diumenge, 16 de març del 2014

Feia falta

FC Vilafranca 1 - CD Masnou 0
Victòria agònica del degà penedesenc gràcies a un gol d'Adri Ruiz, de falta directa, en el minut 90 quan es jugava amb un home menys per expulsió de Font. En temps d'afegit també ha vist la vermella Mario. El Vilafranca no ha estat millor que el Masnou i l'empat, segurament, haguès estat un resultat més just. Avui, altres dies passa al revès, la sort ha acompanyat.
El partit no serà d'aquells que es recordin pel bon futbol ofert per ambdós equips. Sobretot a la primera part, on la pilota no ha rondat les àrees i només es pot destacar un xut llunyà del visitant Jordi Sánchez que ha sortit a la dreta de Marc Ramírez.

Èric Martínez, Adri Ruiz i Javi González deliberant en la falta que ha donat els 3 punts
(foto: La Prèvia)

Costava poc millorar el que s'havia vist fins llavors i la represa ha estat un xic més entretinguda amb alguna ocasió més per banda. Èric Martínez ha caçat un refús dins l'àrea però el seu xut ha sortit un pél alt. Pel Masnou, Peque s'ha internat per banda dreta i la seva rematada l'ha enviat Marc Ramírez a còrner.
La millor oportunitat l'ha tingut Adri Ruiz, als 83 minuts, quan Pociello amb una mà miraculosa ha refusat el potent tret del davanter vilafranquí.
Una falta a la frontal del àrea, molt protestada pels visitants, ha decidit l'encontre. Adri Ruiz l'ha executat pel pal del porter que, mal col·locat, només ha pogut veure com entrava la pilota a gol.
Amb aquest triomf el Vilafranca dista a 8 punts les places de descens i respira una mica després d'una setmana mogudeta...

Gran Reserva: Han hagut de passar 15 partits per a que el Vilafranca deixés de nou la seva porteria zero. La darrera vegada havia estat amb la victòria 0-1 a Castelldefels. I d'això ja feia 4 mesos...

Vi picat: Els partits entre Vilafranca i Masnou darrerament són molt 'calents'. Avui, un cop acabat el partit, les discussions i els nervis han tornat a aflorar. Per sort, la 'sang no ha arribat al riu'.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Prèvia, pel que dius a la foto que sapigues que el gol ha sigut gràcies al mister que li ha dit al Adri que la tirés ell perque la volia xutar Eric.

Anònim ha dit...

Guanyar i guanyar. S'ha guanyat!
El gol average també afavoreix
Amunt

Anònim ha dit...

Al triomf es cosa de tots del primer al ultim,si filemprim tambe podiam dir que al mario ha buscat la falta,que abans al eric ha saltat una pilota de cap,etc,chapeau a tots per la lluita y la entrega,y al public per que la segona part ha estat amb al equip a mort.

Ara sol falta que posem mes futbol als partits,que als jugadors portem adintre

Anònim ha dit...

Sigo pensando que el "Lumbreras" no tiene ni idea , que a hecho para cambiar la dinámica del partido ? ,solo hemos tirado un par de veces a portería jugando en casa y contra un equipo que no es nada del otro mundo. No jugamos a nada , menos mal que la victoria nos tiene que dar tranquilidad para poder afrontar los próximos partidos , creo que un par de victorias mas nos pueden dar la permanecía . Visca el Vila.

Santi D. ha dit...

L'important era la victòria, i ahir vam tenir la sort que ens ha faltat en altres partits (Palamós, per ex.)
Jo crec que per estar tranquils s'haurien de guanyar tres partits més, i si pot ser amb el Santboià, Cerdanyola, Castelldefells o Gavà, millor que millor.
Dit això, el joc va ser nefast i deixa molt que desitjar, dóna la sensació que ningú és capaç de fer un gol, i sempre ha de ser a pilota aturada o després d'una jugada a pilota aturada. Que com a mínim ara es fan i abans no.
Que fem els punts aviat, passem pàgina i a qui li toqui que faci una reflexió a fons.

Anònim ha dit...

Tenim que jugar mes la pilota,de res serveix que al davanters rebin la pilotaa dos metres de alçada al centrals tenen sempre las de guanyar,al mig camp te que participar mes en la creacion y anar a buscar la pilota als defensar y evita la pilota llarga com a recurs,als devanters sempres reben de esquena a la porteria y aixo es complicat,jugadors per ferho als tenim,son consignas o al equip esta bloquejat per la situacio a la tabla,ara tenim 8 punt de coixi a veure si juguem mes a futbol