diumenge, 2 de març del 2014

Superioritat manifesta

FC Vilafranca 3 - UE Rapitenca 1
Bon partit del degà penedesenc davant una Rapitenca molt fluixa que s'ha vist superada en tot moment i més a partir del minut 23 quan s'ha quedat amb 10 homes per l'expulsió, amb vermella directa, de Munta (un dels seus millors jugadors junt Alexis) per una pressumpta agressió a Èric Martínez.
Fruit d'aquesta superioritat numèrica, i en el joc, ha arribat l'1-0 obra de Marcos en un gran llançament de falta directa al minut 35. Abans del descans, Eloi ha robat una pilota al darrer defensor visitant i ha servit en safata el gol a Owono que no ha fallat davant el porter Damià. Cal dir que Owono ja havia estavellat una rematada de cap al pal amb el 0-0.

Moment en el que Alberto Edjogo-Owono feia el 2-0. És el seu tercer gol des de que arribà aquest mercat d'hivern.
(foto: La Prèvia)

El segon temps ha transcorregut de forma similar. El 3-0 ha estat obra d'Adri Ruiz de jugada individual per banda esquerra i de xut creuat al pal llarg de Damià. Era la sentència. A partir de llavors, els vilafranquins s'han relaxat un xic i el visitant Iván ha fet l'anomenat gol de l'honor en una internada per banda dreta.
En els prolegòmens del partit, el club ha homenatjat Pepe Fos pels seus 1000 partits oficials com a Delegat i a en Josep Sauleda (ja retirat) pels quasi 40 anys fent les cròniques del FC Vilafranca en diferents mitjans de comunicació escrita. A tots dos, enhorabona!!!

Gran Reserva: Divendres, Valerio rebia l'alta del neuròleg per tal de poder tornar a fer activitat física. Dimarts tornarà als entrenaments. Tot i que farà treball a part del grup i la seva tornada als terrenys aquesta temporada no és segura, és una gran notícia tenir-lo de nou entre nosaltres.

Vi picat: Demà farà exactament un any del darrer penal a favor que ens han xiulat. Va ser a Balaguer i el va transformar Puchi, al minut 94, per fer l'1-4 definitiu d'aquell dia.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha guanyat i objectiu aconseguit. A més les quatre places de descens ja estan concedides. Només cal estar el més adalt possible.
Els equips que ja han aconseguit la permanència i que no dispiten l'ascens pot beneficiar perqué ja no es juguen res però pot perjudicar perquè els rivals directes se'n poden beneficiar. És el cas del Santfeliuenc que avui a perdut amb el Masnou i això fa que se disputin places amb el Vf.
Repeteixo tranquils que el Vf no baixarà no ha estat mai en descens.

Anònim ha dit...

algú sap que li passa el davanter Mario, fa tres partits que no juga quan estava en un bon moment de forma.
amunt vila

Santi D. ha dit...

Jo ahir l'hagués fet jugar doncs l'Owono no serveix pel joc directe que a vegades es fa servir, a més a més, estava molt sol. De totes formes l'important era guanyar. Ara tenim quatre partits a casa claus: Masnou, Castelldefells, Santboià i Cerdanyola. Si no fallem en els partits de casa i esgarrapem algun puntet fora (Gavà, per ex.)crec que l'objectiu s'haurà assolit.
Però s'ha d emillorar.

Anònim ha dit...

La posició 16a amb 38 punts s'aconsegueix per les dinàmiques que hi ha dels equips.
Aquesta posició és insegura, a 2B és segur el descens del Prat i fa que la posició 17 es converteixi en zona de descens però si un altre equip català baixa llavors la 16a
també ho és. És clar també s'ha de mirar els ascensos en la promoció.
Si no és així em corregiu.

PERICO ha dit...

Casualitat o no quan el vf perd els comentaris i opinions pujen a 24-18-14 pero si guanya costa molt mes no hauria de ser aixi anims vf i a molt de resentit i tots saben qui son : molt bon partit de Medina Adri comença a despuntar Ivan tecnica personificada Owono golejador Mario treballador Marcos el millor del partit Antolinez un crak tots un 10 i encara faltava Boira Triguero vargas Valerio sens dupta millor equip i grup ara que abans i aquili piqui que rasqui

Anònim ha dit...

Sense dubtes als nous han estat un acert,son tots grans jugadors,la parella de centrals,eric y medina se esta afiançan,al migcentre comença a controla amb autoritat la parcela,davant al adri li falta partits a tercera,pero te detalls de qualitat,al owono experiencia y efectivitat,al mario rapidesa,força y clase .
En resum a mi me agradan tots y amb la base que ya estaba,boira,antolinez,lora ,marcos, triguero,al nostre gran porter,etc,crec que acabarem força be la temporada,amunt VF

Anònim ha dit...

Malauradament la rapitenca va juga amb 10 jugadors cuasi tot el partit.m'agradaria veure com quedarien amb 11 jugadors tot 2 equips.Sense dubte el vilafranca estara lluitant per no descendre de categoria fins l'ultima jornada

Santi D. ha dit...

Quants partits ha hagut de jugar el Vilafranca amb deu jugadors aquesta temporada? Uns quants

Estarà lluitant per no descendre igual que la temporada passada, i a l'igual que uns quants equips més: Rapitenca, Masnou, Castelldefells, Cerdanyola, Santboià, Vilassar, etc.
Crec que l'objectiu no és altra que la permanència.

Anònim ha dit...

Y una M..... con los dos lumbreras de entrenador que han pasado esta temporada , lo tenéis negro , fuera no conseguiréis ni un punto y como pinchéis solo un partido de casa , sentenciados

08720 ha dit...

La clau està als partits de casa, on no es tindria que escapar ni un punt tot i que és complicat. Si es pogués esgarrapar algun puntet fora...

Santi D: ha dit...

A anònim: 11:34

(Comentari a regust de jugador rebotit o similar)

Ja t'agradaria a tu que el Vilafranca estigués sentenciat ...
I quan aconseguim algun punt a fora de casa ja t'ho recordaré.
Jo tampoc estic d'acord amb moltes de les decisions dels entrenadors que hem tingut, ni molt menys, però això no significa que vulgui que el FC VIlafranca vagi malament, no entenc aquesta rencunia.