diumenge, 5 de maig del 2013

Una jornada més, una jornada menys

CF Montañesa 0 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha tret un punt de Nou Barris que, a efectes de classificació, podria semblar que no significa gran cosa ja que tots els equips de la zona baixa implicats en evitar el descens han empatat i més encara quan assolir la victòria avui era sinònim de mantenir la categoria de forma matemàtica. Ara bé, mirat fredament, queda una jornada menys, mantens distàncies amb els rivals i no perds el "goal-average" particular amb la Montañesa.


(Imatges de BTV Esports)

Del partit dir que els de Nou Barris han arribat més a la porteria de Miguel Ramos i que entre els pals (3) i la bona feina defensiva s'ha pogut tornar cap a Vilafranca amb un punt al sarró. La millor oportunitat del degà penedesenc ha estat a peus de Puchi però la seva rematada des de dins l'àrea ha sortit un xic desviada a la dreta de Tato Burgada.
Diumenge vinent, davant un Gavà que no es juga res (mai saps si és bo o dolent això...), es podria certificar la permanència. Per tant, l'afeccionat vilafranquí hauria de respondre, encara que sigui una vegada a l'any (trist però cert), i recolzar l'equip de cara a fer realitat l'objectiu de jugar un any més a 3a Divisió. Val la pena.

Gran Reserva: Puchi ha arribat avui als 150 partits de Lliga com a entrenador del Vilafranca. El carismàtic entrenador barceloní ja és el 4t de la història del club amb més partits a les seves esquenes per darrera de Manel Rodríguez (226), Lluís Aloy (211) i Pi de la Serra (160).

Vi picat: Al camp del Júpiter han negat l'entrada a dos companys de Ràdio Manlleu que han hagut de passar per guixeta per a fer la seva feina. No és el primer cop que passa. També han sofert aquest fet, altres vegades, jugadors de la categoria i del nostre club. Hi té alguna cosa a dir la Federació?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

TONTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

Burru ha dit...

Perfecte, nano! O sigui, en la crònica d'un Montañesa-Vilafranca, tu vas i et queixes de que en el Júpiter-Manlleu no han deixat entrar a un mitjà de comunicació (caldria saber per què). Molt bé, noi, molt bé! Això és com si jo escric un article parlant del Barça-Betis i una de les coses que dic és que en el camp del Rayo van haver de fotre fora un tio. En fi...

Anònim ha dit...

Lo tuyo con Jupiter es digno de estudio. Tranquilo que la temporada que viene es más que probable que no compitas con ellos y debas ir a su campo. Pero por favor no des lecciones de seriedad en cuanto a la obligatoriedad de pagar en campos de futbol. Entre carnets de directivos, carnets de periodistas...etc la inmensa mayoria de los familiares de vuestros jugadores y cuerpo tecnico no pagan en los campos. Perfectamente comprobable. Deja ya de dar por saco y molestar al Jupiter. No eres capaz de dejarlo tranquilo ni cuando no jugais en contra de ellos que, puestos a hablar de futbol, menudo repaso os dieron en su casa no???

Uff! ha dit...

Entenc que això es diu solidaritat entre mitjans de comunicació. Per cert, en aquestes categories,la majoria, ho fan per afició, sense cap tipus de retribució.
De vegades es difícil d’entendre la sensibilitat que traspua entre companys del mateix àmbit. En puc donar fe... Us ho dic de veritat, doncs, tinc la sort d'haver viscut molts anys aquesta experiència que a mi en va enriquir d’allò més. Salut!!

Anònim ha dit...

Bon empat contra la Montañesa,un punt que ens ha
de donar forces per guanyar Diumenge al Gavà per
assegurar la permanençia s`ha de guanyar si o si
Bon aspecta el camp de la Montañesa amb
una afició molt sorollosa i entregada a l'equip clar hi
habia entrada lliure no es mala idea total pels taqui-
llatges que fem i sent l'ultim partit a casa.

La prèvia ha dit...

@anònim 23:32: Gràcies, n'he aprés de tu.
@Burru: Em diràs tu de què he de parlar al meu blog? Va, home va! Si no t'agrada no el llegeixis. Hi ha un blog del Júpiter igual o millor que aquest.
@anònim 09:36: Què té a veure que fòssiu millors que nosaltres (opinió que comparteixo) amb que jo expressi el que entenc com a una desconsideració envers uns companys d'un mitjà de comunicació?
@Uff!: Gràcies, company!
@anònim 17:00: Això es sol fer cada any en les darreres jornades. Hauríem de mirar de rebaixar els preus d'entrades i abonaments. Si no, els camps seguiran estan buits...