dimarts, 15 d’abril del 2014

Un any més...

El FC Vilafranca va comunicar ahir al vespre la renovació per a la propera temporada del responsable del primer equip, Manel Delgado, i de tot el cos tècnic actual. La notícia arriba un dia després de perdre a casa davant el Castelldefels però amb l'equip ben posicionat, llevat d'hecatombe en les 5 darreres jornades, per a mantenir la categoria (falten 3 punts per no haver de patir amb els descensos compensats de 2a B).

Manel Delgado estrenarà la nova gespa del Municipal vilafranquí 
(foto: La Prèvia)

Delgado va arribar a mitjans d'aquesta temporada, procedent del Sant Andreu (on feia feines d'scouting dels rivals de forma no remunerada) per a substituïr Delfí Ferreres. Els seus números, 21 punts en 15 partits (1,40 p.p), són sensiblement superiors als del seu antecessor, 19 punts en 18 partits (1,06 p.p). D'aquests 21 punts sumats, 19 han estat a casa (on fins aquest passat diumenge no coneixia la derrota) i 2 a fora (empats a Cornellà i Gavà).

16 comentaris:

Anònim ha dit...

UUUFFF !!!! Pobre Vilafranca , pues nada , suerte, que la vamos a necesitar , tienen que ir muy mal las "arcas" del FC Vilafranca para renovar a este personajillo.

Anònim ha dit...

El silencio a veces también es una opinión...

Anònim ha dit...

Per mi una mala notícia. Ha ignorat totalment el futbol comarcal i el futbol-base en el temps que porta aquí.

Anònim ha dit...

Mala noticia per la cantera i futbol comarcal...

PERICO ha dit...

Quina es la cantera del Vila de quina base estem parlan i el futbol comarcal no parlem per parlar a quines categories juguen i realment volen i tenen el compromis per fer-ho per mi seria maravellos tenir molts mes de casa pero volen?

Anònim ha dit...

D'on han sortit Marcos, Antolinez, Jorge, Eric Roca, i altres que no són aquí com Marchan, Eric Via, Alex Moreno? D'algun lloc han sortit encara que no t'agradi.
Quan es dóna l'oportunitat clar que volen els jugadors, i quines categories jugaven?

Santi D. ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari anterior. Fins on jo sé, el Vilafranca pot disposar de tots els jugadors de la Fundació que vulgui: amateur i juvenil. I a la comarca hi ha altres equips (Molanta, Moja,..)
Per cert, sabeu qui va fer debutar a la majoria d'aquests jugadors a 3a divisió? Un tal Puchi.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els dos últims comentaris.

Desprès de lo que el mister els hi va demostrar el diumenge amb aquest joves, no em subtaria gens que vulguin marxar.

O també els criticaran si marxen?
Es llogic que si un jugador de la casa creu que l'entrenador no el valora lo suficient, vulgui altres reptes (inclus categories inferiors). No es que no vulguin jugar al Vilafranca, es que de vegades no els deixen jugar.

També es veritat que hi han jugadors de fora que fan 400km cada setmana per a venir al Vilafranca. Però això ens costa uns calers que ens els podriem estalviar.


M'agradaria sapiguer que es lo que pensa realment la junta de tot això, o realment tant els hi fot?

Lluis, el pròxim cop que entrevisteu al Presi per Esports 21, podriu donar un telèfon o un email, per a que així els socis i aficionats del Vilafranca li puguin fer-li preguntes i que ell les pugues respondre.
Perquè deu ni do de lo que han dit, a lo que realment han fet.

Ara lo més important es conseguir aquests punts i poguer descansar.

Ai, ai, aiiiii,..., que trobem molt, però molt a faltar amb en PUCHI.

AMUNT VILA!

Anònim ha dit...

Però ja que estava a l'agenda al principi hagués tingut que començar i amb els mateixos jugadors del principi, per tots sants hagués estat fora.
Arriba sis fixatges i ja veus amb els 16 partits de 2a volta 18 punts i sort que els que haurien d'anar per sota han visitat el camp Vf perquè si arriba a ser al revés, ufff. A més amb tot el que s'ha portat no s'ha igualat la millor ratxa. Abans només eren dards en els articles ara res. Segons amb qui si s'hagués baixat encara seria culpa de no se qui.
El Vf l'ha tingut i ho sap, però. Ara bé la bona feina no passa desapercebuda, malgrat alguns l'han volgut distorsionar.
La cantera ha de ser el fonament de qualsevol equip i dels voltants, així ha de ser.
Si no és que aparegui caler i vinguin alguns jugadors que marquin diferencies, aquest no acaba la temporada vinent.
El que no vull es futbol de pilota amunt, això no

Anònim ha dit...

Igual de malo era Delfi como lo es Manel. El problema esta mas arriba. Los que mandan no tienen ni idea de lo que es llevar un equipo de futbol. Se creen que juegan al PC futbol. Acabaran hundiendo al club. Tiempo al tiempo amigos.

La prèvia ha dit...

@Anònim 21:41: Ho tindrem en compte.

Anònim ha dit...

Donar un qualificatiu per les bones sense fonament no és resposta.
Però a la primera volta es va desestimar la continuitat del entrenador i penso, perquè així va donar mostres, que si haguessin fet dos fixatges i si són tres millor el Vilafranca la 2a volta hagués estat molt millor. L'equip s'estava quedant en quadre i no es fitxava. De cop i volta sis.
Em quedo amb el joc d'abans, feia temps que no es veia a Vf, de toc i els partits que van jugar contra Montanyesa, Terrassa i Cornella, la segona part contra Europa, les ganes de guanyar i de joc contra la Pobla. . . .Llàstima perquè si s'hagués quedat al temps s'hagués vist bons resultats.
No passa res el Vf a tercera i cap amunt.

Anònim ha dit...

Gràcies Delfí però ningú t'ha demanat la opinió. Deixa treballar a aquest cos tècnic si us plau.

Anònim ha dit...

El que s'ha de buscar és el millor per al club i quan un jugador o qualsevol pot aportar més que menys i el tens has de saber ver-ho i a més si ho demostra.
El que està clar que amb una sèrie de condicionants es veia que s'estaven fent canvis i aquests eren bons.
Després ja es va veure que aquests condicionants canviaven de sobte: sis fiixatges de sobte i abans res, feia jugar als joves fent un pas sent titulars.
Després dels canvis guanyar a equips de la zona alta seria difícil ja es preveia però a casa amb rivals directes també. Tots aquests canvis haurien de ser per a marcar la diferència i estar actualme nt amb 45-47 punts, però és tal en tots els aspectes que amb 16 partits 17 puntets, malgrat guanyar els dos. que falten no diu res.
Només que si la temporada vinent no es fitxa bé i si els recursos econòmics són el que són i deixant treballar, que ningú li impideix, la cosa es complica.
Ara ja pots continuar dient això m'agrada i això no m'agrada. Compara i si trobes alguna cosa millor compra-la i sinó et quedes amb el que tens.
Busquem QUE el Vilafranca vagi bé i podem opinarsobre el seu futur.
El que vull és el Vilafranca el més adalt possible. I dir les coses abans que passin.

Anònim ha dit...

Un entrenador ha de fer el seu vestidor, i més quan el que marxa és amb certa polèmica. Així ho fan la majoria i el que no el fa va de cap de turc, malgrat que el faci bé o millor que altres.

Santi D. ha dit...

Sigui de forma voluntària o no, el que està clar és que s'ha liquidat a la majoria de jugadors que provenien de l'etapa anterior. I això no és una opinió, és un fet. Això només ho sap la Junta ( i no tots els membres) i els dos entrenadors que han passat aquesta temporada.

Ara es tracta de guanyar al Cerdanyola diumenge (si es treu alguna cosa al camp de l'Europa millor, però serà molt complicat) i assegurar la categoria matemàticament, perquè sinó vindran els nervis i els de darrera apreten.

Jo no hagués ratificat encara l'entrenador, i sobre tot, quan encara no estem salvats.