diumenge, 1 de juny del 2014

Estadístiques 2013/14 (III): Els porters

El degà penedesenc va finalitzar enguany la Lliga amb 50 gols en contra (3 d'ells de penal). Aquesta és la 3a millor marca en les 23 temporades disputades pel club a 3a Divisió. El millor registre data de la Temporada 1984/85 (35 GC) amb Molina i Pastallé com a porters.
Pel que fa a la classificació d'equips menys golejats de la categoria, el Vilafranca ha acabat en 12a posició en una llista encapçalada per l'Europa (29 GC).
Els vilafranquins ha mantingut la porteria a zero en 10 ocasions (7 a casa i 3 a fora). Per contra, la major golejada han estat sengles 4-0 als camps del Terrassa i del Figueres.

Marc Ramírez només s'ha perdut 2 partits al llarg de la temporada
(foto: La Prèvia)

Marc Ramírez:
Ha encaixat 43 gols en 36 PJ (1,19 per partit).
Li han llançat 3 penals: 2 han acabat en gol (a Ascó i Gavà) i n'ha aturat 1 (a casa vs Cornellà).
Estadístiques: 3 Temporades / 106 PJ - 112 GC (1,06 per partit).
Roberto:
Ha encaixat 7 gols en 2 PJ (3,50 per partit).
Li han llançat 1 penal que acabà en gol (a Cerdanyola Vallès).
Estadístiques: 2 Temporades / 7 PJ - 13 GC (1,86 per partit).
Mario León:
No vull deixar-me al que havia de ser un dels porters la temporada passada i que una greu lesió al genoll, a finals de la pretemporada, va evitar que puguès debutar en partit oficial amb el degà penedesenc. Mario, una petita part de l'èxit d'assolir la permanència també és teu.

Gran Reserva: Com ja vam avançar dimarts al blog, Iván Moreno (ex Pobla Mafumet) serà l'entrenador del Vilafranca la temporada vinent. Moreno vindrà acompanyat del preparador físic Abel López i seguirà comptant amb Parxi Atsarà (ajudant) i José Luis Mestres (entrenador porters).

Vi picat: La mala temporada futbolística dels equips penedesencs. La Martinenca, l'únic que podia ascendir de categoria, ha perdut la promoció (0-4) davant la Mataronesa. A més, La Múnia baixa a 3a Catalana i Quintinenc i Sant Sadurní Atlètic a 4a.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quants Eduardo Inda hi ha en el periodisme o millor dit que tenen aquest tipus d'actituts. Aquells que intenten donar informació buscant donar una imatge diferent dels altres i no tot just que sigui bona dels que busquen altrnatives noves. Però al final es dóna la volta i els hi va en contra.
Eduardo Inda que farem.


Anònim ha dit...

Gran temporada la que ha fet en Marc Ramírez, és tota una garantia sota els pals. En Roberto és un porteràs també, té molta projecció i segur que allà on vagi ho farà molt bé

llunya ha dit...

Desde aquest mitja, felicitats a Ivan Moreno, desitjar.li molta sort i esperar que compti amb el major nombre posible de jugadors de casa.
Que Marc Ramirez es un gran porter es ben conegut ya ho ha demostrat arreu on ha jugat.
Del bo d´en Roberto desitjar que tingui molta sort on jugui es una molt bon porter que a Vilafranca no ha tingut oportunitat de demostrar, i si ha tingut molta paciencia desplaçan,se per entrenar, entrenar i no jugar nomes en les emergencies, es una gran persona.
Amunt Vila

Terra ha dit...

Interessants anàlisis en les darreres setmanes.
M'agraden!!!.
Mercè.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons ha comunicat el club, demà a les 20h (Sala de Premsa del Camp Municipal de Futbol) es farà la presentació oficial del nou entrenador Iván Moreno davant els mitjans de comunicació.