dimarts, 13 de maig del 2014

Manel Delgado al carrer

El FC Vilafranca ha comunicat aquesta nit la no continuitat de Manel Delgado en les seves funcions de primer entrenador del degà penedesenc. Curiosament, no fa ni un mes, concretament el 14 d'abril en ple campionat i amb la permanència encarrilada però no assegurada, s'anunciava la seva renovació per a la propera temporada.
Tot i el fet d'haver assolit l'objectiu pel qual se'l va contractar, l'ambient enrarit que s'ha generat els darrers dies (amb el lamentable incident a la roda de premsa després del partit de La Pobla Mafumet com a rerefons) ha portat a la Junta Directiva a prescindir, de mutu acord segons resa el comunicat, dels seus serveis en busca de l'estabilitat que tot club necessita.

Manel Delgado en un dels seus darrers partits al capdavant del FC Vilafranca
(foto: Àngel Garreta)

Delgado va arribar a mitjans d'aquesta temporada procedent del Sant Andreu (on feia feines d'scouting dels rivals de forma no remunerada) per a substituïr Delfí Ferreres. Agafà l'equip 15è a la classificació (19 punts) i ha acabat la Lliga en 13è lloc (44 punts) assolint la permanència a manca d'una jornada per al final.
En total ha dirigit 20 partits amb un balanç de 7 PG, 4 PE i 9 PP (23 GF - 28 GC).
Amb tot el temps del món per endavant, el club haurà de buscar un nou entrenador que comandi la nau del degà penedesenc la Temporada 2014/15 a 3a Divisió.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Vinga ja podeu treure el cava, ja ho heu conseguit, ara li passeu una nota a la Junta de quin entrenador voleu. Que el pogueu entrevistar cad dilluns que us rigui les gracies, aviam si algun dia Vilafranca te un mitja diferent, RV, TV, El Cargol, La Previa, Esportspenedes, El 3 de Vuit, tots parlen el mateix idioma, on surt un col.labora l'altre, aixi anem be senyors.

JHR ha dit...

Ah i mes respecte per aquesta Junta que treballa nit i dia.

llunya ha dit...

JHR.
Amb tot el respecte, aquest comentari sobra, en cap moment ningú ha dit que la junta no treballi, i dediqui temps i esforç, qui menys sap el que es estar en una junta de club de futbol i les males estones que es viuen, altra cosa es estar d´acord amb algunes decisions.
Penso que han reflexionat i vist l´ambient generat no només amb els mitjans de comunicació, sino amb jugadors, aficio, etc. també amb els resultats aconseguits per part del Sr. Delgado, que hem estat en un tris de baixar de categoría.
Enhorabona al Club, la Junta, Jugadors i afició, la propera temporada será exitosa.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

Ni marxant del club se en pot anar com un señor ? Patetic de veritat,tenim molt bons jugadors sol fa falta un mister que volgui jugar a futbol y doni protagonisma als verdaders actors, als que surten a jugar .

Jordi Hill ha dit...

Jo no soc responsable de cap comentari d'avui a la nit.

Anònim ha dit...

Molt de fer les culpes a la premsa , pero sembla que la junta tambe esta contenta , el que pasa es que no sabia com feru.

Anònim ha dit...

14/5/14 00:58 (ANONIM) : Una Vegada mes us esteu equivocant amb aquet pensament i aquesta Mentalitat, saps de sobres que esta fora de contes el que dius, Apunta't a remar tots a La Mateixa direcció del que heu predicat. No engeguis un nou foc.

Anònim ha dit...

14/5/14 09:18 1er No soc de la junta ni hi tinc res a veure. 2on Soc un de sol i parlo amb primera persona per tant no en tractis en plural perque nomès soc un. 3er Estic d'acord en remar en la mateixa direcció, peró en una direcció que vulguin tots no en la que volen sempre els mateixos.

Anònim ha dit...

Aquí no hi ha ningú que es salvi:

Directiva: tres entrenadors en una mateixa temporada és massa. Us heu deixat portar una vegada i un altra per la pressió de l'entorn, us apreten una mica, us acolloniu, i vinga entrenador nou.

Entrenador:No pot fer el que va fer, el mateix que abans, l'apreten i hi cau de quatre potes. Les paraules que va tenir no les pot dir l'entrenador del Vilafranca, tingués raó o no.

Premsa: Bueno el que és el mateix, els que seguiu el Vilafranca, no soporteu que el Puchi l'haguéssin fotut al carrer i amb ell als seus jugadors. A partir d'aquell dia heu engegat una campanya tant per la radio com per les xarxes socials per carregar-vos primer al Delfí i ara al Manel Delgado, i us ha anat bé.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb aquest darrer comentari.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Aquest migdia Manel Delgado ha parlat als micròfons de Ràdio Vilafranca, amb Tito Boada, i ha comentat que els motius de la seva no continuitat són, bàsicament, criteris estrictament esportius ja que el projecte que té en ment el club (o la Junta) i com ell el volia dur a terme no eren compatibles. També ha reconegut que es va excedir en la famosa roda de premsa envers els mitjans i ha demanat perdó públicament (fet que l'honora tot i la tardança amb que ho ha fet). Ha acabat l'entrevista desitjant sort al FC Vilafranca d'ara en endavant. La mateixa que li desitjo a ell.

Anònim ha dit...

parece que al final se marcha,o tendría que decirlo de otra manera, parece ser que el planteamiento de la junta no es lo que el sr entrenador esperaba. creo que son todo rollos pero sea como sea que tenga buena suerte donde vaya.
Espero que le sirva un poco de lección y entre como una persona,con un poco más de humildad.

Anònim ha dit...

Perdona , pero los entrenadores anteriores tambien recibieron criticas, pero no tuvieron este comportamiento de este sr. Hay que ver como entro creyéndose lo que no era, , era obvio que nada bueno pasaría, y a las pruebas me remito.

Anònim ha dit...

Sabeis que cambiaron el día de los santod inocentes? . * si hombre el dia que dijeron que al sr manel lo habían renovado*.