dijous, 1 de maig del 2014

Fortet tomba un Vilafranca molt fluixet

AEC Manlleu 2 - FC Vilafranca 0
Semblava impossible fa unes setmanes... però mirar la classificació comença a fer por. I és que després de sumar només 2 dels darrers 15 punts en joc, el Vilafranca s'ha complicat (molt) la vida i el descens directe està ara a tan sols 3 punts (Masnou) a manca de dues jornades per a acabar el Campionat de Lliga.
Avui hem tornat a veure les mateixes carències dels últims partits i, el que és pitjor, sense que qui ha de posar remei tingui massa clar com redreçar aquesta situació.
Tot i que el partit ha començat amb una bona oportunitat de Lora, un ràpid contraatac local, al minut 4, l'ha acabat en gol Fortet creuant la rematada davant la sortida de Marc Ramírez.
La única aproximació vilafranquina ha estat una combinació entre Boira i Adri Ruiz que acaba amb xut d'aquest ultim a les mans d'Iván González.
Abans del descans, Marc Ramírez, que minuts abans podria haver estat expulsat en una jugada on ha fet falta fora l'àrea, ha salvat els mobles aturant-li una falta directe a Manel Sala.

El sorteig inicial, l'únic que ha guanyat aquesta tarda el Vilafranca a Manlleu
(foto: La Prèvia)

De manera calcada al que havia passat al començar el partit, als dos minuts de la represa ha arribat el gol manlleuenc. De nou Fortet, i aprofitant una badada defensiva, ha fet el 2-0 que encarava el partit per als locals.
La segona part ha transcorregut amb el Manlleu, el pitjor de les darreres temporades segurament, dominant el partit i un Vilafranca nul ofensivament, sense idees i sense capacitat de reacció. Els canvis, previsibles i tardans, no han millorat gaire el panorama i els minuts han anat caient de forma inexorable.
La victòria aquest proper diumenge davant La Pobla Mafumet esdevé imprescindible per no haver de jugar-t'ho tot a la darrera jornada al camp del Figueres. Per aquest motiu, la Junta ha decretat el partit de 'portes obertes' per tal que l'equip tingui el recolzament necessari per a assolir la salvació.

Gran Reserva: Un detall del que és Santi Triguero (crack dins i fora del camp). Arribar al camp, anar directe al bar i convidar a llaminadures a tota la canalla que ha acompanyat l'equip en autocar fins a Manlleu.

Vi picat: A aquest pas haurem de canviar el refranyer i passar del 'renovar-se o morir' al 'renovar-lo i morir'.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Manolin, si tuvieras un poco de "DIGNIDAD" cosa que dudo , no esperarias al final , esta noche mismo tendrias que dejar el club y no reirte mas de la jente de Vilafranca , no tienes ni puñetera idea , nos undiras en la miseria .

Anònim ha dit...

Ya dije algunas jornadas que este entrenador no aportaria nada bueno al vilafranca, los que pedían un voto de confianza ya lo tienen. Y lo trendremos una temporada más .Estamos locos o que?.Que hará traerá otros seis fichajes y todo arreglado?. El domingo todos al campo a animar. Amut vila.

Anònim ha dit...

Pufff...!!!

Anònim ha dit...

El que val és guanyar i aquí ni es guanya ni es juga a futbol, a més supera la pitjor ratxa de la temporada 2punts en cinc partits. Però si es tenia tot per estar com a mínim amb 49punts en aquests moments.
Tots els rivals més directes havien de jugar a casa i no s'ha sabut aprofitar el factor camp a més s'ha perdut amb uns quants en cas d'empat l'average cosa que ara agafa importància en cas d'empat.
Es jugava a no perdre i a l'empat, sumant un puntet ja anava bé però no sabia que els rivals van a fer els deures el més aviat possible sobretot a casa. El dia contra Cerdanyola va ser deplorable, s'havia d'anar a guanyar i demostrar-ho al camp.
A més ha portat sis jugadors de cop cosa que aquí s'està patint.
Com baixi el Prat i toqui la posició 17a no sé.
El partit del Figueres vaig dir que la sort acompanya, algú va dir la qualitat però era un fet puntual, però no sempre i el joc feia que s'arribés on sha arribat. Això es veia amb el joc que es feia.
Si aquest entrenador hagués arribat al principi i amb la plantilla que hi havia amb 9 partits hagués anat fora, ara bé el segon també.

Anònim ha dit...

El proper partit el Vilafranca un equip amb un tendència molt negativa, necessitat i amb cert nervosisme. La Pobla amb els deures fets, és un filial i jugaran sense especular no vindran a jugar a l'empat, s'obriran i el Vilafranca ha d'aprofitar-ho i ser ràpid. En aquest partit pot passar de tot.
El Vilafranca deixant de banda la Pobla hauria de ser l'amo de la pilota i anar per la victòria i que es vegi en el joc, en el camp del visitant el Vilafranca va fer un gran partit va anar per la victòria però no va poder ser, és futbol. Més d'un ho va veure prenen notes.

Anònim ha dit...

No es moment de canviar entrenadors ara. Tots a una! A final de lliga ja veurem. Seria lo millor. Amunt vila. Un altre any a 3ª sera posible!

llunya ha dit...

Ja fa moltes setmanes que els comentaris van en la mateixa direccio, fem ¨el ridicul¨ i crec que no per culpa dels jugadors, ja seria hora de que es fes un acte de responsabilitat per part de l´entrenador i si no en sap mes que tingui la valentia de expossar.ho i es pugui reedrecar aquesta situacio, el Vilafranca com entitat no mereix aquesta manera de fer. Deu ens ajudi el diumenge i en nostre resultat i el dels equips implicats en el descens ens ajudin, a no ser que ja vagi be baixar de categoria que dona la impresio que es el que estan esperan.
Amunt Vila

08720 ha dit...

Ara "rajar" serveix de ben poc, queden dos partits i si es guanyen els dos ens salvem, crec que és amb el que ha de pensar la gent, s'ha de canviar la dinàmica i s'ha de fer des de l'optimisme, d'aquí una setmana i mitja tindrem tot el temps del mon per dir que no volem entrenadors, jugadors, que si jo posaria aquest, que si treuria l'altre i tothom tindrà els seus raonaments, però no hi ha més que creure'ns que s'han de guanyar els dos partits.

Anònim ha dit...

Mai he "rajat" ni vaig a fer mal a ningú, només exposo la meva opinió i argumento. Si aquesta no qualifica positivament doncs és pel bé de l'equip. Primer valoro la plantilla, pensa que el Vilafranca va arribar a la posició 8a i era el moment d'apuntalar el que s'havia aconseguit era el moment de buscar només dos reforços. A partir d'aquí entre lesions, expulsions i jugadors que marxaven la plantilla va quedar amb quadre.
A més important si hi ha treball dels tècnics darrera i aquest es veu en el joc. També hem de dir que els resultats no ens fan veure el que tenim. Des del meu punt de vista al Vilafranca els resultats han fet que s'arribés a aquest punt.
És veritat que el futbol que impera es el destructiu el tancat al darrera i juga a la contra, aquí poca cosa hi ha a treballar. L'altra es voler manar al camp i has d'estudiar cada equip per a poder fer-ho. Fixeu-vos la Monta i Europa dos equips de la contra, podem posar inclús Ascó, en canvi el Terrassa i Palamós dos equips d'atac no estan en zona promoció. Podríem parlar de les diferents categories. Inclús en finals Europes.
L'entrenador que busqui un joc de toc ha de saber que ho tindrà molt difícil, però el que es tanqui que pensi que juga a no perdre el punt de sortida i també pot pedre, a més molt avorrit per a veure futbol. El Vilafranca actual es pessim en joc.

Anònim ha dit...

pues yo si que rajo , esto es una verguenza , dejar escapar una categoria con lo bien que lo teniamos , culpables : JUNTA 50% DELFI 25% MANEL DELGADO 25% , lo de la junta es por poner a estos entrenadores que han demostrado que con la inexperiencia en tercera no se puede ir a ningun sitio , y a mas la renovacion para la temporada proxima del Manel Delgado sin tener la salvacion asegurada , como dirial aquel , PARA MEAR Y NO HECHAR GOTAS , Amunt Vilafranca

Anònim ha dit...

No estoy de acuerdo en el último comentario. Cualquiera que hubiese empezado con la plantilla que havia no lo hubiese hecho mejor, y de ello estoy seguro.
El de ahora se trajo a 6 jugadores, el que empezo llego ya fichada la base del equipo con jugadores del entrenador que marchó.
No lo veo igual. Si la base del equipo hubiese sido confeccionada por el entrenador que vino al principio entonces sí.
He visto muchos entrenadores que para entrenar quieren al menos 5 o seis que será la base y estan de su lado, después si va bien empezaran a moldear màs al equipo e incluso irán poniendo jigadores de la cantera pero la base son los que le són fieles. Empezar con una base hecha por el anterior y que ha terminado una etapa, empieza otra y que tu no has hecho borrón y cuenta nueva, y encima te estan mirando con lupa y a la mínima se te van a hechar encima y solo serás responsable de lo que va mal pero cuando va bien es gracias a otro es difícil. Tu mismo no lo has visto.
Alguno se creia que cuando llegaran en cadena, Monta, Palamós, Terrasa, Cornellà, . . . Lo echaban pero bien sabían que no le daban margen y con expulsiones lesiones y bajas sin practicamente hacer fichajes lo normal es que cayera y así fue.
No estoy de acuerdo.

Anònim ha dit...

Incluso si la permanencia se concreta, para mi ya la tienen, la directiva habrà conseguido su objetivo aunque las formas nos guste o no. Y pienso que de los errores se aprende y que les doy mi apoyo porque también veo que trabajan y bien. Ahora a mirar hacia delante y haber si se gana.
Otra cosa que quiero decir es que un entrenador debe traer a su segundo de su confianza, no puede ser que venga impuesto. Uno necesita de otro para plantear y qie tengan máxima confianza si no entre todos que se conocen pareces un extraño.

Anònim ha dit...

para la Junta: de verdad creéis que debe seguir Manel Delgado la próxima temporada? Que ha cambiado con él? (Nada o ha ido a peor)

Anònim ha dit...

"un entrenador debe traer a su segundo de su confianza" esta frase tambien suma para el 50% de responsavilidad

Anònim ha dit...

Fora ya i junta culpable tambe per renovarlo

Anònim ha dit...

anonim 12:56....Hay Manel no comentes nada que ya sabemos como eres de "bueno" y intenta dejar al equipo salvado.
Amunt Vila !!!

llunya ha dit...

Qui es pren con ¨rajada¨els comentaris sobre la realitat i situacio actual de l´equi, te un problema, no vol veure la realitat o ja li va be el que passa.
A ningú se li escapa que estem en una situacio complicada i hi ha resposables, que si son honestos ho han d´assumir, al menys aixi ho considerem els qui volem el millor per el FC Vilafranca.
No podem fer mes el ridicul, ja n´hi ha prou.
Anim jugadors, amunt Vila

Molt be LLuis aquests pronóstics esperem es donin els millors resultats per els interessos del Vilafranca. Felicitats.