diumenge, 22 de setembre del 2013

A punt de guanyar

FC Vilafranca 0 - CF Montañesa 0
El degà penedesenc ha tret un punt davant el líder en un partit amb poques ocasions on si algú ha pogut i ha merescut guanyar ha estat el Vilafranca. Valerio, en un mà a mà amb Tato, ha pogut desequilibrar el marcador a cinc minuts pel final però l'exporter vilafranquí li ha endevinat la intenció. L'empat el farà bo una victòria diumenge vinent, de nou a casa, davant el Palamós.


(Imatges de BTV Esports)

La primera part ha estat molt igualada i ambdós equips quasi no han generat oportunitats de gol.
L'entrada de Valerio al poc de començar la 2a part ha canviat el panorama ofensiu. El davanter de Vila-Seca ha creat força problemes a la defensa barcelonina que, fins llavors, havia viscut molt tranquil·la. Primer Santi Triguero, amb un xut ras i ajustat, i posteriorment Boira, amb un centre xut enverinat, han fet intervenir Tato per a evitar el gol vilafranquí.
D'aquí al final, amb l'ocasió del 'mag', el Montañesa s'ha dedicat a defensar amb ordre i el Vilafranca a mirar, d'almenys, no perdre el partit.

Gran Reserva: L'aposta de La Xarxa pel futbol català amb el programa 'En Joc' és brutal. Un carrusel per ràdio i televisat amb la jornada a 2a B, 3a Divisió i 1a Catalana tots els diumenges per la tarda. Companys, enhorabona per la iniciativa!

Vi picat: El Montañesa ha hagut de jugar amb la 3a equipació (blanca) del Vilafranca perque el col·legiat ha cregut que la seva 2a equipació (rosa) es confonia amb la quadribarrada del degà penedesenc. Potser haurien hagut de dur l'altre de color negra?

2 comentaris:

Vic ha dit...

Del Gran Reserva comentar que al carrusel de partits de la Xarxa mai podran donar el Vilafranca ja que dius que es fa per les tardes oi??

quina llàstima!!.

La prèvia ha dit...

@Vic: Pels matins només ho fan per ràdio. A la tarda haurà de ser quan jugui fora...