diumenge, 9 de febrer del 2014

Decideix la qualitat

FC Vilafranca 3 - UD At. Gramenet 1
El degà penedesenc ha sumat tres punts davant la 'Grama' en un partit insuls. Tot i ser previsible la victòria enfront del cuer de Tercera, la realitat és que el partit s'ha decantat del costat vilafranquí per accions puntuals de qualitat dels seus jugadors. El triomf permet agafar una mica d'aire i encarar els dos propers desplaçaments (Montañesa i Palamós) amb 'relativa' tranquilitat malgrat ser en camps molt complicats.
En una primera part on ha passat ben poc (per no dir res), la única jugada amb cara i ulls del Vilafranca ha acabat amb el gol de Lora després d'una gran acció individual dins l'àrea.

Celebració vilafranquina i decepció colomenca. Les dues cares de l'esport.
(foto: La Prèvia)

A la represa, l'entrada al camp d'Owono (per un Mario molt ben marcat per la defensa visitant) i la de Santi Triguero han dotat de qualitat l'atac vilafranquí. Una jugada de murri de Triguero, servint ràpidament de banda, ha permés a Boira centrar per a que Owono, de toc subtil, fes el 2-0. Acte seguit ha arribat el 3-0 obra de Santi Triguero amb un xut col·locat des de la frontal i el partit ha quedat finiquitat.
Ja en temps d'afegit, els visitants han fet l'anomenat gol de l'honor com a premi a un equip que, tot i la seva classificació, no ha baixat els braços en cap moment.

Gran Reserva: Per als amants de les estadístiques, el Vilafranca segueix sense perdre en Lliga quan juga a casa el 9 de febrer. Fins a dia d'avui, 4 victòries (1919 vs Gimnàstic Tarragona, 1964 vs Gironella, 1997 vs Sants, 2014 vs Gramenet) i 1 empat (1975 vs La Sènia).

 Vi picat: El gol encaixat no té transcendència de cara al marcador d'avui però qui sap si a final de lliga el lloc que ocupis a la taula es pot decidir per diferència de gols. Amb un campionat tan igualat cal tenir en compte fins l'últim detall (per mínim que sigui).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El Vilafranca no ha fallat contra un equip que a més de ser l'últim és l'equip, si no vaig errat, que més jugadors han estat inscrits en acta de partit uns 40 aprox. He de dir que aquest fet ha estat molt habitual amb molts equips de la categoria I el Vf no ha estat una excepció
A seguir sumant I a veure si en aquests dos desplaçaments es guanyen els màxims punts possibles.
El primer gol molt guapo. Cada cop la classificació està més encaixada.
Amunt I a seguir sumant

08720 ha dit...

S'ha fet la feina que era guanyar, ara amb aquests dos desplaçaments a veure si podem esgarrapar algun puntet.

Anònim ha dit...

Torna Delfi si us plau

llunya ha dit...

En algun comentari he expressat el meu desacord amb com s´han fet els darrers canvis de jugadors que no crec s´escapi a ningú que l´equip en surt perjudicat, avui s´ha guanyat, esperem que els propers resultats ens siguin favorables i es pugui confirmar el mes aviat posible la categoria.
Dit aixo penso que tot.hom hem de donar suport al Vilafranca, a la junta, cos tecnic, jugadors, utiller i tots qui en son part.
No es de rebut fer comentaris com el que acabo de llegir, un xic mes de respecte i suport a la gent que avui defensa els colors d´aquest Club.
Amunt Vila.

Santi D. ha dit...

Sobre tot ahir l'important era guanyar i s'ha aconseguit. El joc no millora i és preocupant. Aquests dos desplaçaments són complicats, i més perquè el Vila és l'equip que menys punts ha sumat fora de casa, només 8, i quan la classificació està tant ajustada ....
Algú sap que ha passat amb el Vargas, que porta tres partits sense anar convocat? Penso que quan ha jugat ha complert bastant bé i de cop ha desaparegut de l'equip.