dimarts, 10 de desembre del 2013

Dol per la mort d'en Modesto Lobato

El FC Vilafranca està de dol. Aquesta mateixa tarda s'ha conegut la mort, als 74 anys d'edat, d'en Modesto Lobato (qui fou encarregat de material del primer equip des de 1978 fins a l'actualitat) víctima d'una greu malaltia.
En Modesto era d'aquelles persones de club, de feina a l'ombra, sovint poc reconeguda, però que per als que coneixem l'entramat d'un club de futbol considerem figura imprescindible. Mai tenia un no per resposta i sempre vetllava per la comoditat dels jugadors. Aquests, són els que realment valoren el fet de tenir una persona a la qual no se li escapava cap detall per tal que al futbolista no li faltés de res.

(foto: Pepe Fos)

Gent tan professional i entranyable com ell, o en Pantxo Rius, són també exemple de dedicació màxima (moltes vegades anteposant interessos familiars). Gràcies a aquest tipus de persones, un ha aprés a estimar aquest club.
El passat mes de juny va rebre, per part del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vilafranca, el premi honorífic que reconeix la tasca de persones i/o entitats de la nostra vila per la seva trajectòria o promoció de l'activitat física i l'esport.
Tot i el seu delicat estat de salut va voler presenciar 'in situ' el darrer Vilafranca-Europa (fa quinze dies) on Valerio li dedicà el gol. Aquella derrota (1-2) va ser el seu darrer partit. L'altre, el de la lluita contra la malaltia, malhauradament tampoc l'ha pogut guanyar. (D.E.P.)

5 comentaris:

Alberto bacaicoa ha dit...

Espero que alla donde vayas seas feliz xq estos 5 años nos has cuidado como tus hijos!! Gracias modesto
Alberto bacaicoa

Anònim ha dit...

Estés donde estés seguro que tendrás a alguien delante con una sonrisa!
Gracias por el trato que nos has dado estos años.
Isma

valerio ha dit...

gracias por estos años que nos has dado, donde no nos a faltado ni un detalle, eras el primero en llegar y el último en salir trabajando siempre a la sombra pero haciendo un gran trabajo nunca te olvidaremos descansa en paz.
valerio

llunya ha dit...

Avui he rebut la noticia del traspas d´en Modesto, gran persona que ha estimat el FC Vilafranca col.laborador i responsable de la seva tasca, mai ben compensada, que on estigui descansi en pau, s´ho mereix, mai t´oblidarem, el meu condol a la seva muller i familia.

Anònim ha dit...

grande!!
un ejemplo para todos
descanse en paz