diumenge, 25 de maig del 2014

Estadístiques 2013/14 (II): Els golejadors

El balanç anotador del FC Vilafranca enguany ha estat de 41 gols a favor. Aquest registre és el 6è pitjor en les 23 campanyes que el degà penedesenc ha jugat a 3a Divisió en la seva història. Curiosament, la temporada més realitzadora fou la 1956/57 (amb 88 gols) quan debutà per primera vegada en aquesta categoria.
Les 41 'dianes' han quedat repartides de la següent manera:
Santi Triguero (11)
Adri Ruiz (6)
Oriol Molins, Mario i Owono (3)
Valerio, Antolínez, Boira, Marcos i Lora (2)
Domínguez, Puchi, Bacaicoa, Vargas i Èric Martínez (1)

Fins a 11 vegades ha pogut celebrar un gol el bo d'en Santi Triguero
(foto: La Prèvia)

Santi Triguero, com a 'pitxitxi' vilafranquí, agafa el relleu de Puchi que havia estat el màxim golejador de l'equip les 4 darreres temporades (la 2011/12 ex aequo amb Valerio).
Per a trobar el darrer futbolista del degà penedesenc que havia marcat 10 o més gols a 3a Divisió hem d'anar fins la Temporada 1997/98 quan Sergio Mesa en va anotar 15. En aquest aspecte, la millor marca pertany a Raimon Cervera amb 22 gols la Temporada 1979/80.
Pel que fa a la classificació de golejadors de la categoria, Santi Triguero ha acabat en 10a posició en una llista encapçalada per Ernest Forgas (21 gols).

Gran Reserva: Des d'avui tenim dos nous equips de 3a Divisió per a la Temporada 2014/15. Es tracta del Martinenc, tot un històric del futbol català, i del Peralada que han quedat campions dels seus respectius grups de 1a Catalana. Benvinguts i enhorabona!

Vi picat: Parlant de golejadors... la mala sort de l'ex del Vilafranca Marc Sellarés ja que el seu gol en pròpia porta al minut 89 ha propiciat la derrota (1-0) del Llagostera al camp del Racing Santander en el playoff per pujar a 2a A. Molts ànims!

1 comentari:

llunya ha dit...

Enhorabona a Santi Triguero per els seus gols, aixi com a la resta de golejadors, tot i que personalment penso haurien estat mes si el joc de l´equip en lloc de ser tant defensiu fos estat mes valent de cara a porteria contraria, espero que la propera temporada tinguem tecnics amb mes ambició de trionf i no tanta por.
Felicitats als golejadors que desitjo segueixin per demostrar la seva capacitat.
Amunt Vila