diumenge, 9 de març del 2014

Passant olímpicament

Terrassa FC 4 - FC Vilafranca 0
Derrota sense paliatius del Vilafranca en la seva visita a l'Olímpic de Terrassa. Un plantejament nefast amb canvis poc entenedors a l'alineació inicial han condemnat al degà penedesenc que a la mitja part ja perdia 3-0. El Terrassa ha sabut aprofitar a la perfecció les facilitats per a destrossar la defensa vilafranquina. Han estat 4 però la golejada podria haver estat d'escàndol.
Ja al primer minut un travesser de Montoro era preludi del que podia venir... Amb un Vilafranca tancat al seu camp, l'1-0 ha arribat al minut 18 obra de Montoro superant la sortida de Marc Ramírez. La única ocasió vilafranquina del partit l'ha tingut poc després Dani Medina en una rematada de cap que Lora, sense voler, ha interceptat prop de la línia de gol. El segon i el tercer gol dels egarencs, tots dos obra de Jaime, sentenciaven el matx abans del descans en un primer temps per a oblidar.

Marc Ramírez ha estat avui el capità per l'absència a l'onze de Javi González
(foto: La Prèvia)

Els canvis introduïts a la segona part han millorat un xic l'equip però la 'manelada' ja estava feta. El quart gol de Gallar, quan ja es jugava amb 3 defenses i a la desesperada, ha posat fi a la debacle vilafranquina.
Sabíem que era un camp complicat, que el rival té un bon equip però no es pot donar aquesta imatge. La sort és que els jugadors, almenys, han tret l'orgull i han evitat mals majors quan lo més fàcil haguès estat abaixar el cap i rendir-se. No, ells no ho han fet.

Gran Reserva: Dani Medina em sembla un dels millors fitxatges de la temporada. Avui, de nou, ha realitzat un bon partit malgrat la derrota. Encara no entenc que feia jugant a 2a Catalana a les files del Ripollet.

Vi picat: No es pot tenir una actitud tan passiva davant del que estàs veient damunt del terreny de joc i no fer absolutament res. Mans a la butxaca i el cap cot no és la millor forma de canviar un partit. Està bé, a posteriori, reconèixer que l'has 'cagat' però s'ha de mirar de buscar solucions a mig partit.

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia em fascina més llegint la prèvia. La posició passiva de l'entrenador reflexa el seu món de teories. Agrair l'actitud dels jugadors. Amunt Vila.

Anònim ha dit...

No ha estat un bon resultat però el que més m'ha agradat de l'article és l'actitud dels jugadors que han seguit lluitant, endavant i ànims sempre amb el Vf.
A passar pàgina i ara toca el Masnou que s'ha de guanyar. Els del maresme empatant segueixen per sobre i queden afavorits pel average, per tant a fer més gols que el contrari.
Possiblement, es suposició, el tècnic vol tenir frescos a homes com Triguero i Javi González axí com a Mario per als partits amb rivals directes com Masnou. Possiblement ha estat aquesta la raó de l'alineació tan sorprenent, a veure que passava si en altres desplaçaments no es guanya a veure en aquesta.
El proper s'ha de guanyar que després Cornellà, Santboià, Gavà, Castelldefels, Cerdanyola, . . . .
Uns per ascens, altres per la permanència.
Amunt i això és futbol.

Anònim ha dit...

Tindre els.jugadors frescos? que jugen entre semana champions?copa del rey? vinga home no fotem..nomes amb el.plantejament que portava ja es veia a venir el.resultat. No te res de merit aquest entrenador tot els merits els tenen els JUGADORS.

Anònim ha dit...

A millorat Manel lo que va fer Delfi? I an millorat els jugadors que a portat als que van marxar? Que em de fer? Pregar? Amunt Vilafranca.

llunya ha dit...

Escoltan els comentaris de la retransmisio per radio Vilafranca del que ha estat aquest partit, cada vegada tinc mes clar que el cos tecnic no esta a l´alcada del que es aquesta competicio y ja ho he comentat en altres ocasions.
Desitjo que els jugadors facin l´exforc que calgui per tirar endevant el que resta d´aquesta temporada i es mantingui la categoria.
Anims i Amunt Vila.

Anònim ha dit...

Dels jugadors nous que ha portar el Míster només es salva en Dani Medina. També m'agradaria que m'expliquessin perquè fa fora a Domínguez (un dels millors centrals que ha tingut el Vilafranca en els darrrers anys). Suposadament perquè només pot entrenar un dia a la setmana amb l'equip i per altra banda, incorporen a l'Adri Ruiz, que només entrena un dia a la setmana a Vilafranca però que inmerescudament cada setmana és titular induscutible. Que jo sàpiga, encara no ha demostrat RES!

Un dels molts fets realment increibles!!!

Santi D ha dit...

Que consti que ja ho havia dit en anteriors comentaris. Ni el nou entrenador ha millorat el que hi havia ni els sis jugadors que ha portat (i que habitualment juguen 5) ha millorat la plantilla anterior. Ens queixaven de que l'anterior míster no cridava ni deia res a la banqueta, doncs aquest ......
El plantejament d'ahir patètic. Som el pitjor equip fora de casa (8 punts), amb el nou cos tècnic no s'ha aconseguit ni un. Per tant, preguem perquè els partits de casa l'equip no falli, tothom està apretant (Gavà, Castelldefells, Vilassar, Masnou)i s'ha d'intentar acababar com a màxim 15è per evitar problemes per les compensacions.
Hem d'estar amb l'equip fins el final, i després ja es demanaran responsabilitats a qui correspongui, perquè algú decideix els nombrosos canvis que s'han produït abans i durant la temporada.

Anònim ha dit...

Qué vol dir tenir els jugadors frescos? A veure si resulta que no podran jugar ni un partit a la setamana ... Vingue home¡ A més a més, esmentes a Mario que porta quatre partits sense ser titular. Estic d'acord amb altres comentaris, des de principi de temporada no hem tingut un cos tècnic a l'alçada del Vilafranca ni de la 3a divisió, i qui els hagi triat s'ha lluit.

Anònim ha dit...

Cadascú diu el que pensa i ningú té la veritat absoluta però d'entrenador el Vilafranca l'ha tingut ara bé tots no reben el mateix tracte, a la mínima fora i quedant-se l'equip mermat i fent jugar als joves de la zona.
Si s'hagués confiat i deixar fer com altres han pogut s'hagués vist. El temps acaba per demostrar el que uns no han vist i altres no volien veure.
Cadascú opina temps al temps.

Anònim ha dit...

y no será que lo que no tenemos es junta? quien los ha fichao? ay lo dejo

Anònim ha dit...

Jo crec que el canvi d'entrenador va ser precipitat ja que l'equip tenia moltes baixes llavors. I la baixa d'alguns jugadors també. Si és cert el que es diu en un comentari anterior, sobre que l'Adri Ruiz només entrena un dia, el que s'ha fet amb Dominguez ha estat una presa de pel.
Dels nous només se salva el Dani Medina, però juguen tots. Com és que ha desaparegut el Marcos G. de les alineacions quan estava fent una bona temporada? Com és que es va deixar de comptar amb el Vargas quan ho havia fet prou bé els minuts jugats? Com és que es donen minuts i oportunitats a jugadors que venen de 1a catalana per davant de jugadors de la casa, tant que s'havia insistit en el tema.
La imatge d'ahir penosa, en un camp tant ample cap dels davanters va ser incapaç d'anar-se'n ni una sola vegada del seu marcador. La defensa amb un Antolinez que estava jugant molt bé al mig del camp, feia figa. El mig centre lent en la conducció i amb massa tocs de pilota per fer una passada.
Pinta malament,i sinó tornen aviat Triguero i Boira ....

Anònim ha dit...

no entenc al comenari dedescansa per esta frescos,al mario al 5 primers partits va fer tres gols y exepte al partit de la grama va juga molt be.al eric tambe va quedar fora a palamos,al triguero tambe sense convoca y banqueta,al capi ahir asentat,juga al adri sense entrenar y donan un rendiment fluix,al alberto ha marcat pero ha fet partits molt fluixos,encara que hagi marcat,al lora surt y entra sense explicacio igual que al eloi,han de jugar als millors y als que amb als entrenamens su guanyan,ahir la segona part amb un equipi mes logig y jugan amb tres defenses ven donar millor cara,fem un equip amb als millors y que juguin al k queda a menys que sortin lesions sancions y guardem las jerarquias y la opinio de jugadors que portan molts anys a tercera,a per totes y amunt vilafranca

Anònim ha dit...

Vi picat: Las manos en los bolsillos debe ser por la impotencia que produce el que alguno de tus jugadores no den la cara ante el rival...Una zona de la defensa hace aguas y mirar el tercer gol por la TV, no se puede mover el banquillo???

Anònim ha dit...

Que facil es opinar y criticar de manera anonima , da igual lo que se diga da igual si se tiene conocimiento o no de las situaciones particulares y personales de cada jugador. No somos capaces de reclamar compromiso a gente de edad pero si a criaturas de 19 años que con un poco de paciencia pueden estar marcando la diferencia para nuestro vilafranca en poquito tiempo o es que triguero va a durar siempre?.¿Cuantos de vosotros estuvisteis el domingo viendo el partido?. No hablais de futbol solo criticas , para mi el planteamiento del mister fue un completo error y ¿quien pago las consecuencias de un pesimo partido y una pesima entrega del equipo?, pues los jovencitos, Adri Ruiz minuto 30 y Adria Creixell minuto 50. Hoy en el mundo deportivo venia la misma puntacion para todos los jugadores incluidos los cambios es decir (2). Que facil es hablar de futbol.

Anònim ha dit...

I ho dius tu que tampoc poses el nom oi ANÒNIM?
Si estan a la plantilla es pot criticar tant als joves com els veterans i si no t'agrada ...
Només s'ha donat una dada que és certa i és que es va fer fora a Domínguez (de portes en fora) pel tema de faltar als entrenaments i ara s'ha portar un jugador que sí té la facilitat de fer-ho.

Amb el nou entrenador tampoc s'ha millorat res, tot i tenir un projecte molt diferent del que la directiva li va plantejar inicialment al Delfí així que aquests també s'ho haurien de fer mirar.

Anònim ha dit...

De las puntuacions dels diaris deixemo a vegades fan cagalera,a partits ejm ( montańesa ) jugadors amb puntuacio de 1 la mes baixa del mundo deportivo ,despres han estat titulars,de totes formes calma aixo no ens porta a res,als contraris es deuen esta frotan las mans,que les aiguas tornin al seu cabdal,tenin que guanya si o si al Masnou y sol u farem junts,ya saben que a uns ens agradan uns jugador y altras uns diferents,que se han pres decissions erroneas,pero quedan partits molt complicats y necesitarem a tots,joves y veterans y segur que tots ells donaran la cara per al equip,reflexionem tots.

Anònim ha dit...

Ningu es para a pensar que potser anar al camp del Terrassa, un camp enorme al que no estem acostumats, no era feina facil? A per el seguent partit, casa nostra ha de ser un forti!

08720 ha dit...

De fet si es comparen plantilles, el més normal és que el Terrassa a casa seva te'n foti 4.

a la calle ha dit...

uy uy uy cuando el rio suena agua lleva.... todo el mundo tiene su merecido y este tipo es un falsante

Anònim ha dit...

ah y junta tambien

Anònim ha dit...

Creo que estamos perdiendo las formas,podemos estar de acuerdo o no con las alineaciones,las tacticas,etc,pero el primer interesado en que esto tire es el entrenador,su prestigio esta en juego,es un tipo honesto y trabajador,aunque a veces sube de vueltas sin motivo aparente,dejesmosle trabajar y conseguir su objetivo,el sabra rectificar en lo errado,y potenciar plantilla y sistema.el buey es lento,pero la tierra es paciente

Anònim ha dit...

Las formas no se han perdido en ningun momento creo yo.dices que hay que darle tiempo al entrenador no estamos a principios de temporada,la prueba la tuvimos este domingo, a estas alturas no hay mucho tiempo para tonterias. con algunos jugadores no fue muy honesto mas bien prepotente y altanero. Ser buen entrenador es importante pero ante todo hay que ser persona.

Anònim ha dit...

Anonimo 18:15
Con la reflexion que haces al finalizar la frase, ya se quien eres,y he de decirte que de honesto tienes poco y de potenciar la plantilla creo que no porque antes de que tu llegaras la plantilla ya tenia suficiente potencial.
Tambien he de decir que el Vila se salvara pero no sera por el " Guardiola" que hay en la banqueta, sino por los jugadores que hay en este equipo que son muy grandes.
Siempre VF

Anònim ha dit...

No em sembla gens bé, que el nostre entrenador axi enviat un vídeo del partit de la Rapitenca al club Tarragoni perquè no sancionin al jugador que van expulsar, segons he llegit en una crònica de Mundo Deportivo, això és donar-li avantatge als nostres rivals.

Anònim ha dit...

Com? Algú m´ho pot explicar? Flipa!

Anònim ha dit...

Acabo de leer la noticia , esto es alucinante , lo nunca visto , i a mes el Teixido , dios los cria y ellos se juntan ,la despedida es para mear y no hechar gotas , (a partir de ahora en mi tiene un amigo) friqui que eres un friqui, acuestate

Anònim ha dit...

Al juvenil de l'atletic hi ha un defensa un tal salines que ho estan seguint equips de tercera que prenguin nota

a la calle ha dit...

ha dimitido ya?

Anònim ha dit...

Si és cert el que es diu sobre la gravació del partit de la Rapitenca, que per la informació del "Mundo Deportivo" sembla que si, aquest entrenador no deuria estar ni un minut més davant l'equip i la Junta Directiva hauria de prendre una decisió ja.
Amb quina cara ens ha de mirar a partir d'ara els àrbitres? Per una vegada que s'equivoquen a favor nosaltres mateixos els hem de deixar en evidència? Quants partits hem jugat en inferioritat aquesta temporada?
Per mi és intolerable.

Anònim ha dit...

Lo que pasa es que al buey le queda muy poquito tiempo y si es tan lento .... a lo mejor no llega.
Este entrenador es un bluf, ha traido lo que le ha dado la gana que no mejora lo que había, no ha sacado ni un solo punto fuera de casa y en casa si, se ha ganado, pero a quien? a la Rapitenca y la Grama que estan deshauciados, y también al Ascó (el CAstelldefels le mtió 4) y al Figueres, como antes se había ganadao a Cornella, Terrassa o Palamós.
Han desaparecido los jugadores de la casa (Marcos G, por ej.)no ha probado ni un solo jugador ni creo que le interese.
Nos llevará al desastre.

Anònim ha dit...

Aquí se trata de cargarse todo lo que tenía que ver con Puchi. Ahora sólo queda Javi G. y le toca a él. El próximo será Triguero (fichado por él, recuerdo) y que vaya con cuidado Antolinez.
Se habla de la Junta, pero ya sabemos que hay dos que son los que deciden todo, y no hace falta dar nombres.

Anònim ha dit...

Vinga socis passem pàgina i animem aquest diumenge que és un dels mes importants. Tots al camp. Amunt vila.

Anònim ha dit...

Despres de tants retrets i comentaris, sense anar
a parar a cap lloc i no tenint la certesa del què
realment passa, no trobaria malament una nota
informativa a la web del club per part de la junta
informant als socis i simpatitzans la seva versiò
de tants comentaris els quals no deixen el club ni
a la propia junta èn el lloc que es mereixen

Anònim ha dit...

Em sembla vergoños que aquest entrenador sigui encara a la banqueta...ALUCINANT..

Anònim ha dit...

la junta se esta carrgando este grande club de tercera dimitiria en bloque.

Anònim ha dit...

Com ja he dit des del principi el Vilafranca estirà una temporada més a tercera, no serà una temporada per a recordar però no vull desmerèixer l'esforç que estan fent els responsables del club. Aquesta temporada és el principi d'una altra etapa i estic segur que la Junta actual millorarà i molt la temporada següent. Temps al temps i segur que molts pensaran diferent.
Amb això no vull dir que estigui d'acord en alguna decisió, penso que en alguna es van precipitar, però estan treballant com els que més per a que el Vilafranca estigui dalt de tot.
Dono tot el suport a l'actual Junta i m'hagués agradat que tots els que van començar la temporada també haguessin arribat al final.
El diumenge es guanyarà i el proper a Cornellà, no és per a retreure ara a uns ara a uns altres. Sabem el que hi ha i fins al final hem d'animar, no vull tornar a repetir els meus comentaris sobretot en la primera volta que eren resposta a altres que no volien veure la bona feina que es feia.
Amunt i animem al Vilafranca.

Santi D. ha dit...

Tots crec que estem d'acord que portar avui dia un club de futbol, tal com estan les coses, és molt difícil. I el Vilafranca no és una excepció. Segur que la Junta ha fet coses malament i s'ha equivocat, segur. Soc el primer que ho creu. pero esperaria a passar comptes a final de temporada i ara totho ha d'estar al costat de l'equip, que és el que és, ens agradi o no, per intentar assolir l'objectiu de la permanència un any més que seria molt important.
Després ja en parlarem.

Anònim ha dit...

Quan fotin fora aquest entrenador el.vilafranca començara a agafar aire .. mentrestant ira enfonsant-se poc a poc..

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo en que ahora toca estar a todas con el equipo, pero dado los acontecimientos, no podemos olvidar todo lo ocurrido. Espermos que ganemos esta semana.Es mister que no salga de juerga el sabado para que tenga las ideas claras .