diumenge, 18 de maig del 2014

Estadístiques 2013/14 (I): Cap penal a favor

El FC Vilafranca ha acabat la Temp. 2013/14 sense que li hagin assenyalat cap penal a favor. Una dada del tot sorprenent ja que, fins on tinc documentat, això no havia succeït mai en els darrers 20 anys. A tall d'exemple, en l'anterior temporada ens en van xiular 7.
La darrera pena màxima favorable al degà penedesenc data del 3 de març del 2013 en la victòria 1-4 a Balaguer quan Puchi va arrodonir el marcador ja en temps d'afegit. Era la Jornada 26 de la Temporada 2012/13. Per tant, si sumem els 12 partits que faltaven per a acabar aquella campanya més els 38 d'aquesta fan un total de 50 encontres sense veure un penal favorable als nostres interessos.


Aquest és el darrer penal favorable assenyalat a favor del degà penedesenc
(Imatges Lleida TV)

En dades globals, enguany a 3a Divisió els equips amb més penals a favor han estat:
Cerdanyola Vallès (10)
Rubí (9)
Cornellà (8)
Masnou i Terrassa (7)
Montañesa (6)
Ascó, Palamós, Figueres (5)
Santfeliuenc, Vilassar Mar, Santboià i Manlleu (4)
Europa, Castelldefels, Gavà, Gramenet i Rapitenca (3)
Pobla Mafumet (2)
VILAFRANCA (0)

En l'apartat de penals en contra, els més 'perjudicats' han estat:
Castelldefels i Manlleu (8)
Cornellà, Cerdanyola Vallès i Gramenet (7)
Vilassar Mar (6)
Terrassa, Rapitenca, Gavà i Santfeliuenc (5)
VILAFRANCA, Masnou, Pobla Mafumet, Santboià i Rubí (4)
Figueres i Europa (3)
Ascó, Montañesa i Palamós (2)

Gran Reserva: Els resultats de Cornellà (1-1 a Izarra), Europa (1-0 vs Mutilvera) i Montañesa (1-2 a Paterna) de cara a la tornada dels playoff d'ascens a 2a Divisió B.

Vi picat: En canvi el Terrassa (0-1 vs Linares) ho tindrà difícil per a capgirar l'eliminatòria en terres andaluses. De fet, després del sorteig, molts vam coincidir que havia estat el pitjor parat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat bé aquesta temporada. Exepte al principi que s'agafava la posició mai s'ha estat en zona de descens, inclúa ha hagut moments de bon futbol, s'han arribat a guanyar equips d'entitat y que han disputat la promoció.
Per dir alguna cosa a millorar a veure si la permanència s'aconsegueix més aviat, és clar fins a l'últim moment fas cabales però bé ha sortit tot ok.
Una temporada més a tercera nacional i tots els que heu participat d'aquest fet ja podeu estar contents i a treballar per l'altra.
Felicitats als entrenadors i jugadors, que sou els que més heu patit les adversitats a més de soportar les crítiques per part de nosaltres i alguns inclús han tingut que marxar, espero que tinguin les portes obertes i tornin algun dia així com ho han fet altres. A la directiva que continuarà i ha aconseguit el que buscaven. A tots aquells que d'una manera o bé d'altra fa que el Vilafranca estigui on està.

llunya ha dit...

LLuis, aquesta estadistica dels penals, penso que hauria de fer pensar a qui correspongui que potser darrerament el joc del Vilafranca no s´ha caracteritzat per ser molt ofensiu, sembla que s´ha jugat a no perdre, i aixi ens ha anat en alguns partits.
A veure si la propera temporada hi ha un planteix diferent, els jugadors hi son.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

totalment de acord,no se ha aprofitat al potencial ofensiu dels jugadors,pilota a dalt y joc a seguir,ni han jugadors per jugar a combinar mes y poder fer un joc mes de combinacio y ofensiu,y aixi poder al xiularian me penals.

Anònim ha dit...

Ayer escuche la entrevista del chaval este que es de Vilafranca , Ernest que ha quedado el maximo goleador de tercera , según entendí dijo que el Vilafranca no avía mostrado mucho interés en ficharlo , alguien sabe alguna cosa , y si es así me parece bastante mal.

terra ha dit...

Ahir al plus van fer un reportatge de l´entrenador Puchi, no l´he pogut veure.
Previa podries trobarlo i penjar-lo al blog.
Segur que es ben interessant.
Gràcies.

Anònim ha dit...

L'Ernest Forgàs no ha volgut venir mai a Vilafranca. Ja des de petit se'n va anar fora i mai ha jugat en cap equip de la comarca.

Anònim ha dit...

Te adjunto el enlace terra!!!! http://as.com/videos/2014/05/19/portada/1400531084_382245.html
EL GRAN PUCHI EN ACCIÓN

Anònim ha dit...

Se sap res de l'entrenador per la propera temporada o jugadors