diumenge, 27 d’abril del 2014

I tan amics

FC Vilafranca 0 - Cerdanyola Vallès FC 0
Empat just el que han protagonitzat Vilafranca i Cerdanyola que no satisfà a ningú en les seves aspiracions d'assegurar la permanència el més aviat possible. El partit no serà recordat per la seva qualitat futbolística ja que els 90 minuts de joc han estat un cúmul de despropòsits.
En tota la primera part només hi hagut un parell d'arribades amb perill (una a cada àrea). Per part vilafranquina, una cavalcada de Santi Triguero que ha acabat amb un xut creuat al pal esquerre de la porteria de Coca i per part visitant, un gol anul·lat a Quim Solano, per fora de joc, després d'una rematada de cap a llançament de falta de Puchi.

Puchi i Marcos estrenyent les mans un cop finalitzat el partit
(foto: La Prèvia)

Si el primer temps ha estat avorrit, el segon dolent de solemnitat. La forta calor regnant, els nervis pel que hi havia en joc i el cansament acumulat pel fet d'haver jugat entre setmana han convertit l'encontre en un espectacle poc atractiu per a la poca gent que s'ha acostat al Municipal.
La zona baixa de la taula s'ha comprimit i de quina manera... Urgeix guanyar un partit ja per a no patir més. Aquesta setmana doble oportunitat. Dijous a Manlleu i diumenge al Municipal davant La Pobla Mafumet. No s'hi val a badar. Del contrari, hauríem d'anar a jugar-nos-ho tot a Figueres en el darrer partit de Lliga.

Gran Reserva: Que Joni Puchi va deixar bona empremta ho sabíem tots. Avui però ho hem comprovat. A banda de l'habitual, en aquests casos, retrobament amb excompanys fins i tot s'ha fet fotografies amb afeccionats vilafranquins.

Vi picat: La mort de Tito Vilanova ha estat un cop dur per al futbol català. El ser un personatge públic ha donat més rellevància al tema però tots tenim un amic o famíliar que, malhauradament, ha estat víctima d'aquesta malaltia. A tots ells, ànims en la lluita. Que en moltes ocasions la vida  ens dóna una segona oportunitat.

14 comentaris:

llunya ha dit...

Mal resultat el d´avui que era l´oportunitat d´afiancar la categoria ja que dijous Manlleu es gairebe imposible puntuar vist que no s´aconsegueix res positiu fora del municipal, nervis front La Pobla i Figueres complicat, patir fins l´ ultim minut i penso que no hauría estat necesari si no s´haguessin fet tans canvis.
Espero que els jugadors que son bons profesionals facin el que saben que es jugar a futbol encara que no sigui el que vol l´entrenador pero si el que conve al club.
Amunt Vila

Santi D. ha dit...

Vull recordar que quan es va destituir l'anterior entrenador l'equip era 15è amb 19 punts després de 18 jornades. Ara, amb 35 l'equip està el 14è amb 41 punts, i encara sense estar salvats. però, clar, s'han fet is o set fitxages nous, portats pel nou míster, i encara ens tocarà patir fins el darrer partit.
Ho vaig dir la setmana passada, no s'hauria d'haver ratificat ni renovat a l'entrenador. L'equip no juga a res, sempre s'equivoca amb el canvis, sempre, i no es crea ni una sola ocasió de gol.

Anònim ha dit...

S'ha de gunayar a la Pobla si o si el proper diumenge. Fora de casa ja ha quedat demostrat que som incapaços de guanyar a ningú. Ni al Manlleu que ha perdut amb la Gramanet.
I totalment d'acord amb tothom. Jo tampoc hagués renovat a aquest entrenador. L'equip no juga a res i no fa ocasions de gol.

08720 ha dit...

Crec que hi ha una mica de "canguelo". Els de baix estan guanyant i està demostrat que fer massa quinieles no funciona, tothom necessita els punts i la lògica a vegades no funciona, es necessiten més punts i només queden tres partits... Lo bo és que amb els equips que juguem no s'hi juguen res però s'ha d'apretar una mica més..

Anònim ha dit...

El que dic més que futbol mirem el resultat i ara la posició en que s'està. Aquest últim partit ha estat una mostra amb l'empat és suficient per tant de futbol res. El Cerdanyola a més s'emporta l'average en cas d'empat.
els partits que venen només serviran per jugar a l'empat i el més accesible serà el de la Pobla ja que ho té tot fet. Contra Manlleu serà un pel més complicat pel fet que així s'assegura estar en una posició més digna.
Fins ara tots es disputaven alguna cosa els que venen seran més suaus on el Vilafranca pot treure punts.

Anònim ha dit...

Esperem que sigui així, com es diu en el darrer comentari, perquè sinó ..... estem apanyats

Anònim ha dit...

Juguem a amagategui,amb por,al entrenador no deixa combinar,no acerta amb las alineacions,als cambis com al tata martino al minut 65/70,als que surten surten freds y amb pocs minuts per devant,a casa al ultim parit que habia de guanyar juguem amb dos puntas,al entrenador li esta pesant molt y molt la situacio,ultims 5 partits un gol amb aixo es diu tot,al proper any a tercera (espero) jugarem igual ???.......penso que si.

Anònim ha dit...

Per el que es comenta en aquest blog, sembla una opinio compartida la de que aquest entrenador no agrada, potser nomes a la Junta Directiva que ho deuen tenir molt clar que es mantindra la categoria enguany i de seguir aixi ja es baixara l´any vinent, no s´adonen de que no es pot jugar amb tan poca ambicio i ganes de guanyar, s´ha de ser mes valent i no nomes pensar amb l´empat i si hi ha sort ja farem un gol, amb aquesta actitud acabem perden i es una llástima per els jugadors i el Club que mereix quelcom millor.
Amunt Vila

Santi D. ha dit...

Ahir vaig sentir la tertúlia del programa de radio Esports 21, crec que va ser molt interessant i voldria deixar alguns apunts per a la reflexió:

1. Un ex-jugador del Vilafranca, d'aquell recordat equip de gent de casa, l'Octavi Ripoll, quan li van preguntar perquè creia que la gent no baixava més al camp, com a ell mateix li passava, va dir que la gent no coneixia als jugadors, que la gent s'identifica més amb l'equip quan els jugadors són d'aquí i coneguts. I a una altra pregunta, també va dir que ell considerava que podria jugar més gent de la comarca a l'equip, que es podria fer més en aquest sentit.

2. Després, a la segona part de la tertúlia, va intervenir un membre de la Junta Directiva actual, i quan va sortir el tema del futbol base, va dir "quina base?" volen dir que no tenien.

Jo li diria que si no vaig equivocat, la FE Atlètic Vilafranca es filial del Vlafranca, i aquest pot disposar de tots els jugadors que necessiti. Abans de debutar amb el primer equip del Vilafranca on havien jugat el Dani Antolinez, el Marcos Gaudies, l'Alex Moreno, l'Eric Via, per exemple?
Crec que no havien passat de 3a catalana ni del juvenil, però el senyor Puchi els va fer debutar. Aquesta és la diferència.

No diguem que no tenim base, la base no només s'ha de tenir per fer diners i després fitxar set o vuit jugadors de fora, com ha passat en molts llocs, s'ha de treballar i confiar en ella.

I crec que aquestes dues intervencions deixen clara la diferència de parers.

Anònim ha dit...

ESTIC TOTALMENT D'ACORD AMB SANTI D.

JA HAN DEIXAT CLAR QUE VOLEN DE LA BASE (TANT L'ACTUAL ENTRENADOR COM LA JUNTA).

CREC QUE S'HAN PRECIPITAT EN LA RENOVACIÓ DEL MISTER.
DIUMENGE PASSAT AL CAMP EM VA DONAR LA SENSACIÓ QUE L'EQUIP ANABA PERDUT, COM UN VAIXELL A LA DERIBA.
EL VILAFRANCA NO JUGABA A RES. L'ENTRENADOR ES PODRIA PASSAR PER QUALSEVOL DELS CAMPS QUE HI HA AL MUNICIPI PER VEURE SI SE L'HI ENGANXA ALGUNA COSA, PERQUE......, SENSE COMENTARIS.

MOLTS VILAFRANQUINS L'ÚNICA COSA QUE VOLEM ES QUE EL VILAFRANCA PUGUI ESTAR TOTS ELS ANYS POSIBLES A TERCERA DIVISIÓ, PERÒ ES NORMAL QUE MOLTES VEGADES LA OPINIÓ QUE ES DONA SIGUI LA QUE ELLS NO VOLEN ESCOLTAR, PERÒ EN TOTES AQUESTES OPINIONS HI HAN MOLTES VERITATS, I LO QUE VOLEM SON LES COSES CLARES DESDE UN BON PRINCIPI.

NOMÉS DESITJO QUE EL VILAFRANCA TINGUI LA PERMANÈNCIA EL MÉS AVIAT POSIBLE. I QUE TANT TITULARS COM SUPLENTS HO DONGUIN TOT, QUE DE AIXÒ NO EN TINC CAP DUBTE.

AMUNT VILAFRANCA.

Anònim ha dit...

El futbol base ha de ser el fonament de qualsevol equip. Si estan en les categories superiors el primer equip també estirà adalt, a més es necessita un futbol base per tema deportiu i també econòmic, molt o poc però genera ingressos gairebé fixos.
També cal que augmenti el nombre de socis, no és el mateix tenir 150 socis que 500 o mil. Els jugadors que són apreciats per altres clubs i són cotitzats s'hauran de retenir d'alguna manera, per tant cal diners també i cal buscar fòrmules per generar-los.
Prefereixo està a una categoria inferior amb jugadors de casa qie de fora. Ara bé el soci ha de veure que a vegades hi ha més o menys nivell i per tant s'estirà més adalt o més abaix.
La primera volta es veia més protagonisme als jugadors de casa, alguns inclús es consolidaven en la titularitat aconseguin triomfs importants amb equips d'entitat dels 41punts 19 punts en 18 partits van ser aconseguits comptant amb aquests jugadors i això que l'equip es va resentir per lesions, expulsions i alguna baixa que no sé si van ser perquè altres, joves de casa, els hi prenien el protagonisme.
Tot pel bé del Vilafranca i la temlorada vinent ja es veurà.

Anònim ha dit...

Jo em pregunto perquè voleu el futbol base. Suposo que fer caixa i així pagar als 15 o 16 jugadors que venen de fora.
I això, tal com ha passat en molts equips (Gramanet, Vilanova, Gavà o darrerament i sense anar més lluny el Sant Andreu)no pot funcionar.

Anònim ha dit...

El diumenge per la sexta a les 21:30h, jordi èvole, programa sobre el negoci del futbol amb el joves. Possiblement sigui del vostre interès.
Cal dir que milions i milions de joves volen ser futbolistes, una altra partida d'altres esports i uns quant pocs volen ser metges, ingeniers, . . . .
El negoci està en els joves.

Anònim ha dit...

Anònim 17:48 , pues volem el mateig que vosaltres , nomes que nosaltres es per pagar jugadors tal com dius tu i vosaltres per pagarse a si mateig , ja que el negoci que teniu no el voleu dexar escapar