diumenge, 4 de maig del 2014

Som i serem de Tercera

FC Vilafranca 4 - CF Pobla Mafumet 2
El Vilafranca ha certificat la permanència a 3a Divisió, on hi jugarà per 5a temporada consecutiva, després de derrotar La Pobla Mafumet en un gran partit amb gols de Boira, Santi Triguero (2) i Adri Ruiz. A més, amb els altres resultats que s'han donat queda descartada també qualsevol possibilitat de descensos compensats.
El degà penedesenc ha sortit molt endollat i als primers minuts ha tingut dues clares ocasions a peus d'Èric Martínez i Santi Triguero en sengles contraatacs. Seguidament ha arribat el gol de Boira de xut des de la frontal que ha entrat per l'escaire de la porteria visitant.
L'alegria ha durat poca estona ja que Bertomeu ha guanyat l'esquena de la defensa vilafranquina i ha batut Marc Ramírez fàcilment.
El Vilafranca, lluny de venir-se avall, ha seguit insistint i ha obtingut el premi amb dos gols més abans del descans: un de Santi Triguero, de cap a la sortida d'un còrner, i l'altre d'Adri Ruiz quasi des del banderí de còrner i amb molt poc angle (golàs).

La pinya vilafranquina després de l'1-0 marcat per Gerard Boira
(foto: La Prèvia)

El 4-1 de Santi Triguero a l'equador de la segona part, amb una gran jugada individual que ha culminat amb un xutàs al pal llarg, ha portat la tranquilitat a un Municipal vilafranquí que ha viscut el seu punt àlgid al minut 79 quan Valerio, quatre mesos i mig després de la greu lesió al cap en el partit davant el Manlleu, ha sortit al camp substituïnt Santi Triguero. L'ovació, compartida, del públic posat dempeus ha estat de les que posen la pell de gallina.
Sense res en joc en la darrera jornada, el partit a Figueres servirà, segurament, per a veure als menys habituals a l'equip (sobretot el porter Roberto, que s'ho ha guanyat amb el seu treball al llarg de la temporada).
I després, doncs Déu dirà. El més important és que el Vilafranca serà un any més a l'elit del futbol amateur català. Per als que estimem aquest club, això és molt important. Salut i fins aviat!

Gran Reserva: La cara de Valerio abans de saltar al terreny de joc era comparable a la d'un nen el Dia de Reis. Ningú més que ell sap el que ha patit en aquest període de convalescència i el que ha treballat per a tenir aquest petit moment de glòria. Màgic, t'ho mereixes. Això i molt més.

Vi picat: El lamentable espectacle del senyor que fa d'entrenador del FC Vilafranca a la roda de premsa treient tota la bilis acumulada envers els que seguim i informem del degà penedesenc. Un pot estar d'acord o no amb la manera de treballar d'una altra persona però mai mentir ni calumniar. Senyor, menys afany de protagonisme, que aquest club té 110 anys d'història i no pas 6 mesos!!

69 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per mantenir la categoria. Ara toca planificació per a la propera temporada. Repeteixo enhorabona i salut.

Anònim ha dit...

Gran notícia, permanència molt merescuda. Felicitats a tots i que poguem disfrutar molts anys més de la Tercera Divisió a Vilafranca. Ara, a planificar la nova temporada amb cura i que els errors que s'han comès serveixin per aprendre i millorar. Salut i sort

Anònim ha dit...

LLUIS MUNTANER i JOAN SORIA avui lentrenador del vilafranca us a dit el que us mareixieu, aficionadillus de periodista, us molesta que us diguin les veritats!!!!

Anònim ha dit...

Lamentable roda de premsa del entrenador del Vilafranca, aquest “urbanita” que sàpiga que en aquest poble ja es jugava al futbol fa 110 anys. Es el Tata Martino de la 3ª Divisió, marxa de Vilafranca avanç que ho ensorris tot, Junta Directiva encara hi sou a temps de rectificar amb el tema de la seva renovació

Anònim ha dit...

Gràcies a aquets AFICIONADILLOS el Vilafranca és seguit i llegit de punta a punta de Catalunya. No sabeu el que teniu al club amb gent tan compromesa com els de la prėvia. Entrenadors ni han a pilons però que estimin al club pocs. Visca el vila i la seva gent -la de veritat-. Dolors


Anònim ha dit...

Que es pensa que es això de ser entrenador de 3ª Divisió d’un equip modest aquest Manel Delgado que no el coneixia ningú fins que el va contractar el FC Vilafranca?? Ja esta be de tant de compte de “llagrimeta”, sabia on anava quan el van contractar. Segons on es anat sabria lo que es torejar amb la premsa amb aquesta actitud que ha tingut des de que va arribar. Continueu aixi gent de la prèvia i radio Vilafranca.

llunya ha dit...

En primer lloc felicitats per el resultat que comporta la permanencia automatica a tercera una temporada mes, les felicitacions dirigides basicament als jugadors que son qui ha aconseguit aquest resultat.
No he pugut escoltar les paraules de l´entrenador en acabar el partit, pero per el que sembla aquest ¨Senyor¨no coneix el F.C. Vilafranca i les persones que en donen informacio de les seves activitats i accio esportiva, ja imagino que no li agrada gens que el critiquin, pero que faci autocritica i analitzi la seva penosa trajectoria com entrenador el fc. Vilafranca.
Srs. Muntaner, Soria, Carbó, Batet i tots els qui estimeu, doneu informacio del Club i el seguiu desde fa molts anys, no 6 messos con el Sr. Manel Delgado, anims, continueu la vostra encomiable tasca i no tingueu en compta comentaris que nomes descalifiquen a qui els fa.
Desde aqui una abracada a Valerio ja vaig dir en el seu dia que es gran persona jugador molt identificat amb el club defensor dels colors, li desitjo molta sort.
Visca el Fc.Vilafranca i els 110 anys d´historia, que no ho poden dir tots els clubs.
Amunt Vila

Santi D. ha dit...

En primer lloc, felicitar l'equip per mantenir la categoria, i ho lamento per tots aquells que el volien veure "enfonsat a la misèria". És el de sempre, el club està per sobre d'entrenadors, de jugadors i de personalismes, i si pel que sigui no estem d'acord amb alguna cosa no ho té que pagar l'equip.
Tema entrenador. Ahir va perdre una gran oportunitat de quedar com un senyor, no fent uns retrets que pel que es veu estaven fora de lloc, i més en un moment d'alegria. S'ha de saber perdre, però també guanyar. I la Junta Directiva hauria de prendre bona nota perquè aquest senyor és la imatge de l'equip i del club quan parla. Jo ja vaig dir que no l'hauria renovat abans, perquè crec que esportivament es necessita una altra cosa, però és que ara encara ho tinc més clar.
Encara que en el fons pugui tenir part de raó, però s'ha de saber encaixar les crítiques.

Anònim ha dit...

Ho acabo de veure per penedes tv i he alucinat. El meu pare es soci i diu sentir vergonya del club que representa aquest entrenador. No es pot permitir de cap manera. Quina imatge donem al resto de catalunya? Dimisio ya!

Anònim ha dit...

No se como se puede dudar del Lluis y del Joan , yo ya seguía el Vilafranca en la epoca del Sayol incluso las veces que voy al campo me llevo el transistor y también veo los resumes por la tele , que quiero decir con todo esto , pues que yo nunca note su anti-Vilafranquismo , como nos quiere dar a entender el entrenador , al contrario siempre lo defiende porque ellos son parte de este club , otra cosa es que no se quiera aceptar las criticas , siempre que se hagan des de el respeto . me da que este hombre quiere ser mas protagonista que lo jugadores.

Anònim ha dit...

En primer lugar felicitar a los jugadores por la permanencia.El tema de este entrenador no tiene limites, no se que calificativo darle aunque no me a sorprendido demasiado, , cuando llego ya dije que era soberbio y prepotente . La junta debería reflexionar y rectificar sobre su continuidad en el club, la imagen del vilafranca merece otro tipo de persona al frente.

Anònim ha dit...

Hauria la possibilitat de fer una mocio contra aquest personatge com a socis ? Un club aixi no mereix tindre un indesitjable com aquest, espero que si llegeix aquestes linies sapiga de bona mà que ha estat a punt de dur-nos al precipici. Si no hagues per la qualitat de certs jugadors de l'equip ens haguessim anat cap a Catalana. Sr. DELGADO a Vilafranca NO T'HI VOLEM!!

Anònim ha dit...

Junta directiva, si segueix aquest entrenador plega mig equip!!!!

Anònim ha dit...

Moltes, però que moltes felicitats a tots els jugadors del F.C.VILAFRANCA. Ahir van demostrar al camp lo que estimen aquest club.

Referent al entrenador, no mereix la pena seguir parlant d'ell, ja ha demostrat durant el temps que ha estat qui es.

Ha tingut cullons amb qui li ha interesat.
Si té una mica de dignitat lo que ha de fer es dimitir, perquè sino la junta tindrà un problema, i ven gros, la gran majoria de jugadors amb aquest "senyor" dubto que vulguin continuar.

VISCA EL F.C.VILAFRANCA

¡¡AMUNT VILAAAAAAA!!

llunya ha dit...

Anonim, informar que es pot demanar per part dels socis una asemblea extraordinaria on expossar el malestar amb l´entrenador, i arribar a buscar solucio per aquesta questio.
Seria bo per si es decideix prescindir dels seus serveis la junta estaria recolcada per els socis.
Tots els que volem el millor per el Club aixi ho pensem.
Amunt Vilafranca

Anònim ha dit...

Crec que hi ha formes i maneres de fer les coses i imagino que una persona no parla durant 10 minuts sol. Es pot sentir la totalitat de l'entrevista? No hi ha cap pregunta? No defenso les maneres però si intento posar-me al lloc de tota la gent i m'agradaria saber tot el contingut per poder valorar la situació. VISCA EL VILA

Anònim ha dit...

Me he quedado alucinado von la entrevista de este personaje. La verdad no hay palabras. Este señor debe estar enfadado con el mundo, , deberia dedicarse a lo que hacía antes, informes para otros entrenadores, pues parece ser que a estudiado mucho. 'Teorias y más teorías'. A la clase de buena conducta no fue nunca.

Anònim ha dit...

Este es un personaje de la vida.. soy socio del vilafranca y pienso dejar de ir a ver el vilafranca mientras este el individuo este.. Amunt vilafranca!

08720 ha dit...

Primer m'agradaria felicitar a tota la familia del Vilafranca per continuar un any més a Tercera, felicitar als jugadors per donar-ho tot al camp, als dos entrenadors que hi ha hagut per gestionar l'equip, a la directiva per la direcció de l'equip i tenir els "collons" de posar-s'hi i tothom que treballa per aquest club.
Crec que això és lo realment important, poder disfrutar d'aquest equip un any més en aquesta categoria és un èxit amb els recursos que hi ha i la massa social que té el Vilafranca.

Quina llàstima d'aquest final, evidentment em fa vergonya aliena el que ha passat, tot i que puc entendre el fons no entenc les formes, va ser patètic. No m'ha semblat bé el programa d'avui de Ràdio Vilafranca on no s'ha parlat quasi bé del partit i que s'ha centrat en aquesta picabaralla dialèctica entre l'entrenador i la premsa que segueix el Vilafranca, puc entendre que us vulgeu defendre però heu prioritzat aquest tema per davant del tema principal què és la permanència. L'entrenador crec que no ha acceptat que s'opinés sobre coses de l'equip que ell no compartia com s'ha demostrat en aquesta ultima roda de premsa.

La meva opinió personal és que heu de continuar com fins ara, de fet tota la informació que tinc del club, la tinc gràcies a la previa, heu de pensar que de gent en passa molta però que al final sempre queden els mateixos. Felicitar a la previa per tota la feinada que fas.

Anònim ha dit...

Molt decepcionat pel programa d'avui. No poder sentir els jugadors que son els actors principals d'estar a tercera divisió a dia d'avui i amb lo que han degut patir per tirar això endavant amb sembla una falta gravíssima de respecta cap a ells i tots els que volem el vilafranca. S' ha prioritzat els problemes de premsa/entrenador i no el dia a dia de treball de molts des de setembre fins avui. Crec que hi ha molts dies per treure a la llum pública els efers de la premsa. Trist també perque els no seguidors del Vila avui a l'informatiu nomes s' han quedat amb la mala imatge d'ahir i no la d'un club de tercera divisió, però agrair el treball realitzat de tants mesos per poder veure un any mes l'equip a tercera. Gracies a tots els que ho han fet possible. Gracies nanos. Visca el VILAFRANCA

Anònim ha dit...

podries posar algun link on escoltar les paraules del ''entrenador''?
enhorabona x la permanencia i la feina que feu els esmentats, que gent aixi nomes serveixi per motivar-os

llunya ha dit...

Anonim, a tots ens agrada i volem tenir la rao i defensar els nostres actes, en aquests moments no dono la rao a ningu, només vull dir que el sr. Manel Degado, per qualificarlo de Sr. encara que no ho demostra, opinio personal, va perdre les formes i es va comportar amb molta falta de respecte en vers els informadors del FC. Vilafranca, i jo no els he sentit mai parlar amb falta de respecte en vers ningu, altra cosa es no compartir les opinions.
Ja n´hi ha prou d´aquest tema, algú ha de pendre les mesures que calgui.
Amunt Vila

Santi D. ha dit...

Ahir vaig tenir l'ocasió d'escoltar la roda de premsa en la tertúlia del vespre, i el que m'estranya és que la Junta Directiva del club encara no hagi pres una determinació. Deixant de banda les raons de fons que pugui tenir, la destitució hauria de ser fulminant, i el darrer partit que el dirigís el 2n entrenador.
Insisteixo, ja vaig dir que la ratificació o renovació no s'hauria d'haver fet, i em consta que no tots els membres de la Junta estaven assabentats ni d'acord.
Ara no hi ha cap excusa.

Anònim ha dit...

Potser les formes no son les correctes, per aixo no li dono un 10 a l'entrenador del Vilafranca, pero si un 9, ja es hora de que algú digui lo que pensa molta gent, aquest club te 110 anys d'historia i sort tenim que durant molts d'aquests anys no hi ha hagut mitjans d'informació com els d'ara que si no de ben segur que no hagues arribat el Vilafranca a fer ni 100 anys, quansevol es creu periodista avui en dia, repeteixo en trec el barret pel Manel i espero que la temporada que be segui a la banqueta vilafranquina.

Anònim ha dit...

Si continua,que continui,pero podem anar fent un equip nou amb nous jugadors,molt de ells no comulguen amb las formes de fer y als criteris demostrats,ya es sap que veure partits,fer grans preparacions dels mateixos pero no saber transmetre aixo,no val per res,
Deixo a banda al lemetable espectacle de la roda de prensa y porterior tertulia del dilluns,cap de las dues parts es salvan de la crema,
Futbol,futbolistas,futbol,futbolista,futbol fut...........

Anònim ha dit...

Que els qui diuen estimen tant al Vilafranca ( i per aixó cada setmana critiquen l'entrenador o encara pitjor el critiquen quant perd i quant guanya llavors no existeix, que agafin al Vilafranca i que se seguin a la banqueta, potser se n'adonaran que no es tant fàcil ni entrenar un equip ni fer tot el possible per portar-lo a bon port desde la junta directiva, que be es veu tot quant no es te cap responsabilitat, nòmes la de criticar i criticar, deixeu treballar i el temps us donarà o no la raó.

Anònim ha dit...

El fàcil demanar la dimisió d'entrenadors o presidents, pot ser podriem tambè demanar dimisions de periodistes que fa temps que hi han els mateixos i ja cansen, es creuen que son els amos del club i el club es dels socis.

Anònim ha dit...

Tranquils tots que farem el que correspongui

Jordi Hill un soci mes ha dit...

Diumenge tenia que ser un dia que tothom que segueix i estima el Vilafranca estigues de celebracio pero no va ser aixi parem tots ya i mirem de treballar i mirar de fer les coses i els comentaris pel be del Vila tot aixo no ens portara a re bo al contrari mirem de solucionar els problemas parlan com a persones prou anonims el Vilafranca i tots nosaltres i sortirem guanyan i el Vilafranca mes i mes fort a tots els socis aficionants del Vila moltes graçies per estar cada diumenge al camp VISCA EL VILAFRANCA DE TOTS

Anònim ha dit...

S'ha de saber encaixar les crítiques, senyor Delgado. T'has equivocat, i molt. Felicitats al vilafranca per la seva permanencia, però crec que hi han coses que s'estan fen malament. Salut i visca el Vilafranca. El lluis i en joan estimen aquest club centenari.

Anònim ha dit...

Felicito a tots que d'una manera o bé d'altra heu aconseguit que el Vilafranca estigui una temporada més a 3a Nac.
Agraeixo al responsable d'aquest blog per facilitar que doni les meves opinions.
I desitjo el millor per al Vilafranca la temporada que ve.
Gaudiu tots d'aquest moment que molts voldrien.
Segur que l'esforç i les ganes de tots hi seran una vegada més la pròxima temporada.
Em quedo amb el bo de tot el que he viscut.
Endavant i Amunt Vilanova.

camara indiscreta ha dit...

Aquest entrenador agraeix l'esforç dels seus jugadors que han fet al llarg de la temporada i no prou ben valorat per l'entorn... té collons que digui això ell que es va queixar de que quan guanyaven sortien ells a la foto i quan es perdia el posaven a ell!

Anònim ha dit...

Anonim 17:16 aixo te facil solucio , tu com membre de la junta pots fer una carta i presentarla a la direccio de la Radio.

itokp ha dit...

Lamentable les paraules de Manel Delgado un home que fins que no va arribar a vilafranca no el coneixia ni deu i diu que porta 25 anys entrenan i que a estudiat molt. Vols que et digui on as estudiat a Ceuta quan fa 30 anys pagaves i et donaven el titol de nacional aixo es el que as estudiat. Si no fos per gento com el Joan,Lluis el carbo i tots els que estimem el futbol modest no arribaria l'informacio fins on arriba. Llastima que vilafranca i la seva gent tinguin que aguantar un entranador com aquet la propera temporada

Top Futbol by FG ha dit...

Tranquilidad amigos, os lo dije en su día no seguirá.
Pero atención, EXCLUSIVA!!
1-Hoy mismo se ha ofrecido al Terrassa desesperadamente.
2-Le han dicho que no pq ya tienen sustituto de Miki Carrillo. Excusa. No les sirve. Buscan caché de 2ª División B o similar.

Anònim ha dit...

Anonim 23:37,estas molt equivocat, no soc de la junta ni ho seria mai, ja que es una tasca que no està al meu avast, massa sacrifici per desprès rebre per tots els llocs, i si la direcció de la ràdio te aquesta gent fent esports es per ja els interessa, aixo si et dirè que ja molta gent a l'atur o fent altres feines que segur ho farien molt millor o al menys ho farien saben i entenent de fútbol.

Anònim ha dit...

Al Sr manel Delgado ha fet coses molt bones y cose molt dolentas,pero als titols que te de entrenador li han costat ,esforç,viatjes,y temps,y et puc dir de que las sevas calificacions a tots als titols que te han estat excelents.
Als titol no li han regalat a ceuta,tu puc asegurar !!

LLunya ha dit...

Quina pena que en aquest blog es perdi tan de espai parlan de la manca de respecte del l´entrenador del Club, del qual ell es un responsable esportiu i per tant hauria de tenir un xic mes de respecte, si no li agrada la critica millor deixi aquest mon del futbol, no li ha servit de gaire els seus 25 anys d´experiencia com per apendre que no sempre es te la rao, i pots no estar d´acord, pero el respecte i les bones maneres son fonamentals.
Penso que ja fora hora que que aquest Sr. deixes de pertanyer al FC. Vilafranca, penso per be de tots.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

Senyor Jordi Hill, si el diumenge no va ser un dia de celebració com diu que hauria d'haver estat, suposo que va ser per culpa o responsabilitat d'algú que va voler acaparar tot el protagonisme. No?

NO ME GUSTA MANEL DELGADO ha dit...

Joan,La Previa , se sabe si la junta directiva se ha pronunciado sobre el tema ? para el buen funcionamiento sobre todo del futuro , creo que la directiva tendría que hacer un comunicado para disipar dudas , tanto si es a favor de su entrenador o en contra , o a favor de la prensa o encontra , pero hacerlo publico no estaría malamente, seria beneficioso para toda la familia del Vilafranca , Visca el Vilafranca

Anònim ha dit...

Que vuelva puchi y vereis como se acaban todas estas tonterias.

Anònim ha dit...

Me gustaría mucho que alguien se presentase para hacer una junta nueva pues es tan fácil hacer las cosas perfectas que la gente perfecta debería de hacerlas y ya dejar de hablar bla,bla,bla... que fácil es todo y que inteligentes somo todos y que ESTÚPIDOS son los que hacen cosas sin ningún beneficio bla,bla,bla... yo he sido miembro de un junta de fútbol de un pueblo pequeñito y al final todo el deporte tendría que dejar de existir. O se COBRA o que desaparezcan todos los clubs que a titulo personal cuesta tiempo y dinero. Anónimos sois unos valientes. ÁNIMOS!! SOCI JUANJO

Anònim ha dit...

No hay que nombrar a Puchi para descalificar a Manel Delgado porque ya lo hizo el mismo. El Sr.Puchi realizo un gran trabajo y hay que reconocerselo pero no le hace ningun bien al club estar cada dos por tres en el candelero en radio vilafranca. Dicho esto el Sr.Delgado tendria que estar a la calle por el bien del CF Vilafranca. Rememos todos juntos en una misma direccion pero sin el porque si continua el año que viene sera dificil que haya estabilidad en todos los sentidos del club. Ha costado mucho conseguir la permanencia y hay que celebrarlo. La junta ha trabajado bien, ha cometido errores como es normal al ser novatos pero esto no debian permitir que haya pasado. Pueden arreglarlo aun estan a tiempo. Visca el Vilafranca.

Anònim ha dit...

Que grande delfi

Anònim ha dit...

Que hay de cierto que el Sr manel delgado se a ofrecido al tarrasa

Anònim ha dit...

El que trobo increible és que després de cinc dies la Junta Directiva no hagi fet cap escrit ni cap nota de disculpes envers els mitjans de comunicació locals. Molt malament.

Anònim ha dit...

Avui dia sa l'hi diu mitja de comunicacio a tothom Molt malament

Anònim ha dit...

pues tu bien que los utilizas no seran tan malos

Anònim ha dit...

Als mitjans de comunicacio i als socis que ha insultat , segons baig escoltar a Sports21 del dilluns , i no se la inventat ningu , ja que el mateig soci es el que lo va dir

Anònim ha dit...

Aquesta junta es una dictadura , nomes tres son els que remenen les sireres , de continuar treballan d`aquesta forma , duraran poc , la llastima es que el Vilafranca pot surtir molt perjudicat.

Anònim ha dit...

Aixo no pinta gaire be!!!!!!

Anònim ha dit...

Por sí le interesa a alguien esta semana han sido elegidos en la xarxa los goles de Boira y Adri como los dos mejores goles del fútbol catalán, merece la pena volver a verlos. Amunt vila.

Anònim ha dit...


1 comentariTanca aquesta finestraAnar al formulari de comentaris
1 – 1 de 1
Anònim ha dit...
Señores solo dire una cosa un buen entrenador no solo ha de tener la titulacion reglamentaria, primero y muy importante ha de saber de futbol segundo tener inteligencia emocinal para saber motivar y tratar con un grupo de jugadores jovenes y tercero y mas importante aun ser lo sufientemente humilde como para aceptar consejos y rectificar sobre sus herrores sin eso no se es nada ,,,,, y asi nos va!!!!!! que mal

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el comentario anterior. Pero el señor manel , cero humildad, cero psicología, lo único que tiene titulación , pero sobre papel , solo teorías la práctica es mucho más compleja. Creo que esta categoría le queda grande . Ser persona te hace grande , pero él es pequeño pequeño.

Anònim ha dit...

Fuera ya por favor... Ya está bien la broma.
No beneficia al vilafranca.

Anònim ha dit...

Broma ? dices ? la broma es renovar a este elemento

LLunya ha dit...

Previa, com es que aquest dijous no has possat l´acostumat ¨tot sobre el Figueres Vilafranca¨ amb les corresponents informacions i dades.
Ya sabem que es un partit gairebe intrascentdent pero agrada coneixer informacio interesant.

Anims i Amunt Vila

Anònim ha dit...

22.26 si esto quería decir estamos de acuerdo

Anònim ha dit...

Puedo pensar que no dar la informacion que estamos acostumbrados puede ser un brazo s cruzados en forma de protesta, que hasta se podría entender, pero pienso que no deberían hacerlo, los únicos perjudicados somos los que queremos al vilafranca, vuestra labor es impecable y deberíais seguir haciendola pese a pese . Esta es mi reflexión. Amut vila.

La prèvia ha dit...

@Llunya: Degut a que després del lamentable incident ocorregut diumenge, durant la setmana no hi ha hagut resposta (en cap sentit) per part del club. Davant aquesta situació, hem pres la decisió de no informar del degà penedesenc (avui tampoc farem el partit per Ràdio Vilafranca) en senyal de protesta.
Ens sap greu per als que seguiu la informació del Vilafranca dia a dia però creiem que és el que havíem de fer. Disculpes... :(

Anònim ha dit...

Manel Delgado que Delgado no tens ni un pel festo mirar noi. Poster t'auras tret el títol de entrenador pero de tracte de persones no t'has tret ni la primaria. Si amb tot el que he llegit al blog contínues entrenant els directius que tenim saben menys que tu.

Anònim ha dit...

Us entenc pero no comparteixo la vostra decisio. Anims i a la junta espavileu que us quedareu sols. Visca el CFV.

Madre de jugador ha dit...

Ahora y después de todo lo que ha pasado me gustaría saber si la junta del club o algún directivo se va a interesar por lo que piensan los jugadores y por la opinión que tienen del sr delgado, sería importante escucharlos porque un señor que tiene tan poco respeto por otras profesiones que no son la de el como por ejem el periodismo podemos imaginarnos como los ha tratado a ellos...: pues muy mal , ni una explicación ni una palabra amable cuando se necesita ni una palabra de apoyo un desastre . Directivos y señores de la junta prepárense para ser noticia pq llevan camino de tener que renovar un equipo completo de jugadores y eso no da muy buena fama a un club. Se van a perder muy buenos jugadores por no preocuparse un poco por los que importan y salen a correr por el vilafranca y se dejan la piel y otras cosas en el camino.
Y como madre es una vergüenza que no tomen cartas en el asunto.

Anònim ha dit...

Este tío echo a un jugadorazo llamado por la selección catalana , y cumplía como el mejor central...

Anònim ha dit...

Respeto a todo tipos de trabajo...

Anònim ha dit...

No eres la unica que piensa esto pero viven con miedo a decirlo , ahora se acaba la liga y habra q plantarse por fin señor delgado , vayase de una vez y respetenos mas

LLunya ha dit...

Bon día Previa.
Entenc i comparteixo la vostra posicio davant la mala educacio, i la pasivitat.
He vist el resultat de Figueres que refleteix penso el malestar dels jugadors, aquesta setmana vaig intercanviar missatges amb un d´ells, ja que estic un xic lluny i em va fer arribar certa indignacio.
Menys mal que diumenge passat es va certificar la permanencia a la categoría.
No deixeu de anomenar els fets per el seu nom i seguiu fent la tasca que jo penso mereix un club amb una historia i una trajectoria envejable, estic convençut que teniu el recolçament de molta gent, tot i que sempre hi ha qui opini el contrari.
Anims i felicitats per la voistra tasca.
amunt Vila.

Anònim ha dit...

Sen va ya el ninot aquet???

Anònim ha dit...

yo penso que despres de tot al que se ha dit y fet y per ell y la seva familia tindria que deixa el club,marxar com un senyor,demana disculpas a qui sigui y al club donarli les gracies per la dedicacio y al esforc,y al any que be mira de aconseguir al major numero de jugadors que es quedin y foc nou.