diumenge, 30 de març del 2014

Això va a l'hora

FC Vilafranca 1 - FC Santboià 0
Un solitari gol d'Adri Ruiz ha permès al Vilafranca sumar tres importantíssims punts de cara a mantenir la categoria davant un rival directe a la classificació. El partit, ensopit i amb poques oportunitats, podria haver acabat en empat si Eloi Fontanella no haguès errat una claríssima ocasió davant Marc Ramírez en el darrer minut del temps d'afegit.
Poc a destacar en la 1a part a banda del gol. Aquest ha arribat al minut 36 quan Adri Ruiz ha rebut una pilota per banda esquerra i perfilant-se cap a la seva cama bona, la dreta, ha etzivat un fort xut ras que ha entrat col·locat prop del pal dret del porter Planchería.

Adri Ruiz celebrant el gol amb els seus companys. Amb aquest ja en duu 4 des de que arribà al 'mercat d'hivern'.
(foto: La Prèvia)

El segon temps ha transcorregut de manera similar al primer. Molta lluita, moltes imprecisions però qualitat futbolística poca. En els darrers minuts el Santboià ha pressionat en busca de l'empat però no l'ha trobat tot i gaudir d'un parell d'ocasions. La primera, als 78 minuts, amb un xut creuat d'Óscar que ha sortit a ran de pal i la segona, just abans del xiulet final, a peus d'Eloi Fontanella que ha enviat als núvols la seva rematada quan tothom es veia a venir el pitjor...
Destacar el debut, uns minuts i cap al final, amb el primer equip de Jorge San Miguel, futbolista del filial, la FE At. Vilafranca, que ha format part de la convocatòria degut a les nombroses baixes amb les que comptava el degà penedesenc.

Gran Reserva: Després d'encadenar 14 partits seguits encaixant un o més gols, actualment n'acumulem 3 sense rebre'n cap. Ofensivament l'equip no genera moltes ocasions però la solvència defensiva està sent clau per a apropar-se, cada cop més, a la permanència.

Vi picat: El que no anava a l'hora, i no pas pel canvi d'horari d'estiu, ha estat el marcador del Municipal. No és el primer cop que falla. L'Ajuntament hauria de mirar d'arranjar aquest problema el més aviat possible.

1 comentari:

LLunya ha dit...

Felicitats al Vila per la victoria, tot i que el joc no hagi estat el millor, si el resultat, ja manca menys per assolir la permanencia.

Ara a preparar amb detall i intensitat el proper partit a gava, es pot aconseguir resultat positiu.

Anims i amunt Vila.