diumenge, 6 d’abril del 2014

Empatx d'empats

CF Gavà 1 - FC Vilafranca 1
Els 7 darrers partits del Vilafranca a Gavà havien acabat en empat i, per a no trencar la tònica, el desenllaç final d'avui ha estat el mateix. Així doncs, ja en van 8 de seguits.
El matx no ha començat gens bé ja que, al minut 10, el col·legiat Congost Larrosa ha assenyalat penal per una suposada falta de Creixell en un llançament de falta a l'àrea vilafranquina. La pena màxima l'ha transformat Uri enganyant Marc Ramírez.
El mateix Creixell, amb targeta, ha estat substituït per Boira al minut 26. L'entrada del ribetà (que reapareixia després de la lesió a la mà) ha canviat el signe de l'encontre. El Vilafranca s'ha fet amo i senyor del mig del camp i ha començat a crear perill a la porteria local. Una passada en profunditat a Santi Triguero l'ha aprofitat aquest per marcar, de preciosa vaselina, el gol de l'empat. Abans del descans, el mateix Triguero ha pogut fer el segon, després d'una gran jugada per banda de Vargas, però la seva rematada l'ha tret sota pals un defensor del Gavà.


(imatges Gavà TV)

La 2a part ha començat amb una altra ocasió pel degà penedesenc. Un còrner servit per Triguero l'ha rematat de cap Èric Martínez i la pilota s'ha estavellat al travesser. El Gavà, sabedor que l'empat no li servia de gaire, ha anat en busca de la porteria vilafranquina però ha topat sempre amb un inconmensurable Marc Ramírez. Primer ha salvat una rematada de cap de Quiles i ja cap al final una altra de Sergio López quan tothom cantava el gol.
El punt sumat té més valor pel que deixa de guanyar el rival que no pas pel que sumes tu. I és que una victòria local els hauria posat de ple en la pomada d'equips que volen evitar els descensos compensats de 2a B. Ara, en canvi, segueixen fora de zona de perill però tenen darrera l'alè de Vilassar Mar i Rapitenca.

Gran Reserva: El partidàs de Boira, la definició de Santi Triguero en el gol i les aturades de Marc Ramírez. L'equip ha estat bé en general però quan tens individualitats que et marquen la diferència tot és més fàcil.

Vi picat: Que ens assabentèssim de l'amistòs davant l'Igualada el mateix dijous a la tarda i a través d'un exjugador vilafranquí ara a les files igualadines. Crec que no és gaire correcte. Una més.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin golarro de Triguero , com es pot dubtar de la seva titularitat

Anònim ha dit...

Lluís, t'ho que ho saps casi tot (dic casi, perque com tu be dius, de vegades no t'avisen de segons quines coses).
Es veritat que la junta volen formar de cara a la pròxima temporada un equip amb jugadors de la comarca?
Tinc entés que ja es volia fer aquest any, per això hi han molts joves de vilafranca i els envoltants.
Perque de ser així el "Sr." entrenador que tenim ara, continuarà l'any vinent?
Perque de jugadors de la comarca desde que ell ha arribat, poc a poc els ha anat treient del mig.
Marcos (el central) va arribar ell i la banqueta. Crec que amb el Delfí ho feia força be.
Eric Roca (ara està lesionat) pero quan l'ha tingut be ha estat a la grada.
Creixell, molts partits a la grada. Ara el possa perque no te mes pebrots. Ara a veure que fa desprès de la desgracia que va tenir diumenge de provocar un penal. Potser si l'hagues provocat un dels seus jugadors no l'hagues canviat.
Lora (va començar jugant) i quan semblava que habia agafat el ritme i marcava gols (dues setmanes seguides St.Feliu i la Grama)de cop i volta el seu a la banqueta. Per cert diumenge el va tenir escalfant casi tot el partit.
Vargas, va començar estant moltes moltes però moltes setmanes a la grada (crec que en van ser 7 o 8)ara sembla que el posa, a veure fins quan.

No ho se, però crec que la junta li hauria de fer entendre amb aquest "Sr." que els jugadors de la comarca son els que hauria de cuidar una mica més. En realitat són i seran els que faran més gran amb aquest Vilafranca.

Per cert Lluis, felicitar-te de la tasca que fas, poca gent t'ho agraeix.

La prèvia ha dit...

@Anònim 20:03: Abans que res, moltes gràcies. A veure...
Avui hem tingut a Esports 21 al President, en Joan 'Giró'. Entre altres coses, ha confirmat que, si tot va bé, Manel Delgado continuarà un any més a la banqueta com es va acordar en el seu dia quan va fitxar. I també que la idea és que cada vegada hi hagi més jugadors de 'casa'.
No sé si va lligada una decisió amb l'altra però, com bé dius, enguany no han tingut gaire participació (tret d'alguns casos). A mi, sincerament, m'importa poc. Si són de casa (i tenen prou nivell) doncs millor però el que realment vull són jugadors que defensin la samarreta al màxim vinguin d'on vinguin.

Anònim ha dit...

Lastima que no pude escuchar al presidente , pero por lo que comentas , tenemos que aguantar una temporada mas al impresentable y prepotente este ? pues vamos arreglados , este se cree que es dios , pero si solo lleva cuatro partidos en tercera división , todo el merito de la temporada es la calidad que tienen estos jugadores , el entrenador es una titella , gracias por los servicios prestados y a la PUTA CALLE !!! espero que no nos arruine el futuro.

Perico ha dit...

Aquest comentari nomes la pogut fer un exjugador resentit pero no pateixis el futur del Vilafranca esta garantit no per persones com tu sino per gent que treballara i animara els diumenges aquest club centenari tot i aixo et donc les gracies per haber defensat el club a la teva etapa . VISCA EL VILAFRANCA

Anònim ha dit...

El mister es un gran entrenador y lo esta y demostrando,el equipo acabara arriba.
Jugadores dela comarca ? Buenos jugadores sean de donde sean,dejemonos de sentimentalismos,si queremos un vila fuerte ha de ser asi.
Mirar los goles del equipo quien los ha marcado,de la comarca no,incluso hay jugadores de la comarca que llevan partidos de paseo,dejemonos de ostias,si hay que hacer un gran equipo,grandes jugadores y con ganas sean de donde sean,y con compromiso,hay jugadores que hacen 400 km a la semana y no por supuesto no son de la comarca.

Anònim ha dit...

Estic de acord amb al ultim comentari,fer tans km per entrenar y jugar son ganas y compromis,no crec que sigui per diners,jajaja,ya saben com esta la tercera divisio y el futbol en general.
Penso que al fet de ser de la comarca no es ( patente de corso) per jugar al equip.
Tenem que jugar al millors y al que millor estiguin de forma,farem grans cosas tots plegats ya u veureu

Top Futbol by FG ha dit...

Basta de mentiras:
1-Delgado no continuará.
2-Ya han hablado con un entrenador para el año que viene.
3-Supongo que es el discurso para no desestabilizar al equipo.
4-Apuesta total por la cantera. No hay dinero.
5-Cuando acabe la liga doy el nombre.

Santi D ha dit...

Espero que aquest diumenge l'equip certifiqui la salvació i espugui planificar amb tranquilitat.
Per sort i per treball, els desitjos d'alguns que volien veure a l'equip enfonsat a la misèria, de moment, no s'han complert.
Segurament, el president i la seva junta s'han equivocat. Segur. Però se'ls hi ha de reconèixer el mèrit d'agafar el Vilafranca en un moment molt difícil i prendre decisions, equivocades o no.

Anònim ha dit...

puedes dar el nombre ya si quieres o sabes,aunque lo dudo,jugadores de la comarca y sin un minimo de preuspuesto a jugar con el torreforta,almacelles etc,dentro de un año,a mi me parece que el entrenador esta haciendo un buen trabajo,trajo grandes jugadores que le estan dando rendimiento y el equipo poco a poco va cojiendo un buen nivel,veamos como acabamos y planifiquemos mejor la prox temporada,lo que si pediria es que en el proximo curso fueramos todos a una,nos ira mejor.

Anònim ha dit...

No os preocupeis, que esto lo arregla el triunvirato que manda en la Junta y en el Club, que hace y deshace a su antojo.