diumenge, 23 de març del 2014

Un equip

UD Cornellà 0 - FC Vilafranca 0
Punt més que merescut el que s'ha endut el degà penedesenc de la seva visita a Cornellà. Els vilafranquins han jugat un dels millors partits de la temporada a camp contrari i han tallat la ratxa de 7 derrotes seguides com a visitants. Els locals, per la seva banda, no han trobat la manera de 'fer mal' a un Vilafranca compacte, seriós i molt ordenat en defensa. Els que hem presenciat el partit hem marxat amb la sensació que amb una mica d'encert a l'hora de culminar els contraatacs s'haguès pogut assolir, fins i tot, la victòria. L'empat és més bo encara si mirem els resultats d'altres equips de la zona baixa (on no ha guanyat ningú).
A la primera part el Cornellà ha gaudit d'un parell d'aproximacions ben resoltes per Marc Ramírez però la més clara ha estat d'Èric Martínez, al minut 34, quan a la sortida d'un còrner la pilota li ha caigut als peus i la mitja volta l'ha aturat, en dos temps, Iñigo damunt la línia de gol.

Els jugadors, abraçats, respectant el minut de silenci que s'ha guardat abans de l'inici del partit
(foto: La Prèvia)

Com era d'esperar, al segon temps els locals han apretat un xic més en busca de la victòria però sense gaire profunditat. Prova d'això és que una de les poques oportunitats no ha arribat fins al minut 86 amb una rematada de cap de Manu que ha sortit fregant el pal dret de Marc Ramírez.
Abans, un parell de contres en superioritat numèrica portades per Lora i Adri Ruiz no s'han concretat en fallar la darrera passada.
El col·legiat del partit, Carballo Vázquez, que en línies generals ha fet un bon arbitratge, ha mostrat excessives targetes pel que ha passat damunt del camp. El tècnic local, Jordi Roger, ha acabat expulsat en el temps d'afegit i, a roda de premsa, s'ha mostrat molt dur amb l'estament arbitral a qui ha titllat de 'dictadura'.

Gran Reserva: Haver recuperat efectius, lesionats fins ara, com són Marcos o Santi Triguero de cara al 'rush' final de Lliga. Ja només queda Boira a l'infermeria i Valerio, que no descarto que pugui jugar alguns minuts abans d'acabar la Lliga...

Vi picat: Durant la setmana s'havia parlat del duel dels germans Edjogo-Owono. No ha estat possible. Juvenal, pel Cornellà, no ha anat convocat i el vilafranquí Alberto, amb gastroenteritis, ha estat a la banqueta però no ha pogut disputar cap minut.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel punt i molt chula la foto

llunya ha dit...

Felicitats per el punt assolit, ben treballat l´empat, ara només cal que el nivell de joc i planteix d´avui es repeteixi per consolidar la categoria.
Quan es fan be les coses tambe es reconeixen.
Amunt Vila.