dono l’enhorabona per la teva bona tasca i dedicació. Gràcies company!
Vull aprofitar l’ocasió per agrair al company Josep Sauleda, al qual, a hores d’ara encara espero el més mínim reconeixement en favor de la seva –dilatada!- dedicació a traves de la premsa i ràdio en suport del esport penedesenc en general i del Degà Penedesenc en particular.
Reveu la més absoluta consideració i admiració d’aquest es rendeix davant els màxims valor demostrats anb la feina ben feta.
Per molts anys i gràcies.

La prèvia ha dit...

@Uff!: Moltes gràcies. S'agraeixen les tevés paraules. Sobretot venint d'una persona com tu que has estat i ets un referent de la información del degà penedesenc. Subscric totalment la crida al reconeixement al company Pep Sauleda. Una abraçada!!

08720 ha dit...

Felicitar a tothom que forma part del Vilafranca, començant evidentment pels jugadors que han fet un treball enorme, entrenador, compromès com pocs, cos tècnic, junta directiva, la premsa que seguiu setmana rera setmana al Vilafranca, al president que crec que poques persones han fet el que ha fet ell per aquest club, delegat, col.laboradors i pels afeccionats que anem al camp. A tots ells felicitats!