diumenge, 13 d’abril del 2014

El Vilafranca 'palma' a casa

FC Vilafranca 1 - UE Castelldefels 2
Primera derrota del degà penedesenc com a local aquest 2014 en un partit on el més just haguès estat un empat. Tot i avançar-se al marcador, els vilafranquins han vist com el Castelldefels capgirava el resultat amb un gol al final de cada temps.
Als 23 minuts, Adri Ruiz posava en avantatge al Vilafranca després de rematar una centrada de Javi González per banda dreta i d'aprofitar, ell mateix a boca de gol, el refús del porter August. Semblava que s'arribaria al descans amb l'1-0 però en la darrera jugada de la 1a part els visitants ham empatat. Una passada en profunditat, aparentment sense perill, no ha estat ben calculada per Marc Ramírez que davant la impossibilitat de blocar la pilota ha refusat amb els peus des de terra amb la mala sort que ha rebotat al cos de Gilberto introduïnt-se mansament l'esfèrica dins la porteria vilafranquina...

La desolació en els jugadors vilafranquins en acabar el partit era evident
(foto: La Prèvia)

El segon temps ha començat amb una doble oportunitat per a Èric Martínez i Santi Triguero a la sortida d'una falta però la rematada final del vilanoví ha sortit fregant el pal. Els minuts anaven passant i tot indicava que l'empat satisfeia a ambdós conjunts de cara a seguir sumant en la lluita per salvar la categoria el més aviat possible. Les ocasions més clares arribaven a pilota aturada i així ha arribat el gol mariner a manca de 7 minuts pel final. Un còrner servit des de banda esquerra l'ha rematat al segon pal, tot sol, Marc Martínez per a batre un Marc Ramírez que no ha pogut fer res.
La setmana vinent descans per la disputa de la Copa de les Regions UEFA per part de la Selecció Catalana Amateur. El proper partit del degà penedesenc serà el Dia de Sant Jordi, entre setmana, al camp de l'Europa.

Gran Reserva: La visita al Muncipal de Jiménez, un dels grans davanters del Vilafranca a finals de la dècada dels 70. El seu retrobament amb Pere Montserrat, directius i seguidors d'aquella època o excompanys com Pepe Fos o Font (pare del Robert) ha estat entranyable.

Vi picat: La mort, ahir, de l'exentrenador del degà penedesenc les Temporades 2002/03 i 03/04, en Josep Alonso als 62 anys d'edat. Des d'aquí el més sincer condol a la família i amics del conegut 'míster' a tot el futbol català i, sobretot, al Penedès i Garraf.

11 comentaris:

PERICO ha dit...

EL BLAT A DE ESTAR AL SAC I BEN LLIGAT patirem patirem patirem fins al final avui a faltat caracter anims jugadors cos tecnic i aficio.

Anònim ha dit...

Llevamos 5 partidos y solo hemos marcado 4 goles,suerte que algunos de los goles nos han dado puntos,pelota parada,chut de lejos y vaselina,creamos pocas ocasiones,habria que decirle a algun delantero que a futbol se juega con los pies,no con la cabeza,eso de peinar para continuar la jugada no sirve,no se baja a recibir,no hay dinamismo,jugamos un futbol de ataque anticuado,pelotas verticales por arriba,supongo que asi lo demanda el entrenador,cambios sorprendentes,ausencias inexplicables,y titulares que se pasean y no imprimen caracter al ataque,y solo marcando un gol o ninguno oganas sufriendo ( las menos) o empatas o pierdes,quedan 5 finales y hay que ganar y ir a ganar,proxima parada Nou Sardenya,suerte y adelante.

Anònim ha dit...

Tens rao al equip la esta aguantan la defensa la porteria y la mitja,a vegades,ens falta ser agresius a dalt,tampoc entenc que al davanters esperin la pilota per dalt y no es belluguin per rebre a banda o baixan a rebre y crea espais,tenim que millora molt devant,si no volem patir,per darreraestan apretan no ens podem dormir.

Anònim ha dit...

Del partit d'ahir es poden treure algunes conclusions:

1. Quants jugadors dels anomenats "de la casa" hi havia a l'alineació inicial? 0.
No Marcos G. (ja fa dies que no compta), ni Antolinez, ni Lora, ni Creixell, ni Vargas, ni Jorge, ni..

2. Falta total de gol. Si treiem al Santi Triguero els devanters no tenen categoria per a la 3a divisió. Agradi o no agradi, però és una opinió.

3. El partit del Cerdanyola serà vital. S'ha de guanyar si o si.

Anònim ha dit...

Per mi triguero per darrea de mario,y a las bandas lora y eloy,gent rapida a dalt,que amb bones pa sadas farian molt mal,aguantan la mig camp boira y ivan,y darrera la linea me fiable,marc,javi,medina, eric y font,y a jugar al futbol,y a fer punts de tres en tres ¡¡

Anònim ha dit...

Per mi, Adri Ruiz ha de jugar. Antolinez indiscutible, i darrera donaria més minuts a Marcos G.
Jorge per banda esquerra també faria mal.

Anònim ha dit...

Antolinez ha baixat el ritme fa 4 o 5 partits,encara que a nivell jugaria,al adri marca gols importants,es cert que podrian entrar en el equip,tindre 13 o 14 titular entre cometes es del tot logic,me agradan als post de enguany son por lo menys constructius,sense falta a nibgun y expresan las opinions amb educacio

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb anònim 22:06, anònim 13:16 i amb anònim 17:33.

La imatge donada el diumenge no va agradar gaire.
Hi ha calitat suficient per jugar al toc de pilota, el Castelldefels ho va fer.

La meva alineació per la pròxima setmana per l'Europa es: MARC, JAVI-MEDINA-ERIC-FONT, BOIRA-IVAN, ADRI-LORA-ELOI, TRIGUERO.

Però lo MÉS IMPORTANT, i per sobre de tot AMUNT VILAFRANCA!

llunya ha dit...

Mal resultat el d´ahir, em ratifico en els meus pensaments, no sabem jugar amb resultat a favor.
He escoltat per radio la renovacio de l´entrenador, personalment no m´agrada, res mes a comentar.
Epero que els jugadors tindrán la serenitat que cal per aconseguir els punts que donin la permanencia matemática.
No estic gens satisfet.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

Us heu fixat quin equip sortiria amb la classificació dels 11 primers del MVP Biosca:

Marc Ramirez; Javi G, Medina, Domínguez, Font; Marcos, Oriol Molins, Antolinez, Boira; Santi Triguero i Valerio.

Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Que vols dir amb aixo del equip del mvp?